Nem bestilling og hurtig levering. Lidt udfordringer med betaling, men det blev hurtigt løst efter et opkald.
Gode knive at stikke folk i ryggen med. De er også gode at håndtere fødevarer med (Santoku) De seneste to kom med en smule grater fra maskinslibning. Men fortvivl ej, det fjerner et godt strygestål... Se mere
Super nem og hurtig handel. Og lynhurtig modtagelse.👍👍
Mads Clausens Vej 9, 8600, Silkeborg, Danmark
- 81720055
- htc@risvigdesign.com
- risvigdesign.dk
Andre kiggede også på
God og hurtigt var pakken fremme
Har ikke handlet direkte med Risvig
Har ikke handlet direkte med Risvig, men har et par af deres knive og de er forrygende. Kan især anbefale damaskus serien, de holder skæret virkelig godt så længe de ikke bliver mishandlet (fx opvaskemaskine) og får lidt vedligehold med knivstål. De ligger virkelig godt i hånden men et pinch grip.
For dyrt i forhold til kvalitet
Hurtigt og nem samt produkter som vist…
Hurtigt og nem samt produkter som vist på hjemmesiden
+5 stjerner for mega god…
Jeg giver +5 stjerner for mega god service og lækkert produkt som min søn blev virkelig glad for ♥️
Et problem - som der blev handlet på :-)
Ordrebekræftelsen udeblev i første omgang, men da jeg kontaktede firmaet, blev der prompte handlet på problemet. Og varen kom hurtigt - og var flot og lækker. En dejlig fødselsdagsgave :-)
Nem bestilling og hurtig levering
Super god kundeservice og meget hurtig…
Super god kundeservice og meget hurtig levering
Meget nem at bestille på jeres side
Meget nem at bestille på jeres side
Hurtig og efiktiv aflevering
Hurtig levering fint indpakket kniv som…
Hurtig levering fint indpakket kniv som lovet. Ikke sidste gang jeg handler hos risvig🤶
Fine produkter og hurtig levering.
gode at håndtere fødevarer med (Santoku)
Gode knive at stikke folk i ryggen med.
De er også gode at håndtere fødevarer med (Santoku)
De seneste to kom med en smule grater fra maskinslibning. Men fortvivl ej, det fjerner et godt strygestål medet par strøg.
Kundeservice er også så flinke at man får lyst at drikke et glas med dem :)
Købte 2 Bordskånere fra Risvig design…
Købte 2 Bordskånere fra Risvig design som gave. Designet og kvaliteten er i orden og gaven blev straks taget i brug. Hurtig og nem bestilling vis nettet og hurtig levering.
Firmaet var hurtige til at ekspedere…
Firmaet var hurtige til at ekspedere min ordre og de laver nogle rigtig gode produkter.