Nogle som ved hvem der kan reparere, nu hvor de er gået konkurs? Boardet kørte super fint i 1000 km og nu er der opstået en løs forbindelse af en art, vil jeg tro. Det er Ultimate Hub versionen je... Se mere

Købte et Ultimate [Hub] Har indtil videre været et meget godt skateboard Dog undrer jeg mig lidt over hvorfor at det allerede da jeg fik det havde kørt 40 km samt havde beskidte hjul? Tydelig ændr... Se mere

Jamen altså man kan ik sige mere end et MEGA! fantastisk produkt. Hvis du køber et roadsurfing skateboard, som jeg forslår du gør vil du få et veludført skateboard nice finish, lækker hastighed fe... Se mere

Har købt et ultimate belt + offroad Kit. Produktet er rigtig fint, MEN. Der er ikke mulighed for at købe ekstra belts til offroad kittet "330-5m" Så når der ryger et belt er kittet ubrugelig... Se mere

1. Events og underholdning

Gør oprør mod triviel transport med elektrisk skateboard - RoadSurfing har dansk kundeservice, værksted, lager og levering hurtigere end Usain Bolt.

3,0

Middel

MEGA TILFREDS!

Købte deres “Ultimate hub” efter en del overvejelse af resten af markedet - endte så med at trække på aftrækkeren og hold da kæft! Jeg er virkelig IKKE skuffet! Det er over alt forventning i forhold til hvad jeg kunne forestille mig! (Dette er mig første board, har skatet street i 15år)

Mvh en meget meget glad kunde :-)

15. juli 2022

JEG VIL HAVE MIT BOARD

har ikke fået borded og blir spammet om jeg kan lide producted det tager 100 år før de svare og har ikke hørt fra gls overhodet ikke en gang de har modtaget pakken nomalt ville jeg tro det var scam det der var gang i men jeg haft et roadsurfing bord i 2 år som dsv lige er gået i stykker og kan slet ikke tænde
det holder virklig godt de boards man får mit board har være i gennem mange dumme og sjove ting og færst efter 2000 miles gir den op det er kvalitet
MEN JEG HAR IKKE FÅET MIT NYE BOARD FFS!!!!!!!

8. juli 2022

The Legit

Fantastisk. Det tager uden tvivl lidt tålmodighed at starte ud på et elektronisk stakeboard, men når man fanger den bliver det 100% pengene værd. Specielt ift. kvaliteten og lyn-fragten.

26. juni 2022

Meget imponeret

Meget imponeret lever virkelig op til mine forventninger og mere til, og så ses og føles det som super kvalitet, godt gået roadsurfing håber i vil forsætte den gode stil. Giver 5 store stjerner fordi jeg ikke har prøvet andet og det behøver jeg heller ikke super tilfreds

16. juni 2022

100% i orden

Jeg købte et "The legit" board på deres hjemmeside, og jeg er meget tilfreds. Boardet fungerer lige som forventet, og jeg fik det cirka en dag efter jeg havde bestilt. Det eneste minus jeg ser ved det, er at man hurtigt føler, at det er for langsomt med de 20 km/t, men det er jo loven, så det respekterer jeg.

15. juni 2022