Super professionelt arbejde med vores nye kulmast. Jesper har været en uvurdelig hjælp . Største anbefaling herfra …!

Mit Selden forstag havarerede på vej ind til Svendborg en sen blæsende søndag eftermiddag. Jeg opgav selv at reparerer efter flere forsøg. Googlede “rigger, Svendborg” — skrev en mail mandag morgen. F... Se mere

Sendte en forespørgsel til Riggerne i Svendborg og de måske havde andre opgaver i Århus-området og i den forbindelse kunne sætte min mast der havde udfald i toppen og for løse undervanter. Hurtigt sva... Se mere

Bestile kasteblokke på Riggerne hjemmeside. Når jeg kontakter firmaet om hvornår de levere varen. Så er det gået galt ved bestilling hos riggeren underleverandør. Hver gang jeg har kontaktet firm... Se mere

1. Butik med udstyr til udendørssport

Professionelt riggerværksted; eksperthjælp og højeste kvalitet i alle typer rig dele

4,4

Man får en kanon behandling

Man får en kanon behandling . Hurtig levering . De er gode til at vejlede . Vis man ikke lige kan finde det man mangler . Så kan på det stærkeste kun anbefale at handle her
Mvh. Jimmy madsen

28. november 2020

Besvarelse fra Riggerne

Hej Jimmy! Det var en fornøjelse at hjælpe dig! Velkommen tilbage en anden gang :) Mvh Louise

Det var min rigtig beslutning om at…

Det var min rigtig beslutning om at handler med Riggerne. Der er kompetente personer og de ved hvad kunderne spørge om. Hurtig betjening/afsendelse.
Super glad kunde:-)

28. oktober 2020

Besvarelse fra Riggerne

Hej Soner! Tusind tak for de pæne ord! Vi er glade for at høre at du er tilfreds :)
De bedste sejlerhilsner, Louise

Levering til pakkeshop på under 2 døgn.

24. oktober 2020

Besvarelse fra Riggerne

Hej Jens! Godt at høre at du er tilfreds :)
Sejler-hilsner fra Louise

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition.
Et forslag til forbedring kunne være et automatisk forslag om at købe konus og former når man bestiller dele til rulleforstag.

16. august 2020

Hej Per!
Mange tak for dit forslag! Ligenu ligger konus og former som 'Relaterede produkter' nedenunder forstagswiren, da den korrekte former og konus skal vælges inde på selve produktet. Pga. teknikaliteter i webshoppen kan de derfor ikke ligge som direkte tilvalg på wiren. Det er ret træls, og vi arbejder på at løse problemet. Ha' en rigtig god dag :) Mvh Louise

Hurtig og god service

10. august 2020

Besvarelse fra Riggerne

Tak skal du have! Vi er glade for at du havde en god oplevelse :) Velkommen tilbage en anden gang. Mvh Louise

Sindsyge billister

Vil aldrig bruge dette firma. Deres biler kører sindsygt og er ved at skabe færdselsuheld glere gange samt overhaler højre om. Der er tale om nummerplade ap75435. Jeg vil godt nok aldrig bruge et firma der kører så sindsygt de ikke tænker på andres liv

25. juli 2020

Hej Thomas!
Jeg er virkelig ked af at høre, at du synes at en af vores folk har kørt uforsvarligt. Vi går alle sammen meget højt op i sikkerhed og ansvarlighed her, og vi kører efter reglerne.
Jeg har talt med vores rigger, og han er også meget ked af at høre at nogen har fået indtryk af, at han har kørt uansvarligt, og han står meget uforstående overfor dit indtryk af kørslen.
Hvis du mener han har overhalet indenom, kan det kun været sket i forbindelse med almindelig køkørsel, hvor højre spor kører hurtigere end venstre. Dette betragtes ikke som en overhaling.
At der skulle have været fare for andres liv og helbred er en voldsom og injurierende påstand, som vi stiller os stærkt tvivlende overfor.

-At du har fået et indtryk af farlig kørsel, er meget beklageligt, men har dog intet at gøre med udførslen af vores arbejde. Så hvis du mener at have en oplevelse af at nogen kører farligt, vil jeg opfordre til at du ringer til Politiet i stedet for at skrive på TrustPilot.
Vi ønsker dig en dejlig sommerdag på de danske veje!
Mvh Frank, ejer.

Alt ok

Alt ok. Og god vejledning af Louise.

18. juli 2020

Tak skal du have! Godt at høre at hjælpen kunne bruges :) Mvh Louise

Super sejler-bix

Super sejler-bix! Med høflig og høj faglig betjening, samt gode priser.

15. juli 2020

Tusind tak for de pæne ord! Ønsker dig en rigtig god sejl-sæson! Mvh Louise

Vis anmeldelser på alle sprog. (43 anmeldelser)