Jeg har skiftet til Rinkjøbing Landbobank da jeg kommer fra en større dansk bank med forhåbning om bedre service og rådgivning i øjenhøjde. Dog mangler ringkøbing landbo bank enkelt teknisk ting i d... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Ringkjøbing Landbobank er en mellemstor bank med kunder i hele landet og filialnet i Vest-, Midt- og Nordjylland samt i København og Holte. Banken er Danmarks 4. største pengeinstitut målt på børsværdi. Vi er både en bank for privatkunder, erhvervskunder, private banking kunder samt nicheområder som fx lån til vedvarende energi, finansiering af læge- og tandlægepraksis, erhvervsleasing m.m. På landbobanken.dk kan du let finde mere information. Vi besvarer ikke anmeldelser på Trustpilot, idet vi tror på den personlige dialog som en bedre løsningsmetode. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 97321166 eller på post@rlb.dk.
Torvet 1, 6950, Ringkøbing, Danmark
- post@rlb.dk
- rlb.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Ringkjøbing Landbobank, kunderådgiveren og kunden.
Søren Jensen Hougaard bærer tydeligvis Ringkjøbing Landbobanks dna på fornemmeste vis: Reel, pålidelig, professionel, dygtig - og yderst behagelig og venlig som rådgiver. Som kunde er vi godt hjulpet med vores behov for økonomisk overblik og investering i RLB.
Vh Bruno Holm
Dejligt at møde en rådgiver som virker…
Dejligt at møde en rådgiver som virker forberedt og faglig kompetent.
Vi tror på den løsning som blev aftalt så nu er det bare at se processen/løsningen som den skrider fremad.
Venlig og meget klar og dygtig…
Venlig og meget klar og dygtig rådgivning.
Meget professionel og tryg oplevelse.
Meget professionel og tryg oplevelse.
Jeg er rigtig tilfreds med både rådgivningen og den service, jeg har fået i banken. Hele forløbet var klart, overskueligt og præget af god kommunikation.
En særlig tak til Mikaela for en kompetent, imødekommende og grundig rådgivning.
Tak for et godt samarbejde!
Super oplevelse med Ivan M.
Ivan er rigtig hurtigt og ordentlig, og man kan mærke hans ekspertise skinner igennem - han kan kun anbefales herfra.
Aldrig har jeg da oplevet en dårligere…
Aldrig har jeg da oplevet en dårligere bank. Efter jeg blev flyttet fra Hjallerup til Brønderslev. Større amatører skal man lede længe efter. Afdelingens direktøren er direkte ubehøvlede. Han burde skamme sig! Vil aldrig råde nogen til at tage bank i Nordjyske bank og da slet ikke Brønderslev.
God og personlig rådgivning
Jeg fik super god og personlig rådgivning, og endte med at skifte bank til Ringkøbing Landbobank.
Et menneske der lytter
Et menneske der lytter. Og tak for fin service.
Altid en go oplevelse når jeg er til…
Altid en go oplevelse når jeg er til møde med Søren, han tar sig Go tid til at forklare tingene.
Jeg er meget glad for at komme der føler mig altid velkommen
Super fin oplevelse
Jeg havde en god snak med en af bankens rådgivere. Hun forstod at forklare alt, så det var til at forstå, og det skabte en god tryghed. Kun positiv anbefaling herfra.
Jeg synes det er dejligt med en rolig…
Jeg synes det er dejligt med en rolig og tålmodig rådgiver og at der altid er den sammme man taler med
Godt forberedt møde som tager…
Godt forberedt møde som tager udgangspunkt i vores behov.
Gode løsningsforslag
Altid til rådighed og man er ikke bare et nummer i køen
Altid til rådighed og man er ikke bare et nummer i køen.
God seriøs rådgivning
God seriøs rådgivning som gav et godt udgangspunkt for vores beslutninger om vores privatøkonomi på kort og længere sigt.
Vi har altid fået rigtig god service
Vi har altid fået rigtig god service, rådgivning og behandling hos Ringkjøbing Landbobank Vildbjerg afdelingen.
Altid positiv og venlig medarbejder
Kan varmt anbefale Ringkjøbing Landbobank
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Lasse Nielsen fra bankens afdeling i Holstebro i forbindelse med mit køb af lejlighed. Fra start til slut har han været professionel, imødekommende og meget grundig i sin rådgivning.
Lasse tog sig tid til at forklare alle detaljer på en forståelig måde og sørgede for, at jeg følte mig tryg i hele processen – også når der var mange beslutninger at tage. Han var altid let at få fat på, hurtig til at svare og meget engageret i at finde de bedste løsninger for mig.
Jeg kan varmt anbefale Lasse til andre, der står over for boligkøb eller har brug for kompetent og personlig bankrådgivning.
Ekstremt tilfreds med vores rådgiver…
Ekstremt tilfreds med vores rådgiver Søren! Hjælp, forståelse og reel, nede på jorden rådgivning på lige den måde vi havde brug for, for at føle os i trygge hænder.
Kompetente rådgivere - der er til at få fat på :-)
Efter et bankskifte har vi endelig oplevet engagerede og kompetente rådgivere - Steen og Rasmus, der oven i købet er til at få fat i, når man har et spørgsmål eller en opgave.
Kan varmt anbefales.