God kundeservice
Jeg havde bestilt en flaske ved RO’UM og fandt dagen efter ud af at jeg ikke skulle bruge den alligevel og ringede straks til firmaet, der var flinke til at annullere ordren og jeg fik det fulde beløb tilbagebetalt dagen efter.
Den ene stjerne gives udelukkende for flaskens flotte design og den tiltalende etiket, for indholdet smager og lugter som noget gammelt og muggent.
Jeg var inviteret til Sankt Hans hos min kammerat og hans far, som begge er store romkendere med virkelig god smag. Jeg medbragte denne Ro-Um til 500 kr, da jeg troede, det var en god rom.
Så bad jeg drengene om at smage på det, og deres vurdering var:
"Det her er godt til at slutte et godt langt venskab på."
"Det her er godt til at hælde ud."
"Det virker skide godt til optænding."
"Det her kan man bruge som myggespray, men problemet er, at det skræmmer også mennesker væk."
Smag kan ikke diskuteres, men det er endnu ikke lykkedes mig at byde dem på noget at drikke efterfølgende👎🏻
😂Den ene stjerne skyldes alene flaskens form og den flotte etiket, for poduktet smager og lugter som som et eller andet jordslået.
Smag kan ikke diskuteres, men det er endnu ikke lykkes mig at få nogen til at tømme et helt snapseglas af denne ucharmerende drik (No3, flaske no. 320 ud af 595 producerede)👎🏻
Den uforståelige høje pris (449 kr for en halv liter) må skyldes, at produktet ganske sikkert kan bruges til at afvænne alkoholikere😁
Jeg havde forgæves håbet at kunne skrive noget godt lokal-patriotisk om Ro-um, men det skulle ikke være sådan, og skulle nogen tivle på mine ord, er de velkommen til at kontakte mig og få en smagsprøve😬
...jeg bor på Lolland.
En stjerne for farven :-)
Nul stjerner for duft.
Nul stjerner for smag
Nul stjerner for prisen
Nul stjerner for producentens manglende selvindsigt