Rewell Medical AB Anmeldelser

4,6

Bästa som jag gjort ever, är besviken på mig att jag inte tog tag i detta tidigare, då symptomen började. Efter noggrann bedömning samt utredning av Rewell, fick man den hjälp man behövde och sk... Se mere

Blev rekommenderad Rewell av min läkare på vårdcentralen. Väldigt nöjd. När jag haft frågor eller behövt boka om något så har jag alltid får snabba svar. Dom är alltid tillmötesgående och jag kän... Se mere

Jag har blivit omhändertagen av Rewell i 5 år nu. Omhändertagen är precis vad man blir. När allt har fungerat, så får man ändå trygg uppföljning och tydlig information om allt från blodvärden till... Se mere

Efter att inte ha blivit tagen på allvar hos vårdcentralen trots flera försök och prov som tydligt visade testosteronbrist så vände jag mig hit. Allt har varit proffsigt från början till slut och all... Se mere

1. Specialiseret klinik
  2. Lokal læge

Rewell är en privat vårdtjänst för män. Vi erbjuder utredning och behandling av testosteronbrist, övervikt, högt blodtryck, urinvägsproblem m.m.

Det tager typisk over 1 måned at svare

38 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

TACK!

Jag är så tacksam för den fantastiska hjälpen jag fick av Rewell! Efter att ha kämpat med att få hjälp inom primärvården och mötts av långa väntetider, var jag övertygad om att jag inte skulle få den vård jag behövde i tid. Jag hade tidigare fått diagnosen utmattning och var sjukskriven på grund av det, men det visade sig att den verkliga orsaken var testosteronbrist. Tack vare Rewell kunde jag snabbt få rätt diagnos och behandling. Redan efter knappt en vecka märker jag en markant förbättring i min vardag. Personalen var professionell, vänlig och tog sig tid att lyssna på mina bekymmer. Jag kunde boka en tid snabbt och fick den vård jag behövde utan dröjsmål. Tack vare Rewell känner jag mig nu lugn och säker med min vård. Jag rekommenderar verkligen Rewell till alla som söker en effektiv och pålitlig vårdleverantör!

13. marts 2024

Hej,
Tack för ditt fina omdöme. Vi hoppas att vi även framöver kan leverera enligt dina förväntningar.
Mvh Rewell

Hej ett smidigt upplägg som hanterats…

Hej ett smidigt upplägg som hanterats snabbt har inte påbörjat min trt än. Men har haft bra bemötanden och så skönt att känna att man kan få hjälp att kanske bli av med en grådaskig vardag och förhoppningsvis få mer färg och glädje till livet.

21. februar 2024

Hej Fredrik,

Alternativet som funkar

Så jäkla smidigt upplägg men ändå väldigt seriöst, precis så man vill att det ska fungera inom vården. Tar prover, gör nödvändiga undersökningar, lyssnar på patienten och drar inte ut på det.
Efter flera år av trötthet är jag på bara några dagar piggare än på länge.

20. januar 2024

Hej TE,

Mvh Rewell Medical

Bra gediget och proffsigt bemötande

Fick äntligen hjälp med min testosteronbrist efter att först blivit nekad behandling, men efter diverse samtal och möten så blev jag till slut satt på gel behandling. Jag är oerhört tacksam över att jag fick hjälp till slut.

Stort tack till Rewell och en extra guldstjärna till Dr. Roland Frösing

8. november 2023

Hej Jonas,

Extremt professionella

Extremt professionella, mycket trevliga o snabb återkoppling. 👌

25. oktober 2023

Hej Jesper,
Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att höra att vi levde upp till dina förväntningar.
Mvh Rewell

Väldigt bra och förstående läkare

Väldigt bra och förstående läkare, rekommenderar rewell, värt varenda krona.

6. oktober 2023

Hej Joakim,

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas att vi kan fortsätta möta dina förväntningar framöver.

Mvh
Rewell Medical

Gick väldigt fort från den dagen jag…

Gick väldigt fort från den dagen jag anmälde mig tills dess att jag fick ut recept, typ 3 veckor. Nu bytade jag från Ekenhälsan där jag gått i flera år på testosteron behandling. Kunniga läkare. Kan varmt rekommendera Rewell

28. august 2023

Rekomenderas

En riktigt bra läkare som hade stor förståelse för min problembild. Han verkade också vara insatt i problematiken. Väldigt bra bemötande. Rekomenderas starkt av mig.

14. juni 2023

Lev inte med testosteron brist

I flera år har jag försökt fått hjälp i den allmänna sjukvården för att jag inte har någon ork, ångest, slut och trött. Jag ville göra ett testosteron test. Men, de tyckte inte dem. De sade att jag INTE hade några problem med det. Till saken hör den att jag även äter 150mg sertralin. För nedstämdhet och ångest.
Det folk inte vet om är att seretonin brist och testosteron brist är snarlika.
Efter tio år hittade jag RE WELL…
Vilken lättnad… Någon som lyssnade och förstod mitt problem. Vi gjorde tester på nästan hela kroppen. Och fick till svar att mitt testosteron värde låg runt tio. I min ålder (53) bör man ligga på 17-30 ca. Beroende på individ. Allting gick så himla fort. Snabbt svar, snabb uppföljning.
Nu, snart påbörjar jag min behandling med tillsatt testosteron i form av GEL.
RE WELL kommer följa upp hela resan.
Jag kan varmt rekommendera RE WELL

24. januar 2023

Äntligen togs mina bekymmer på allvar

Äntligen togs mina bekymmer på allvar. Jag har tidigare sökt vård via regionen men fått kalla handen. Hade testonivå på 7,6 och de tyckte det var normalt. Fick tipset av en vän att söka via Rewell istället och fick snabb hjälp av duktiga läkare som tog mig på allvar. Skillnaden i livskvalitet är enorm - tack för att ni finns

9. januar 2023

Lurad till dyr utredning

Jag hade varit väldigt trött under ett par år och fick misstanken att det skulle kunna bero på lågt testosteron. Gick till Re:well och tog ett blodprov och fick jättesnabbt besked att jag hade lågt testosteron och fick även ett brev hemskickat som påtalade detta. Så jag betalade för den rätt dyra utredningen och när jag hade mitt samtal med läkaren så frågade han om jag vill skaffa barn (vilket jag också skrivit i ett frågeformulär),vilket jag vill. Jag fick då beskedet att det är minskar chansen att få barn drastiskt. Hade jag fått veta det från början så hade jag aldrig ens tagit det första blodprovet.

Vill med detta varna andra så ni slipper bli lurade som jag! Behandlingen är inte lämplig om man vill skaffa barn och det berättar de inte förrän man köpt en dyr undersökning.

5. oktober 2022

Äntligen har jag fått hjälp

Äntligen har jag fått hjälp!
Jag har i flera år försökt få hjälp av vårdcentralen. Gjorde en utredning hos Revell och det tog totalt strax under 2 veckor från start till slut sen var jag igång med min behandling. Nu bokar jag in mina möten och blodprov via deras app och det är väldigt smidigt. Rekommenderas varmt för alla män!

20. februar 2022