Værste mareridt - Restaurant One
Det her var uden sammenligning den mest katastrofale restaurantoplevelse, vi nogensinde har haft. På trods af vores nytårsmiddags reservation til klokken 20:00 blev vi sat ved bordet med 20 minutters forsinkelse – uden en eneste undskyldning. Og så begyndte mareridtet. Vi sad som statister i et totalt kaos og måtte vente over en time bare på at få lidt vand og bestille vin. Da tjeneren endelig dukkede op, fik vi selvfølgelig den forkerte flaske.
Maden? En hån mod både os og enhver idé om ordentlig service. Forretten kom først klokken 22:20, hovedretten klokken 23:00, og vi måtte selv bede om regningen, før de gad smide en uspiselig dessert i hovedet på os. Vi løb ud af døren 23:58 for ikke at gå glip af midnatten – sultne, frustrerede og rasende.
Tjenerne var ikke bare uprofessionelle – de virkede nærmest ligeglade med, om vi overhovedet var der. Det var som at se et amatørteater, hvor ingen ved, hvad de laver, og gæsterne bare må tage imod ydmygelsen. Hvis vi ikke får en refusion for det her makværk, er det direkte skandaløst. Denne restaurant er en joke.
Gå ALDRIG herind!
0 STJERNER