Varning! Forumet på rikatillsammans.se är fullt av förtäckt försäljning av finansiella produkter bland annat det de kallar allvädersportfölj som användare gör reklam för i diverse trådar.
Se, hvad kunderne siger
Det är bra att de tar upp att målet inte bara är att bli rik på pengar. I tankegodset ligger även att för att skaffa sig en ekonomisk trygghet så måste man tänka hållbart och inte slösa bort pengar o... Se mere
Mitt medlemskap i Patreon/Rika tillsammans har medfört att min investerings strategi har mognat och i förlängningen inneburit att jag har fått ökad vinst på mina investeringar. En stor extra bonus är... Se mere
Vissa månader är väldigt spännande när det kommer till saminvesteringar, börsnoteringar och annat kul. Andra månader kan vara lite tomma + gäster som man personligen kanske inte finner så intressanta.... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Nya avsnitt med konkreta tips, råd, verktyg och inspiration varje söndag. För dig som är intresserad av privatekonomi, fonder, pengar och sparande.
Kontaktoplysninger
Svaneholmsgatan 4, 21773, Malmö, Sverige
- jan@rikatillsammans.se
- rikatillsammans.se
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
En av få bloggar jag känner att jag kan lita på och kontinuerligt läser.
RikaTillsammans lägger kontinuerligt upp högkvalitativa och informativa inlägg som varierar från grundläggande sparande till mer komplexa frågor. Som Patreon får du dessutom tillgång till ett nätverk av ekonomiintresserade läsare och ytterligare spar och investingstips. För min del tog det tre månader som Patreon innan Jan tipsade om en investeringsmöjlighet som nu betalt för fortsatt medlemskap 2 år framåt.
Prisvärt!
Utväxlingen på ett årsmedlemskap ger ordet prisvärt en ny betydelse.
Rika tillsammans Workshop
Nu har det gått snart 10 månader sen jag deltog i Rika tillsammans-workshopen och jag vill återkoppla med ett STORT TACK! Workshopen har verkligen varit betydelsefull för mig. Den har gjort att jag nu känner mig tryggare i mina ekonomiska beslut och att sparande/investerande känns både roligare och enklare än förut. Jag tror aldrig tidigare att jag lärt mig så mycket om privatekonomi på en enda dag som på workshopen (och då har jag ändå gått en 5-årig ekonomiutbildning). Tack vare det vi fick lära oss under dagen kunde jag också "sitta lugnt i båten" och hålla kvar vid min ekonomiska plan när börsen gick ner kraftigt i samband med corona i våras. Så återigen, tack!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.