Super professionelt arbejde med vores nye kulmast. Jesper har været en uvurdelig hjælp . Største anbefaling herfra …!
Mit Selden forstag havarerede på vej ind til Svendborg en sen blæsende søndag eftermiddag. Jeg opgav selv at reparerer efter flere forsøg. Googlede “rigger, Svendborg” — skrev en mail mandag morgen. F... Se mere
Sendte en forespørgsel til Riggerne i Svendborg og de måske havde andre opgaver i Århus-området og i den forbindelse kunne sætte min mast der havde udfald i toppen og for løse undervanter. Hurtigt sva... Se mere
Bestile kasteblokke på Riggerne hjemmeside. Når jeg kontakter firmaet om hvornår de levere varen. Så er det gået galt ved bestilling hos riggeren underleverandør. Hver gang jeg har kontaktet firm... Se mere
Professionelt riggerværksted; eksperthjælp og højeste kvalitet i alle typer rig dele
Gotlandsvej 6, 5700, Svendborg, Danmark
Man får en kanon behandling . Hurtig levering . De er gode til at vejlede . Vis man ikke lige kan finde det man mangler . Så kan på det stærkeste kun anbefale at handle her
Mvh. Jimmy madsen

Besvarelse fra Riggerne
Som normalt fin og venlig hjælp til og sikre jeg fik hvad jeg skulle. Og en hurtig levering.

Besvarelse fra Riggerne
God service og Expert vejledning. Hurtig behandling/forsendelse.

Besvarelse fra Riggerne
Det var min rigtig beslutning om at handler med Riggerne. Der er kompetente personer og de ved hvad kunderne spørge om. Hurtig betjening/afsendelse.
Super glad kunde:-)

Hurtig ekspedition.
Et forslag til forbedring kunne være et automatisk forslag om at købe konus og former når man bestiller dele til rulleforstag.

Besvarelse fra Riggerne
super proffer de kan bare det der med kundeservice

Besvarelse fra Riggerne
God service og vejledning i det rette valg og fornuftig pris.

Besvarelse fra Riggerne
Vil aldrig bruge dette firma. Deres biler kører sindsygt og er ved at skabe færdselsuheld glere gange samt overhaler højre om. Der er tale om nummerplade ap75435. Jeg vil godt nok aldrig bruge et firma der kører så sindsygt de ikke tænker på andres liv

Besvarelse fra Riggerne
Super sejler-bix! Med høflig og høj faglig betjening, samt gode priser.