Jeg har skiftet til Rinkjøbing Landbobank da jeg kommer fra en større dansk bank med forhåbning om bedre service og rådgivning i øjenhøjde. Dog mangler ringkøbing landbo bank enkelt teknisk ting i d... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Ringkjøbing Landbobank er en mellemstor bank med kunder i hele landet og filialnet i Vest-, Midt- og Nordjylland samt i København og Holte. Banken er Danmarks 4. største pengeinstitut målt på børsværdi. Vi er både en bank for privatkunder, erhvervskunder, private banking kunder samt nicheområder som fx lån til vedvarende energi, finansiering af læge- og tandlægepraksis, erhvervsleasing m.m. På landbobanken.dk kan du let finde mere information. Vi besvarer ikke anmeldelser på Trustpilot, idet vi tror på den personlige dialog som en bedre løsningsmetode. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 97321166 eller på post@rlb.dk.
Torvet 1, 6950, Ringkøbing, Danmark
- post@rlb.dk
- rlb.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Min rådgiver i København Ivan…
Min rådgiver i København Ivan Mirmojtahedi har virkelig været guld værd i processen omkring køb af ny lejlighed.
Hurtig svartid og gode inputs til optimering af økonomiske muligheder. kæmpe anbefaling at tage kontakt til Ivan, hvis man står overfor et boligkøb eller lign.
Personlig rådgiver og professionel bank
Meget professionelt bankskifte fra start til slut inkl. super rådgivning undervejs - og mine mange spørgsmål blev alle tålmodigt besvaret og fulgt til dørs af en min nye meget kompetente bankrådgiver Nicoline - en meget personlig bank hvor man ikke altid "stilles videre" som man gjorde i min gamle bank Nordea - kan varmt anbefale Ringkøbing Landbobank
For os ny bankmand
For os ny bankmand, meget behagelig og god til at forklare vores muligheder 😊
Meget imødekommende
Ringkjøbing Landbobank (banken) har forsøgt og faktisk imødekommet all vores ønsker. Banken har fundet alternative løsninger til opfyldelse af vores ønsker. Banken har været proaktiv og adresseret andre øvrige behov. Henvendelser er altid blevet besvaret venligt og professionelt samt prompte og i modsætning til øvrige danske banker er der aldrig blevet stillet urimelige krav.
Super service.
Glimrende 360 graders økonomisk rådgivning i øjenhøjde.
Bankskifte til det bedre
Jeg har skiftet bank fra Nordea (kunde i 17 år)
Nordjyske bank har indfriet alle mine forventninger og mere til.
Min bankrådgiver Nikolai Damgaard Balle er fænomenal og er den rådgiver jeg altid har manglet.
Han giver mig rent faktisk den rådgivning som jeg aldrig har fået før og har hjulpet mig med et gennemgående tjek af min økonomi, pension og forsikringer og givet mig kyndig vejledning i dette.
Mine varmeste anbefalinger - har aldrig været mere tilfreds med en bank end jeg er med Nordjyske bank og Nikolai.
Mvh
Jonas Høgh Sloth
Fantastisk og personlig service!
Efter skifte til RLB Private Banking i februar 2025 er jeg gentagne gange blevet imponeret over den altid kompetente, hurtige og personlige rådgivning af Aleksander Wraa Melsen og det har været en absolut fornøjelse at have ham som rådgiver i forbindelse med køb af en lejlighed 1/9-2025. Andre banker kunne lære noget af RLB og jeg anbefaler Aleksander og hans kolleger med glæde. I en verden hvor det at komme igennem til et menneske bliver mere og mere vanskeligt og sjældent, har RLB og Aleksander valgt at gå den anden vej. Jeg ærgrer mig kun over, at jeg ikke skiftede bank for mange, mange år siden.
Mange tak, Aleksander og keep it up, RLB!
Personligt proaktiv bank og rådgiver
Personligt proaktiv bank og rådgiver, der forstår sin kunde og er interesseret i at dække kundens behov - ikke bare standard bankforretning i metermål som de store banker ofte gør så upersonligt.
Jeg havde et meget produktivt og…
Jeg havde et meget produktivt og udbytte af samtalen.
Det var tillidsfuldt og behageligt
Konge service
Konge service. Der er nærvær, og jeg har kun oplevet en hjælpsom tilgang
Ægte interesse …
Min rådgiver virkede ægte interesseret i at forstå min situation og opstillede forskellige muligheder.
Anmeldelse af Ringkøbing Landbobank
Min oplevelse med Ringkøbing Landbobank og har desværre været direkte skuffende og frustrerende. Banken viste hverken vilje til at hjælpe eller professionalisme i deres rådgivning.
1. Bestilling af valuta (euro)
Jeg bad om at bestille euro, men fik et afslag ledsaget af dårlige undskyldninger. Det er en helt basal service, som jeg forventer, at en bank kan levere, men jeg blev mødt med afvisning og bortforklaringer.
2. Erhvervskonto
Jeg forsøgte at oprette en erhvervskonto, men blev endnu engang afvist. Ingen løsninger, ingen alternativer – bare et nej. For en bank, der påstår at støtte erhvervskunder, er det under al kritik.
3. Lån
Jeg ansøgte om et lån på blot 150.000 kr. – med en indkomst på 300.000 kr. årligt og over 50 % friværdi i min bolig. Alle normale banker ville se det som en sikker sag, men også her blev jeg mødt af et afslag. Det virkede hverken logisk eller rimeligt.
Alt i alt oplevede jeg Ringkøbing Landbobank som uprofessionel, ufleksibel og uinteresseret i at hjælpe deres kunder. Jeg følte mig mere modarbejdet end rådgivet. Derfor kan jeg på ingen måde anbefale hverken banken.
Find en anden bank
Ikke en bank jeg vil anbefale. Her hersker grådighed i klasse A. Banken pakker det ind i at de er gode til at skabe overskud. Det opstår ved at de grådigt snupper penge fra kunderne. Find en anden bank.
Utrolig hurtig og kompetent rådgivning…
Utrolig hurtig og kompetent rådgivning fra vores nu nye bankrådgiver Mie Vorbech Achilles, der har hjulpet os igennem et sejtræk af et huskøb - hun har været hurtig med svartid, kompetent til rådgivning angående alle parter i huskøbet og en imødekommende og venlig personlighed, som man kan mærke er der for sine kunder. Kæmpe anbefaling herfra - vi glæder os fremadrettet til samarbejdet.
Utrolig dårlig svar tid
Utrolig dårlig svar tid, jeg søgte nye bank forbindelser/tilbud til mine faste ejendommen inden for landbrug.
Nu det 14 dage siden modtog en svar mail, vi kontakter dig hurtigste muligt..
Hold da op de må virkelig have gang i biksen siden de ikke gider bruge tid på seriøse henvendelser.
Da jeg var selvstændig med 20ansatte var det mest vigtig at lave opfølgning på kunder og deres efterspørgsel hurtigst muligt.
Men denne bank her eksister dette ikke.
Jeg flyttede min advokatvirksomhed i…
Jeg flyttede min advokatvirksomhed til Ringkjøbing Landbobank, men da der skulle oprettes en klientkonto afviste banken at gøre dette. Sagsbehandlingstid 2 måneder og jeg var selv nødt til at rykke for svaret.
Begrundelsen var, at banken ikke rigtig havde systemer til hvidvaskcompliance, så det ville nok blive en dårlig oplevelse for mig, hvis de sagde ja. Alligevel kan jeg se, at de forsøger at få advokatpartnere som klienter i banken via opslag på LinkedIn, hvor de i øvrigt har slettet min kommentar om, at man ikke kan få en klientkonto hos banken.
Ghostet i forsøg på at blive kunde
Jeg prøvede at blive kunde i Nørreport, Kbh afdelingen i December. Det gik som forventet til at starte med. Dokumenter afleveret, møde booket. Og aflyst pga.sygdom. Det sker, helt fint.
Nu har de ghostet mig i 6 måneder, trods et par venlige henvendelser personligt og en knapt så venlig som den sidste til den fællespost kasse de har for afdelingen.
Det er virkeligt sløjt at ghoste potentielle nye kunder. Som har opsøgt en virksomhed på baggrund af personlige anbefalinger.
Som så påvirker anbefalerens lyst til at anbefale det igen.
Jeg bliver bare privatebanking kunde hos en anden bank. Det bliver ikke hos RLB.
Skidt på af bankchefen, en trist historie.
‼️Opdateret for at "beskytte" bankchefen i Aabybro‼️
Vi er kommet ind i Ringkøbing Landbobank da vores skønne gamle bank, Nørresundby bank fusionerede med RL.
Sammenlagt har vi været i den samme bank i mere end 20 år og aldrig haft problemer på trods af vi har en gammel gæld.
Men det god gamle ordsprog gør sig virkelig gældende her "Har du penge kan du få, har du ingen kan du gå".
I mange år har jeg haft et ok lønnet arbejde, og selv om min kone pga sygdom ikke har kunnet arbejde i mange år har vi kunnet få tingene til at hænge sammen.
Men for godt 2 år siden blev jeg så syg, og vi har aldrig været til last for banken, altid klaret vores økonomi selv osv.
Men så skete det som ikke måtte ske, vores bil brød sammen, men med venners hjælp kunne vi få den lavet, så jeg kan passe mine ugentlige aftaler på sygehuset.
Men naturligvis skal vi betale for reservedelene, det kan vi ikke lige nu og her, så konen tager i banken, og jublende glad kommer hun hjem og fortæller at vi har fået et bevilget overtræk på 5000 af bankchefen i Aabybro, og mine behandlinger kan fortsætte.
Bilen bliver skilt af, delen bliver sendt til renovering, men der popper intet op i netbank, hverken beskeder eller overtræk..
I dag kontakter vi så bankchefen igen i banken, og han har ændret mening, vi kan ikke få overtrækket alligevel, han udtaler at han har sendt en mail, godt nok udenomkring de normale veje som jo altid er i gennem bankens system, så jo den ligger i spam...
Nu står vi så med en regning vi ikke kan betale, sat i en meget ubehagelig situation af en iskold bankchef / rådgiver, som direkte svare at citat "det kunne han ikke gøre noget ved og det var hans beslutning".
En ting er helt sikkert, man skal på ingen måde regne med denne banks hjælp når det virkelig brænder på.
Heller ikke selvom man har været en god og stabil kunde i mange år.
Her er det absolut kun kolde kontanter, aktionærer og velhavende der har en betydning.
Og jeg må bare slutte af med at konkludere at jeg savner de gode gamle banker hvor mennesker også betød noget..
Jeg kan på det varmeste anbefale…
Jeg kan på det varmeste anbefale privatrådgiver Patrick Joost Vergo. Siden skifte til Ringkjøbing Landbobank i første kvartal af 2022, har Patrick ydet en særdeles kompetent og engageret rådgivning.
Patrick udviser en fremragende forståelse for kundeservice og har fra dag ét været både imødekommende og løsningsorienteret i håndteringen af vores økonomiske forhold. Han er nærværende, empatisk og har en tydelig evne til at sætte sig ind i vores behov og ønsker.
Med Patrick som rådgiver oplever vi et ekstraordinært engagement, hvor han altid er villig til at yde en ekstra indsats for at sikre, at vi når vores mål og får opfyldt vores drømme. Vores samarbejde er præget af gensidig tillid og respekt, og vi føler os i høj grad set og hørt som kunder.
Der hersker ingen tvivl om vores store tilfredshed med Patrick som bankrådgiver – han har i dén grad levet op til og overgået vores forventninger.