Roboservice Sverige AB Anmeldelser 140

4,6

Grabbarnas jobb trots regn och nedfallande äpplen , deras information om hur och varför det blev lite extra jobb för dem och irritation hos mig. Md bra grejor och fantastiskt positiva hjälpsamma me... Se mere

Är väldigt engagerade att Klippare ska fungera, känner att man får gehör när man undrar något, behövde lite hjälp med inställningarna på klipparen och i appen, så hörde av mig på torsdagen på fredagen... Se mere

Hade ingen aning om vilken robotgräsklippare vi var i behov av eller hur det fungerade mer än vetskapen av att den klipper gräs. Martin på Roboservice var otroligt kunnig, proffsig, serviceminded och... Se mere

1. Have
  2. Automatiseringsvirksomhed
  3. Plænepleje
  4. Reparation af plæneklippere
  5. Plæneklipperbutik

Hos RoboService är vi specialister på robotgräsklippare och erbjuder kompletta lösningar för enkel och bekymmersfri trädgårdsskötsel i hela Sverige. Vi säljer marknadens främsta robotgräsklippare samt ett brett utbud av trädgårdsprodukter för att förenkla din skötsel. Dessutom erbjuder vi professionell installation, vinterförvaring och service. Vårt mål är att göra det enkelt för dig – från köp till underhåll. Med vår erfarna kundsupport och breda serviceutbud kan du vara trygg med att din robotgräsklippare presterar på topp, säsong efter säsong.

4,6

Svarer typisk inden for 48 timer

Stort Tack för ert engagemang, felsöknings-kreativitet och trevliga service!

Två gånger under årens lopp har Roboservice varit hos mig i trädgården och åtgärdat problem med guidekabeln för min Gardena, och häromdagen drabbades robotgräsklipparen av okänt fel så jag lämnade den på verkstaden. Samtliga gånger har Roboservice varit proffsiga, effektivt åtgärdat felen och även gett "det lilla extra" för att säkerställa att allt funkar. Stort Tack till hela Roboservice-gänget för ert engagemang, felsöknings-kreativitet och trevliga service!

26. september 2025

Thanks

I had big problems with a Yarbo lawnmower, which is easily one of the worst purchasing decisions I have ever made. This company is honorable, and furnished me with a full refund after all my issues. It definitely pays to buy from a Swedish reseller. Thanks again for sorting it out in the end!

9. juli 2025

Hi Timothy,

Thank you so much for your kind review, and for taking the time to share your experience with us.

We’re genuinely sorry that the Yarbo mower didn’t live up to expectations — we completely understand how frustrating that must have been, especially when you've made a significant investment. That said, we’re glad we were able to resolve the situation to your satisfaction, and truly appreciate your recognition of how we handled it.

It means a lot to us that you highlighted the value of buying from a local Swedish reseller — we always aim to act responsibly and fairly, and it’s encouraging to hear that this came through.

Thanks once again, and don’t hesitate to reach out if we can assist you with anything in the future.

Warm regards,
Milosz Nilsson and the RoboService team

Robotens kapacitet förstår jag inte , men se ovan

Md bra grejor och fantastiskt positiva hjälpsamma men stressade grabbar går detlättare. De förstår nog inte riktigt att jag som är äldre och handikappad är både otålig ock okunnig. De tålde mitt påpekande om saken.

8. august 2025

Proffsigt företag

Väldigt hjälpsamma snabba kontakter både via sms och samtal på mobil. Kan varmt rekommendera detta företaget

15. august 2025

Fantastiskt support och service

Fantastiskt support och service. Återkoppla snabbt både på telefon och mail. Fixar reservdelar till marknaden flesta robotar. Vid köp, inga problem med att framföra nack & fördelar

22. juli 2025

ej Håkan – stort tack för de värmande orden och femstjärniga omdömet! 🙏
Det gläder oss att vår snabba återkoppling och vårt breda reservdelssortiment gör skillnad för dig. Vi strävar alltid efter att vara transparenta med både för- och nackdelar, så det känns extra roligt att du lyfter fram just det.

Hör gärna av dig när du har fler frågor eller behöver hjälp framöver – vi finns här för dig!

Pålitliga

Snälla, pålitliga och noggranna medarbetare.

21. juli 2025

Hej Maryam – stort tack för ditt fina omdöme och de fem stjärnorna! 🌟
Vi blir väldigt glada över att höra att du upplevt oss som snälla, pålitliga och noggranna – det är precis så vi vill att det ska kännas att ha kontakt med oss.

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension – du är alltid välkommen tillbaka!