Rijbewijskeuringdirect Anmeldelser 437

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Zo m’n best gedaan om optijd te komen, om vervolgens 40 minuten te wachten omdat de dokter in file stond… geen telefoonnummer te vinden, alleen via de mail “bereikbaar…” niet dus! Ondanks de frustrati... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede communicatie via email en zeer vriendelijke en duidelijke gemotiveerde cardioloog. Geen wachttijd ook niet bij bezoek arts. Echt top!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ontzettend aardige arts, heel vriendelijke vrouw. Alleen zou het fijn zijn als zo’n keuring ook via teams of videobellen zou kunnen, ze zag nl. aan mijn ingevulde lijst en lage dosering medicatie a... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was vrij snel mogelijk om een afspraak op de gewenste locatie te maken. Op de keuringslocatie (Naarden) was voldoende parkeer gelegenheid. De medische keuring startte vrijwel op het afgesprok... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Retsmediciner
  2. Kørekortsudsteder

Skrevet af virksomheden

Rijbewijskeuringdirect voert rijgeschikheidskeuringen uit in opdracht van het CBR.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Herinnering mails ontvangen voor de…

Herinnering mails ontvangen voor de afspraak.

15. juli 2025

Beste Pieter,

Hartstikke bedankt voor uw positieve review! We sturen inderdaad herinneringen per mail om de communicatie zo duidelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een vriendelijke rustige arts die je…

Een vriendelijke rustige arts die je geruststelde.
Blij dat ik bij jullie terecht ben gekomen

15. juli 2025

Beste mevrouw Koster,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn om te horen dat u zich op uw gemak voelde en dat onze arts u gerust kon stellen. Wij waarderen uw positieve feedback enorm.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was een goede gesprek

14. juli 2025

Beste mevrouw Figueiredo,

Hartstikke bedankt voor uw 5-sterren review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw waardering achter te laten. Een fijne dag toegewenst!

Fijne arts

Fijne arts . Stelde heel veel vragen waardoor ik de indruk had dat zij zeer kundig is.

Beste mevrouw Derksen,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat u een goede indruk had van onze arts en haar zorgvuldige werkwijze. Wij danken u voor uw vertrouwen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer vriendelijke arts die duidelijke…

Zeer vriendelijke arts die duidelijke vragen stelt. Locatie midden in het centrum van Rotterdam is wat onhandig ivm parkeren

Geachte heer Thepass,

Wij zijn blij om te horen dat u het gesprek met onze specialist als prettig heeft ervaren. Wij streven naar een vriendelijke en duidelijke communicatie en zijn blij dat het zo over is gekomen. We begrijpen dat locaties in het centrum lastiger zijn i.v.m. parkeren, maar we doen ons best de locaties zo toegankelijk mogelijk te maken!

Prettige organisatie voor rijbewijskeuring

Vooraf duidelijke en volledige informatie ontvangen. Prettig contact met medewerkers van het secretariaat, vlotte reactie op vragen. En een prettig gesprek met de keuringsarts op een prettige locatie in mijn woonplaats. Ik ben tevreden :)

Beste mevrouw de Milde,

Hartstikke bedankt voor uw positieve review en de mooie woorden! Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Daar doen we het voor! Een fijne dag toegewenst.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was een goed en duidelijk gesprek.

Het was een goed en duidelijk gesprek.
Ik kon duidelijk aangeven dat ik geen slaap apneu heb.
Ik heb een mail van de longarts gegeven waar dat wordt bevestigd.

10. juli 2025

Beste heer Wallaart,

Bedankt voor uw bericht. Wij waarderen het dat u de moeite neemt om uw waardering te tonen en zijn blij om te horen dat het gesprek goed verliep!

Rustige kalme neurologen vriendelijk

Rustige kalme neurologen vriendelijk

10. juli 2025

Geachte heer Platell,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. Wat fijn om te horen dat u onze neurologen als rustig, kalm en vriendelijk heeft ervaren. We doen ons best om mensen op hun gemak te stellen en waarderen uw terugkoppeling zeer.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijke arts, rustig en duidelijk in contact

Vriendelijke arts, stelt veel vragen om 'to the point' te komen. Geeft duidelijkheid over het verdere verloop van het proces. Ook geeft hij alvast globaal aan wat hij het CBR zal adviseren.

9. juli 2025

Beste lezer,

Bedankt voor uw positieve review! Het betekent enorm veel voor ons dat u de tijd heeft genomen om uw waardering te laten blijken. We streven naar een duidelijke en vriendelijke benadering en zijn erg blij dat dit zo overkomt!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bizarre business

Bijzonder walgelijk en immoreel verdienmodel over de rug van mensen die al pech hebben dat ze 'ziek' zijn. Er worden woekerprijzen gerekend en je hebt geen keuze. Het enige dat er gebeurt is dat een arts in je dossier kijkt dat al bestaat en daar een zeer summier rapportje over schrijft naar het CBR. Je wordt echt ontzettend genaaid.

Positive note: de arts was aardig en dacht goed mee. Maar dat je 's avonds nog lekker kan slapen, wetende dat je weer een paar mensen geld hebt afgetroggeld voor drie zinnen op papier, daar kan ik echt niet inkomen. Je zou een ander moreel kompas mogen verwachten bij mensen met een carrière in de medische wereld.

Tot slot wordt je ook nog lekker gemaakt met pakkende zinnen zoals 'ontvang 10% korting op je volgende keuring' en 'betaal flexibel met Klarna'. Om te kotsen. Klarna werkt niet en al zou je 'flexibel' betalen, dan wordt alsnog je rapport pas verzonden na de laatste betaling. Betekent dus dat je beoordeling bij het CBR enkele maanden vertraging oploopt dus níemand doet dat. Haal dit lekker weg in plaats van mensen iets voor te houden dat toch geen zin heeft.

Conclusie: bizarre business...

26. juni 2025

Besvarelse fra Rijbewijskeuringdirect

Beste MD DW dank u wel voor uw review. Wij kunnen uw dossier op basis van uw naam bij deze review niet terugvinden, daarom hebben wij u om extra informatie gevraagd. Als u deze informatie zou kunnen toesturen dan zullen wij u antwoorden. Alvast bedankt en hartelijke groet, Team Rijbewijskeuringdirect.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De Arts nam alle tijd voor uitleg en…

De Arts nam alle tijd voor uitleg en het beantwoorden van vragen.
Het gesprek was rustig en ontspannen

4. juli 2025

Beste Bertus,

Bedankt voor uw 5-sterren review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw waardering achter te laten.

Fijne arts

Fijne arts die begreep wat er aan de hand was geweest en waarom ik de keuring aanvroeg.

3. juli 2025

Beste Monuque,

Wat fijn om te horen dat u zich gehoord en begrepen voelde. Dat is precies waar we naar streven in onze gesprekken. Bedankt dat u de moeite nam om dit te delen!

Neurologisch positief

Neurologisch gezien positief gecommuniceerd met de arts.
Eindbeslissing ligt bij het CBR!

28. juni 2025

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. We stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik werd vriendelijk en vakkundig…

Ik werd vriendelijk en vakkundig behandeld.

27. juni 2025

Beste heer de Jong,

Bedankt voor uw 5 sterren review! Wat fijn dat u zich goed geholpen voelde. Vriendelijkheid en deskundigheid staan bij ons centraal – fijn dat u dat zo hebt ervaren!

Prima!

Duidelijk gesprek.
Vlotte keuring.

27. juni 2025

Beste Ton,

Wat prettig dat u de keuring als duidelijk en vlot heeft ervaren. Bedankt voor het delen van uw ervaring. Dit waarderen wij enorm!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De exacte locatie was lastig te vinden

De exacte locatie was lastig te vinden. Het gesprek is als prettig en open ervaren.

Beste heer Jansen,

Bedankt voor uw positieve terugkoppeling. Fijn dat u het gesprek als prettig en open heeft ervaren. We nemen uw opmerking over de vindbaarheid van de locatie mee om dit in de toekomst te verbeteren.

Rustig

Rustig - slechts 1 vraag en toen was ik klaar.
Dit was mijn ervaring !

Geachte heer Spijker,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. We vinden het belangrijk dat onze gesprekken in een rustige en duidelijke sfeer verlopen, dus het is fijn om te horen dat dit zo is overgekomen. We stellen uw terugkoppeling zeer op prijs.

Openhartig duidelijk correct

Openhartig duidelijk correct

Besvarelse fra Rijbewijskeuringdirect

Beste heer en mevrouw van Hulst,

Hartstikke bedankt voor uw positieve review! Het doet ons goed om zulke mooie woorden te ontvangen over onze dienstverlening. Wij streven naar een vriendelijke, duidelijke en professionele communicatie en zijn blij dat dit ook zo is overgekomen!

Fijne arts

Mooi op tijd en een kundig en vriendelijke arts.

20. juni 2025

Beste heer de Boer,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening! We streven altijd naar professionaliteit en een vriendelijke benadering. Bedankt voor uw vertrouwen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was een hele prettige man…

Het was een hele prettige man (Neuroloog M. Sanders) om naar te luisteren en een gesprek mee te hebben

20. juni 2025

Geachte mevrouw Koning,

Hartstikke bedankt voor uw 5-sterren review! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u het gesprek met onze specialist als prettig heeft ervaren. Het compliment zullen wij delen met de neuroloog. Fijne dag toegewenst!

Team Rijbewijskeuringdirect

Læs mere om andre typer anmeldelser.