Super god oplevelse
Super god oplevelse. Alt var bare perfekt. Vi var tre personer, der spiste frokost og al maden var fantastisk god - og så endda til en meget overkommelig pris. Kommer helt sikkert igen.
Mona Lisa er en cafe og restaurant i Odense. Vi har en bred vifte af italienske specialiteter og vi har også børneretter til de små. Dertil har vi adskillige vine der passer til vores mad.
Brandts Passage 9, 5000, Odense, Danmark
Jeg har lige været på Mona Lisa til en julefrokost hvor vi fik smørrebrød det var det mest dødssyge-Ste jeg har oplevet 🤮🤮🤮 gudskelov for McDonald’s 🤩🤩🤩🤩
Hyggeligt sted, venlig og imødekommende betjening og en virkelig god pizza Margherita! Kan varmt anbefales😊
Trist mad inklusive dårlig laks, virkelig kedelig vin.
Forvirret betjening, der trods forvirring vel var den bedste oplevelse på stedet.
Øv
Personalet talte ikke så godt dansk, men var utroligt søde, lyttende og meget imødekommende. Vi havde lidt travlt da vi skulle i teateret og spurgte derfor om det mon var muligt at nå to retter på kort tid. Det fiksede personalet til ug. De tog endda hensyn til allergener. Maden var super; veltillavet, smagte fantastisk og så indbydende ud. Og så var prisen god også. Vi kommer helt sikkert igen 😀
Dejlig veltillavet mad til en rimelig pris 🌞 Og man blev mæt. Blev mødt af en venlig dansktalende ung dame i forbindelse med bookning af bordet. Dog opfattede vi den engelsk talende ansatte lidt træt eller irriteret. Anbefaler dette sted!
Maden var helt i top
DEN FLASKE VIN VI VILLE KØBE HAVDE DE MERE
AF ØV
BARE ÆRGLIGT AT SERVERINGS PERSONALET IKKE KUNNE DANSK
DET GJORDE DET IKKE NEMT AT BESTILLE MAD
Vi sad og ventede ca 50 minutter efter vi havde bestilt en pizza og en salat. Vi måtte spørge efter maden. Den var åbenbart glemt. Da maden endelig kom var den rigtig god.