Se, hvad kunderne siger
5+ service
Trevliga och lyhörda! 5+ service, bra kaffe och snygg personal.
Tyvärr en mycket negativ upplevelse
Tyvärr en mycket negativ upplevelse. Företaget upplevdes som oseriöst. I samband med finansieringen kunde de inte släppa en kreditspärr när finansieringen skulle läggas via ett annat bolag, vilket gav intrycket av svag likviditet.
Dessutom uppgavs att bilen hade full servicebok, vilket senare visade sig inte stämma. Jag fick även information om att Fragus skulle ha slutat försäkra Land Rover, vilket jag i efterhand ifrågasätter.
Sammantaget ett opålitligt intryck och jag kan tyvärr inte rekommendera företaget.
Jag behövde en bil i 50-100t klassen…
Jag behövde en bil i 50-100t klassen och hittade en MB. Köpte bilen men fick problem direkt. Lämnade in den två gånger för åtgärder. Nu är problemet åtgärdat med Kamkedjan. Bra tillmötesgående personal. Är mycket nöjd med bil och åtgärderna de har gjort med bilen. Utan diskutioner. Kommer säkert köpa bil från Rindstabil igen
Den absolut värsta bilfirman jag varit…
Den absolut värsta bilfirman jag varit med om. Säljer trasiga bilar, svarar inte och gör allt i sin makt för att göra det jobbigt för dig.
Var och provkörde en bil för några…
Var och provkörde en bil för några dagar sedan. Bilen stog igång och var redan varm när vi kom dit.
När jag kallstarta bilen kom ingen värme, inte ens efter 1 h. Inget svar från säljaren. De sa att kamrem är bytt men finns inget kvitto ”serviceboken är kvitto”. Ringde verkstan som stämplat i boken, de bekräftar att kamrej EJ är bytt och skickar kopia på arbetsordern. Säljaren sa att hans chef ringt bilverkstan när vi var där och sagt att den är bytt. Rekommenderar verkligen inte dessa oseriösa säljare!!!
150 000 värde på bil, reparation 160 000. Ansvar 0
Lång historia kort eller hur jag nu ska börja..
Bakgrund: Behöver en andra bil, tittar runt och hittar en hos Rindestål som verkar vara ett vettigt köp. 11.000 mil och varudeklarationen ser bra ut. Provkör och köper den 150.000 Svenska kronor senare och bilen är vår :D
3 månader senare skulle jag starta den på morgonen för att flytta den på tomten, motorn går runt men startar inte. Nåja tänker vi, har maskinskadeförsäkring med bärgning osv. så bärgas till en auktoriserad verkstad och där konstateras motorras(kamkjedja av). Försäkringsbolaget ersätter 25% pågrund av att en av servicearna inte var utförd i tid. Kontaktar Rindestål som efter flera mail osv säger: Det är inte något vi tar ansvar för och
"vi kan inte kolla att alla våra 200 bilar är servade som de ska innan vi byter in dom, det får kunden göra"
...... Reparations förslag från verkstaden 160 000 kr.... SÅ FRÅGA KOLLA OCH KOLLA IGEN OM DU MOT FÖRMODAN TÄNKER KÖPA EN BIL DÄRIFRÅN!
Vi köpte två bilar som var 8 respektive…
Vi köpte två bilar för ca 400.000 som var 8 respektive 10 år gamla.
Kopplingen gick sönder efter 2 månader den var helt slut enligt autoiserad verkstad. Fanns inget kvar. När ringde och mailade fick vi svar att vi hade slitit ut den själva!!!!!
Flera saker kom till så 75000 kr fick vi betala. Tillägsförsäkringen som säljare sålde på oss var inte vatten värd. Vi tre tillfällen så fick vi svaret försäkringen täcker inte detta!!!! Så vi säger väl så här köp inte en bil från detta ställe....
Riktigt proffsiga och mycket trevlig…
Riktigt proffsiga och mycket trevlig personal!
Supernöjd!
Trygg bilaffär genom proffsiga och…
Trygg bilaffär genom proffsiga och trevliga säljare
Jag har köpt tre bilar av dem så en…
Jag har köpt tre bilar av dem så en recension kan de vara värda. Alla har haft riktigt bra pris jämfört med andra handlare och skicket har alltid varit vad jag förväntat mig i förhållande till miltal och pris. Mycket nöjd!
Riktigt proffsiga!
Riktigt proffsiga!
Lyhörda och pålitliga vid alla mina bilköp.
Tillmötesgående säljare som hjälpte oss…
Tillmötesgående säljare som hjälpte oss att hitta rätt bil👍
Tack för professionellt och personligt bemötande!
Jag har anlitat Rindstål vid flera tillfällen och har alltid varit lika nöjd. Mycket tillmötesgående och flexibla säljare. Har alltid känt mig personligt bemött och personalen har alltid lyssnat in mina behov och utifrån det hittat rätt bil för mig. Kan verkligen rekommendera!
Mycket professionella och kunniga på…
Mycket professionella och kunniga på Rindstål, rekommenderas starkt!
Rekommenderar
Köpt en bil och förmedlat en via Rindstål bil. Allt gått enligt plan båda gångerna och kommer göra affärer med dem igen
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.