Virkelig dårligeste sted at få rengjort…
Virkelig dårligeste sted at få rengjort ikke nok med det så hende

Udlejning
Svarer typisk inden for 24 timer
Virkelig dårligeste sted at få rengjort ikke nok med det så hende

Besvarelse fra Ritas Ejendomme
HOLD JER VÆK FRA Ritas Rengøring!
Kvaliteten af deres arbejde er under middel og slet ikke tilfredsstillende. De gør rent ved flere af mine familiemedlemmer og man kan ikke se at de har været for at gøre rent. Gulvet er stadig meget beskidt og fodlister, vægge og mere bliver ikke taget ordentligt. Disse rengøringer er sket ved ældre mennesker som jeg mener bliver snydt for deres penge.
Kundeservicen er modbydelig. Man bliver kaldt løgner, sagt imod, mødt med flabet toneleje og det foregår både på mail og på facebook opslag som ikke engang er direkte vedkomne dem.
Når de så bliver presset på Facebook, vælger de at sende en lang mail hvor de truer med "tror du skal tænk dig om hvad du skriver på det Facebook opslag", efterfulgt af en lang smøre med potentielle fængselsstraffe og andet.
HELLERE BO BESKIDT END AT BRUGE Ritas Rengøring. Det giver det samme i sidste ende, da rengøringen som sagt er til grin.
Mangelfuld rengøring, kommer som vinden blæser, et firma man skal holde sig langt væk fra.

Besvarelse fra Ritas Ejendomme
Værste og mest uprofessionelle oplevelser nogensinde med et firma. Dårlig service og rengøring. Kommer som vinden blæser og man får ikke besked hvis tid eller personale ændrer dig. Når man beder om at få besked fremover får man det svar at det har de ikke tid til. Når man klager over mangelfuld rengøring eller i mit tilfælde udtrådt hundelort på gulvet, bliver man beskyldt for at lyve ! Hold jer langt væk.

Besvarelse fra Ritas Ejendomme
Professionel rengøring, ingen opgave som jeres team ikke kan klarer.

Besvarelse fra Ritas Ejendomme
Min brors oplevelser er desværre at de slet ikke kan overholde deres tidsplan.
1. gang kom de 45 min. for sent, 2. gang var de 2½ time forsinket, 3. gang kom de dog præcist, men 4. gang havde de helt glemt ham. Rengøringsdamen var taget på ferie. Ærgerligt at de ikke ringer for at fortælle at de er forsinkede og de er desuden svære at komme i kontakt med, når man ringer til dem, for at høre om de kommer eller ej, derfor kun 3 stjerner. MEN selve rengøringen er i orden.