zeer behulpzaam en nam ook de tijd voor…
zeer behulpzaam en nam ook de tijd voor evt andere vragen echt een aanrader

Besvarelse fra Revs Unlimited
Revs Unlimited is een gespecialiseerd autotuningbedrijf in Borne dat zich richt op het optimaliseren van voertuigprestaties en rijbeleving. Revs Unlimited biedt professionele diensten aan zoals chiptuning, DSG- en TCU-aanpassingen, EGR- en DPF-oplossingen, launch control, pops & bangs en diverse softwarematige motoroptimalisaties voor uiteenlopende automerken. Daarnaast beschikt Revs Unlimited over een webshop met auto-onderdelen, performance upgrades en onderhoudsproducten. Met moderne apparatuur, technische kennis en maatwerkoplossingen helpt het bedrijf automobilisten om meer vermogen, efficiëntie en rijcomfort uit hun voertuig te halen.
Bornerbroeksestraat 60a, 7621AG, Borne, Holland
zeer behulpzaam en nam ook de tijd voor evt andere vragen echt een aanrader

Besvarelse fra Revs Unlimited
Vriendelijk en snel contact. Duidelijke uitleg en snelle service.

Peugeot 3008 1.6 e-thp stage 1 chiptuning laten doen. Van 165 pk en 240nm naar
190 pk en 320nm koppel. Erg blij met het resultaat. Snel een afspraak, erg vriendelijk.

Besvarelse fra Revs Unlimited
Snelle service en goed uitgevoerd. Super tevreden.

Besvarelse fra Revs Unlimited
Probleem met de EGR goed verholpen. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Besvarelse fra Revs Unlimited
Goed en netjes geholpen met het gewenste resultaat...

Besvarelse fra Revs Unlimited
Top bedrijf, ik kon snel terecht en het was snel geregeld. Er wordt goed uitgelegd wat er precies gebeurd en het is een erg aardige man.
Mijn auto is van 140 naar 175 PK gegaan en van 250 naar 320 NM koppel. Ik raad het zeker aan.

Besvarelse fra Revs Unlimited
Ik heb chiptuning laten uitvoeren om meer pk (paardenkracht) te verkrijgen en te zorgen dat mijn auto soepeler en zuiniger rijdt. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Bovendien had ik enkele technische vragen, die snel beantwoord werden met een oplossing.
Zeker een aanrader als je er nog over twijfelt.

Besvarelse fra Revs Unlimited
Top top top mooie producten top service en goeie prijzen

Besvarelse fra Revs Unlimited
Snel uitgevoerd met een zeer goed resultaat.
Erg tevreden over dt bedrijf, ik kan het iedereen aanbevelen.

Besvarelse fra Revs Unlimited
Super service , een aardige man met veel verstand van autos en weet wat die doet

Besvarelse fra Revs Unlimited
Top bedrijf en top geholpen. Aanrader! Koffie is ook goed en erg vriendelijk personeel!
Hoge kwaliteit en betaalbaar!

Besvarelse fra Revs Unlimited
Ik heb mijn VW Golf 7 laten chippen bij deze firma. De prijs was goed, de service uitstekend en de kwaliteit top. De auto pakt lekker op en heeft nét dat tikkie extra. Aanrader.

Besvarelse fra Revs Unlimited
Goede leverancier, bestelling snel geleverd en prijzen zijn netjes. Zelfs voor het chippen van mijn auto kan ik er terecht. Top!

Besvarelse fra Revs Unlimited
Zo! Mijn velgen zijn echt weer als nieuw. Vooral m’n voorwielen zagen er niet meer uit. Jammer dat ik geen foto’s kan uploaden.

Besvarelse fra Revs Unlimited
Vriendelijke hulp en goede kennis van zaken. Het assortiment is heel ruim. Zeker weten een terugkerende klant!