ROOM8

Bestilt og Betalt for CA 3 uger siden, men har endnu ikke modtage ELLER fået sat gardiner op, så generelt svært SELV EFTER to påmindelser at vurderer hvor gode i er ? GODT RÅD, vent med at spørger om... Se mere

Vi skulle have nye gardiner i vores nye hus. Var så heldige at falde over Room8 og snakke med ejeren, Claus. Han tilbød at komme uforpligtende forbi med deres gardinbus. Det blev til et meget p... Se mere

1. Butik med udstyr til vinduesbehandling
  2. Møbelforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Med stor passion designer ROOM8 nye produkter inden for interiør, gardiner og solafskærmning. Vi sætter en ære i at levere bæredygtige og moderigtige kvalitetsprodukter til konkurrencestærke priser.

• Marselis Boulavard 1, 8000, Aarhus C, Danmark

• rm8.dk

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God service og vejledning

God service og vejledning. Vores varmeste anbefalinger.

6. november 2018

Hej Danja

Hvor er vi glade for din anbefaling! Det betyder meget for os, at du giver os nogle flotte ord med på vejen:) Vi vil nemlig så gerne gøre det godt for vores kunder.

Hermed anbefalet!

God vejledning ift. valg af de helt rigtige gardiner. Fik endda leveret mine gardiner før estimeret levering.
Fin oplevelse fra start til slut.
Hermed anbefalet!

22. oktober 2018

Hej Sanne

Hvor er det dejligt at høre, at du anbefaler os videre til andre! Det sætter vi stor pris på. Jeg håber, du bliver rigtig glad for dine gardiner.

ROOM8

God service og ingen problemer fra…

God service og ingen problemer fra bestilling til montering

24. september 2018

Hej Kristian

Mange tak for dine fine ord! Hvor er det dejligt at høre, at alt er gået gnidningsfrit, og at du synes, vores service er god. Det er lige præcis dét, vi stræber efter:)

Hav en dejlig mandag.

god vejledning

god vejledning - fine varer - vi er tilfredse med resultatet

Hej Anette

Mange tak for din anmeldelse! Det er en god start på ugen:) Vi er så glade for, at du har taget dig tid til at fortælle om din oplevelse med os.

ROOM8

Så fin en behandling.Rimelig pris

Så fin en behandling.Rimelig pris. Alt i alt supertilfreds kunde.

Hej Jannie

Mange tak for dine flotte ord om os. Hvor er vi glade for, at du er tilfreds! Vi gør os altid umage med at give vores kunder en rigtig god oplevelse, for I er det vigtigste, vi har.

God weekend:)

Fine specielle møbler

Fine specielle møbler, man ikke finder så mange andre steder :-)

Hej Jørgen

Mange tak for dine fine ord! Hos ROOM8 har vi unikke møbler - vi synes nemlig lige som dig, at det er sjovere at indrette hjemmet med interiør, man ikke kan finde andre steder:)

Rigtig god weekend, når du kommer dertil.

Alt fungerede.

30. august 2018

Hej Ann

Hvor er det godt at høre, at alt fungerede. Det er lige sådan, det skal være:)

Super flotte gardiner fra Room8

Vi havde besøg af Claus fra Room8, da vi skulle have en ny gardinløsning til værelse og soveværelse. Vi ville gerne have lys ind om dagen og om natten/morgenen ville vi gerne have mørkelagt. Claus viste os flere muligheder og fortalte om fordele og ulemper. Vi valgte til sidst Duo Rollers.
Da vi kontaktede Room8 for at få besøg, var de meget fleksible i forhold til tidspunktet.
Under besøget fik vi vist forskellige løsningsmuligheder, og der var tid til at se og overveje. Inden Claus gik fra vores hjem, havde vi den endelige pris, og vi bestilte.
Prisen var rigtig god, og gardinerne blev leveret og sat op som aftalt.
Alt i alt god service, god pris og flot resultat.
Når vi skal have nye gardiner i andre rum, vælger vi helt klart Room8 igen.

27. august 2018

Hej Kirsten

Mange tak for dine flotte ord om os. Vi rødmer helt:) Det kan kun blive en god dag med sådan en start. Vi går meget op i at lytte til behov og vejlede derefter, så gardiner og solafskærmning købt hos ROOM8 bliver den helt rigtige løsning til hver kunde og hvert hjem.

ROOM8

Det var en rigtig god kundeservice

Det var en rigtig god kundeservice og vi følte os i trygge professionelle hænder hele vejen . Vi vil klart anbefale og handle her. Tak for en god handel og service.

26. august 2018

Hej Gitte

Hvor er det dejligt at læse din flotte ord om os. Vi gør os umage for at rådegive om gardiner og solafskærmning i hvert enkelt hjem i forhold til smag og behov. Så det varmer at høre, at vi har formået at leve op til vores egne mål for god kundeservice.

ROOM8

God service hele vejen igennem

26. august 2018

Hej Lone

Mange tak for dine roser! Vi stræber altid efter god service, for vores kunder er vores vigtigste ambassadører.

ROOM8

Det gik lige som jeg havde forestillet…

Det gik lige som jeg havde forestillet mig med både gardin og opsætning.

Hej Linda

Hvor er vi glade for, at vi har levet op til dine forventninger:) Mere kan vi ikke ønske os. Mange tak for dine ord.

ROOM8

Flotte gardiner i hele lejligheden

Slutresultatet blev rigtig godt. Gardin var for smalt til helt at afdække for lyset, men blev ombyttet uden beregning.

Hej Ann Berit

Mange tak for dine fine ord! Vi takker for din forståelse for, at fejl kan ske. Med ROOM8 opmålingsgaranti tager vi den på vores kappe, når vi har målt forkert. Det kan jo ske, men vi lover at gøre det godt igen:)

ROOM8

Smukke Persienner i bløde afdæmpede farver-

Fra jeg trådte ind i butikken var min oplevelse positiv. Venlig interessere for hvad mit ønske var vedr. et muligt køb af nye persienner til to mindre vinduer hjemme i min stuen. Derefter fik jeg et besøg af en gardin specialist der igen tænkte over mange detaljer, for det bedste resultat. Senere kom en montør, der også udviste en autentisk interesse for at jeg blev tilfreds med hvordan de blev hængt op. Kræsede om de små detaljer. Fortjener at få mine bedste anbefalinger. Har også handlet i butikken og det er et spændende vareudvalg. Og udsmykningen af lokalerne skifter jævnligt.

Hej Pia

Hvor er vi glade for, at du har haft en god oplevelse med os. Vi vil så gerne have, at du bliver glad, når du ser og bruger dine nye gardiner og solafskærmning fra ROOM8. Selv de mindste detaljer er med til at skabe helheden:)

Lamelgardiner

Superfed oplevelse, virkelig professionel rådgivning,opmåling samt opsætning af lamelgardinerne. Jeg kan varmt anbefale Room 8 til alle. Med venlig hilsen

Hej Torben

Hvor er vi glade for dine roser! Der bliver danset glædesdans hos ROOM8:)

God weekend til dig.

17. august 2018

Hej Allan

Mange tak for dine flotte ord om os. Det er vi bare glade for at høre!

Dårlig reklame.

Reklamerer ved at efterlade skrald på mit dørhåndtag.

19. juli 2018

Hej Sebastian

Jeg er ked af, at vi har skræmt dig væk med vores påfund. Når vi har sat gardiner op for en kunde i et nabolag, hænger vi nogle gange små tilbud eller gavekort op i området for at sprede glæde. Så det var egentlig ment som en kærlig velkomsthilsen på dit dørhåndtag. Jeg håber, vi kan starte på en frisk:)

ROOM8

Service og kvalitet i topklasse 👍🏻

Han tilbød at komme uforpligtende forbi med deres gardinbus.
Det blev til et meget professionel og samtidig imødekommende og personligt møde hvor vi fik et tilbud der fejede konkurrenterne af banen og som vi selvfølgelig sagde ja til.
Claus var lydhør overfor vores ønsker om type og farver samt budget, uden at man følte sig forpligtet til at købe produkterne. Han imødekom dette, ved at give os de muligheder der var for den bedste kvalitet, indenfor budgetrammen.
Vi er efterfølgende meget tilfredse med resultatet.
Derudover kan jeg kun sige at servicen var 100 % i top og at vi til enhver tid vil anbefale at handle gardiner hos Room8 👍🏻

14. juni 2018

Hej Jane

Hvor er det dejligt at læse dine søde ord. Vi klapper i hænderne af begejstring.

ROOM8

Vis anmeldelser på alle sprog. (39 anmeldelser)