1. Smykkedesigner
  2. Butik med modetilbehør
  3. Smykkeforretning

Roca de Piña biedt sieraden van premium kwaliteit voor vrouwen én mannen. Van goldfilled, zilveren en gold plated sieraden voor haar, tot leren en natuursteen armbanden voor hem. Onze collectie is met zorg samengesteld — stijlvol, duurzaam en geen fast fashion. Op onze warme, toegankelijke webboetiek shop je sieraden met betekenis, voor elk moment. Van minimalistische accessoires tot opvallende sieraden: in onze collectie vind je oorbellen, earcuffs, armbanden, kettingen en ringen die passen bij jouw unieke stijl. Of je nu houdt van subtiele oorknopjes, elegante druppel oorbellen, speelse earcuffs of klassieke hoop oorbellen – bij Roca de Piña vind je sieraden die jouw look helemaal afmaken. Ook voor kettingen is er volop keuze: van verfijnde kettingen met hanger tot stijlvolle kettingen zonder hanger, perfect om te layeren. Of ga voor een krachtige uitstraling met een jasseron ketting in combinatie met een paar opvallende creolen. Liever een armband met een luxe touch? Kies dan voor een armband met steentjes, zoals een klassieke tennis armband in goudkleur, rosé of zilver, passend bij elke kleur outfit. Ben je op zoek naar een cadeau voor dames of een stijlvol cadeau voor mannen? Onze sieraden worden geleverd in een elegant, duurzaam bewaarzakje — mooi verpakt en direct klaar om te geven. Bij Roca de Piña geloven we in sieraden die iets uitstralen én aanvoelen als een verlengstuk van jezelf. Draag je verhaal, draag je stijl — met sieraden die je dagelijks een gevoel van zelfvertrouwen geven.

4,0

God

These jewelry pieces are really…

These jewelry pieces are really stylish. In love with the design and easy to combine 🥰

27. april 2025

Besvarelse fra Roca de Piña

Thank you Vanessa for your review. We are happy to hear that you love our jewelry.

Best wishes,
Team Roca de Piña

Ik ben heel tevreden over de producten…

Ik ben heel tevreden over de producten van Roca de Pina! Heel mooi, goede kwaliteit, snelle en heel vriendelijke levering. Kan het aan iedereen aanbevelen!

4. juni 2024

Besvarelse fra Roca de Piña

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je blij bent met onze accessoires en levering.

Supermooie kwaliteit.

Ik heb hier twee (heren) armbanden gekocht. Supermooie (premium) kwaliteit. Hele snelle (persoonlijke) levering. Super blij mee.

23. april 2025

Besvarelse fra Roca de Piña

Dankje Rob, voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je blij bent met de herenarmbanden!