Rijbewijskeuringdirect Anmeldelser 437

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Zo m’n best gedaan om optijd te komen, om vervolgens 40 minuten te wachten omdat de dokter in file stond… geen telefoonnummer te vinden, alleen via de mail “bereikbaar…” niet dus! Ondanks de frustrati... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede communicatie via email en zeer vriendelijke en duidelijke gemotiveerde cardioloog. Geen wachttijd ook niet bij bezoek arts. Echt top!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ontzettend aardige arts, heel vriendelijke vrouw. Alleen zou het fijn zijn als zo’n keuring ook via teams of videobellen zou kunnen, ze zag nl. aan mijn ingevulde lijst en lage dosering medicatie a... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was vrij snel mogelijk om een afspraak op de gewenste locatie te maken. Op de keuringslocatie (Naarden) was voldoende parkeer gelegenheid. De medische keuring startte vrijwel op het afgesprok... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Retsmediciner
  2. Kørekortsudsteder

Skrevet af virksomheden

Rijbewijskeuringdirect voert rijgeschikheidskeuringen uit in opdracht van het CBR.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

ik werd keurig netjes ontvangen en…

ik werd keurig netjes ontvangen en geholpen

1. oktober 2025

Geachte heer van der Horst,

Fijn om te horen dat u zich netjes ontvangen en geholpen voelde. We streven hier altijd naar!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Keurend arts rijbewijs aan huis heel prettig

Heel fijn om de keurend arts thuis te ontvangen.
Prettig persoon die ontspannen en geruststellend overkomt en dat is toch wel belangrijk want je bent toch altijd wat gespannen. Tenslotte hangt er veel van af.
Ik raad Jeroen zonder meer aan als keurend arts.

2. oktober 2025

Beste heer Weegenaar,

Bedankt voor uw reactie! Echter, wij doen geen thuisbezoeken. Wellicht is dit voor een ander bedrijf bedoeld. Een fijne dag toegewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijk personeel en goed te vinden

Super vriendelijk personeel, vriendelijke psychiater stelde zich meteen netjes voor bij binnen komst, locatie was ook makkelijk te vinden

30. september 2025

Beste heer Boessen,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze locatie makkelijk kon vinden en dat u zich welkom voelde bij binnenkomst. We geven uw complimenten graag door aan ons team en aan de psychiater — het is voor ons belangrijk dat iedereen zich meteen op zijn of haar gemak voelt.

We stellen het enorm op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Heldere communicatie

Heldere communicatie, snelle afspraak, professionele artsen

26. september 2025

Beste heer Roege,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie, de snelheid van de afspraak en de professionaliteit van onze artsen.

Fijn gesprek, onduidelijke locatie

Het gesprek was heel fijn, fijne man en heel aardig. De man was heel eerlijk en gesprek verliep goed. De route was alleen heel slecht beschreven. De google maps locatie was zeker niet dezelfde locatie als het gebouw. Ookal stond er 40, toch was het echt nog te onduidelijk. Hier graag duidelijkheid aan geven of beter aankaarten.

25. september 2025

Beste mevrouw van der Knaap,

Hartelijk dank voor uw review en uw open feedback. Wat fijn om te horen dat u het gesprek als prettig heeft ervaren en dat u zich op uw gemak voelde bij onze collega — we geven uw complimenten graag aan hem door.

We vinden het ook erg waardevol dat u aangeeft dat de routebeschrijving onduidelijk was. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We gaan dit punt zeker intern bespreken en kijken hoe we onze locatie-informatie, zoals de Google Maps-link en bewegwijzering, duidelijker kunnen maken.

Nogmaals dank voor uw bericht. Uw ervaring helpt ons onze dienstverlening te verbeteren!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Waar de ingang is is niet echt duidelijk

Goed gesprek gehad

20. september 2025

Beste lezer,

Bedankt voor uw 5-sterren review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Fijne dag toegewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles ging vlot en simpel.

Alles ging vlot en simpel.
Goede aanwijzingen ,, reminder in je email. Duidelijk tijdvak.

11. september 2025

Beste Rob,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles vlot en eenvoudig is verlopen. We doen ons best om het proces zo duidelijk en soepel mogelijk te maken, dus het is fijn dat de aanwijzingen, reminders en het tijdvak zo goed zijn bevallen.

prettig contact

Het gesprek tussen de keuringsarts/internist en mw. K.T. van Gelderen-Wapstra verliep naar zeggen erg prettig. Alleen de rapportage blijkt vertraging op te lopen

Geachte heer van Gelderen,

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Wat fijn om te horen dat het gesprek met onze keuringsarts/internist als prettig is ervaren – daar streven we altijd naar. We zien dat beide rapporten inmiddels naar het CBR zijn verstuurd!

Alles duidelijk, geen poespas

Snelle duidelijke en eerlijke beoordeling. Geen wachttijden, op tijd geholpen

Beste lezer,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij om te horen dat u onze werkwijze als snel, duidelijk en eerlijk heeft ervaren. Ook fijn dat u zonder wachttijd en op tijd geholpen bent – daar doen we het voor!

Zeer duidelijke uitleg

Zeer duidelijke uitleg
Van zijn beoordelingen

Beste Rogier,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Goed om te horen dat u de uitleg bij de beoordelingen als zeer duidelijk heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat alles helder en transparant is voor onze cliënten. Bedankt voor uw vertrouwen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Makkelijk digitaal een afspraak te…

Makkelijk digitaal een afspraak te maken en ik kon heel snel terecht.

Beste heer ten Hove,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het maken van een afspraak digitaal zo gemakkelijk verliep en dat u snel bij ons terechtkon. We streven ernaar om het onze cliënten zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk te maken.

Hele goede ervaring.

Hele , goede en proffessionele mensen
Vakkundig snel en efficent en goede sfeer ik heb in iedergeval goede ervaring aan overgehouden ze hebben goed inzicht de arts was vriendelijk alsmede deskmedewerker was aardig en vriendelijk.

Geachte heer Sezer,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en lovende review! Wat fijn om te horen dat u onze collega’s als professioneel, vakkundig en vriendelijk heeft ervaren, en dat de sfeer als prettig werd beleefd. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en goed geholpen voelt, dus dit soort terugkoppeling waarderen we enorm. Mooi dat u met een goede ervaring terugkijkt – daar doen we het voor!

Duidelijk en fijn

Duidelijk en fijn

Geachte lezer,

Bedankt voor uw 5-sterren review! Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Afspraak was duidelijk en verliep…

Afspraak was duidelijk en verliep soepel
Aardige medewerkers

Geachte heer Matty M,

Hartstikke bedankt voor uw positieve review! Wij waarderen uw feedback enorm. Fijne dag!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ging goed het gesprek in maar jammer…

Ging goed het gesprek in maar jammer dat het wat uitliep voor de rest niet.

Geachte heer Mulders,

Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn om te horen dat het gesprek goed verliep en dat u daar positief op terugkijkt. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als een afspraak wat uitloopt en waarderen uw geduld. We nemen uw opmerking ter harte en blijven streven naar een zo soepel mogelijk verloop van onze afspraken.

Zeer ontevreden

overal zeer veel tijd voor nodig..simpele vragen duurt eeuwen voor het via de juiste arts doorgestuurd wordt naar het cbr. niemand telefonisch bereikbaar!!

Geachte heer Aaldering,

Bedankt voor uw bericht. Wij zien dat er in uw geval sprake is geweest van aanvullende vragen vanuit het CBR. Dat wil zeggen dat zij meer informatie nodig hebben om tot een besluit te komen. Dit kan zorgen voor een langer proces dan gebruikelijk, maar we doen altijd ons best om dit zo snel mogelijk af te handelen. Uw dossier is inmiddels naar het CBR gestuurd!

Tevens zijn wij per mail erg goed te bereiken en wordt er dezelfde dag nog gereageerd.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Prima gesprek

Ik vond het gesprek zeer duidelijk en ter zake doende.

23. august 2025

Beste lezer,

Fijn om te horen dat u het gesprek als duidelijk en to-the-point heeft ervaren. We streven ernaar om onze communicatie helder en doelgericht te houden, en het is prettig om te weten dat dit zo bij u is overgekomen. Nogmaals dank voor uw reactie.

Niet aan te raden.

Het gesprek is erg kort (5 min), de vragen die gesteld worden zijn bijna allemaal al ingevuld in de vragenlijst.
Dit had allemaal met een kort telefoontje afgehandeld kunnen worden.
Je krijgt vlot de rekening gepresenteerd, maar dan heb je het verslag nog niet gezien. Dus geen idee of de inhoud van het verslag klopt, voordat je betaald.
Wij voelen ons opgelicht.
Als je contact wil om het over de factuur te hebben, kan dat alleen per mail. Telefonisch niet bereikbaar hiervoor.

14. august 2025

Besvarelse fra Rijbewijskeuringdirect

Geachte G. Schipper. Wij kunnen u niet terugvinden in ons systeem, kunt u aangeven wanneer u uw keuring heeft gehad?

Enorme kosten!

Enorm teleurgesteld in dit bedrijf! Telefonisch niet te bereiken, Zorg dat het gesprek kort duurt, want anders betaal je enorme kosten extra! Ook al neem je alle gegevens mee van de huisarts op papier. Ze rekenen nog extra kosten voor de uitwerking. Ik voel me opgelicht!

14. august 2025

Beste Janine,

Wat jammer om te horen dat uw ervaring met ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We vinden het erg vervelend dat u zich teleurgesteld en onvoldoende geholpen voelt — dat is uiteraard nooit onze bedoeling.

Wij streven naar open en duidelijke communicatie, ook over onze tarieven en werkwijze. Alle informatie over onze tarieven en de opbouw van onze facturen is beschikbaar op onze website en wordt herhaald in de de clientinformatie die alle klanten ontvangen bij de afspraakbevestiging. Mocht er onduidelijkheid zijn geweest, dan horen we dat graag zodat we dit kunnen verbeteren. Uw feedback nemen we dan ook zeer serieus.

Wij zijn altijd goed bereikbaar via email en streven ernaar om binnen enkele uren te reageren. Onze ervaring is dat wij via email beste en sneller in staat zijn om onze klanten te helpen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

de arts hielt absoluut geen rekening…

de arts hielt absoluut geen rekening met opleidingsniveau en laaggeletterdheid.
Op basis van een paar testen die absoluut niet passen bij het opleidingsniveau is een negatieve beoordeling gemaakt en er was ook absoluut geen praten aan.

Ik raad deze instantie en zijn artsen af!

6. august 2025

Beste heer van der Velde,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het oprecht vervelend om te horen dat u zich niet gehoord en niet juist beoordeeld voelt. Dat raakt aan iets wat wij juist heel belangrijk vinden: dienstverlening, met oog voor de persoon tegenover ons. Uw feedback nemen we dan ook zeer serieus en we willen hier graag van leren.

Mocht u hierover de tijd willen nemen om uit te leggen wat u precies onvoldoende begreep en waar u precies tegenaan liep, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen via info@rijbewijskeuringdirect.nl. Wij zullen e.e.a vervolgens intern bespreken en waar mogelijk zaken aanpassen in onze communicatie.

Team Rijbewijskeuringdirect

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.