RevolutionRace Anmeldelser

20.614

4,2

Jeg bestilte to LÆKRE regnjakker i str. M og L for at være sikker på at kunne passe en af dem. Jeg sendte den ene retur med virkelig nem returneringssystem og får debiteret det fulde beløb uden d... Se mere

Produktet, da det endelig kom, var god og pasformen var perfekt. Problemet var leveringen. Levering estimeret til 4-6 dage, hvilket godt kunne gøres en anelse hurtigere. Jeg fik forholdsvis hurti... Se mere

Jeg fik stålet min pakke ved min hoveddør (levering fra dao). Jeg kontaktede RR, og de svarede indenfor få timer, og gav mig muligheden for at få pengene retur eller en erstatningsvare. Dagen e... Se mere

Købte en jakke tilbage i januar. Efter knap to måneder begyndte syninger flere steder, at gå op og fleece delen havde ekstrem meget piling. Skrev og sendte billeder til kundeservice, og her var Chri... Se mere

1. Butik med udendørstøj og -udstyr
  2. Sportstøjbutik

Free returns ✓ Awesome fit ✓ Great quality ✓ We're changing the game of the outdoor industry by developing affordable, high-quality clothes together with our community.

God

21 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(20.614)

2.396 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

super fede bukser og jakker

elsker bare stort set alt deres tøj og især deres bælter, da der ikke er huller, som remmen skal passe i, men passer til alle livvidder

21. september 2025

Hejsa Pia,

Tusind tak for din anmeldelse💫

Det er så dejligt at høre, at du elsker stort set alt vores tøj! Det er et rigtig godt betyg🥰

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Rigtigt dejligt tøj let og behageligt…

Rigtigt dejligt tøj let og behageligt at have på og holdbart

20. september 2025

Hejsa Claus,

Tusind tak for din anmeldelse 🌟

Dejligt at høre at du synes tøjet er let, behageligt og holdbart👌

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Vær forberedt på at have tålmodighed…

Vær forberedt på at have tålmodighed når du skal have varer fra dem. Sæt gerne 6 til 12 dage til det for det tager lang tid.
Det opretter en label men derfra tager det gerne 5-6 dage før der sker noget igen. Det må i kunne gøre bedre! Jeg bestiller fra Tyskland ofte og her tager det maksimale. 3 dage. Næste gang vil jeg nok kigge efter varer der ikke tager så lang tid...

20. september 2025

Hejsa Kl,

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse med os 🌟

Vi må beklage hvis din pakke er blevet forsinket😔 Normalt er vores leveringstid 3 til 5 dage men under højt tryk og større kampagner kan der desværre opstå forsinkelser både hos os og nogle gange også hos transportøren

Vi tager din feedback til os og håber at det går hurtigere næste gang 👌

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Mega nice tøj til en billig pris

Mega nice tøj til en billig pris. Fragt fejlede heller intet

18. september 2025

Hejsa Nicky,

Tusind tak for din anmeldelse 🌟

Dejligt at høre at du er glad for både tøjet og leveringen👍

Ha’ en skøn dag!

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Har kun rosende ord at sige om…

Har kun rosende ord at sige om RevolutionRace, og har handlet rigtig meget tøj gennem tiden, og sjældent ikke været meget tilfreds med de varer jeg har købt, om det så er bukser, jakker, fleecejakker eller andet. Tøj der både sidder godt, og holder til hårdt fritidsbrug.
Mine bedste anbefalinger herfra👍

18. september 2025

Hejsa Christian,

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse💛

Det betyder rigtig meget at høre at du har været så tilfreds med vores tøj gennem tiden og at det lever op til dine forventninger både når det gælder pasform og slidstyrke! Vi sætter stor pris på dine anbefalinger🥰

Elsker jeres tøj

Elsker jeres tøj, god pasform og fantastisk serviice

16. september 2025

Hejsa Lilli,

Tusind tak for din anmeldelse og for at du deler din oplevelse 🌟

Vi er superglade for at høre, at du elsker vores tøj og er tilfreds med både pasformen og servicen. Det betyder meget for os 👍

Ha’ en fortsatt dejlig dag ☀️

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Har handlet min 10 gange med…

Har handlet min 10 gange med RevolutionRace
Hurtig levering og flot indpakket samt rigtigt dejlige produkter der holder hvad de lover, bliver brugt flittigt i fritid og på arbejde.
Har prøvet andre mærker..

14. september 2025

Hejsa Claus,

Tusind tak for din anmeldelse😊

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både produkter og levering. Det betyder meget for os at vores tøj kan følge med i både fritid og arbejde🥰

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Let og overskuelig bestilling på…

Let og overskuelig bestilling på hjemmesiden.
God value for money

13. september 2025

Hejsa Torsten,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟

Vi er glade for at høre, at du synes bestillingen på hjemmesiden er let og overskuelig, og at du er tilfreds prisen 👍

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Alle tiders produkter og super service

Alle tiders produkter og super service, ikke mindst ifm. returnering. Alt i alt et super reelt firma, med gode produkter

12. september 2025

Hejsa Michael,

Tusind tak for de skønne ord!💛

Fedt at høre, at både produkter og service spiller, især når det kommer til returnering 🙌

Med venlig hilsen // RevolutionRace

God service, gode produkter og gode priser

11. september 2025

Hejsa Rikke,

Tusind tak for din fine anmeldelse!💫

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både service, produkter og priser 🥳

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Her kan du finde dit nye tøj

Her er fritidstøj der kan holde til lidt af hvert.
Det eneste dårlige man kan sige er at det er så populært at tøjet hurtigt er væk og så må man vente.
Her kunne shoppen godt indføre at man kan bestille og så afvente at tøjet lander i shoppen, så man kan få det uden at skulle kigge ind på hjemmesiden forgæves flere gange.

6. september 2025

Hejsa Kim,

Tusind tak for din fine anmeldelse!💫

Super fedt at høre, at du synes tøjet kan holde til lidt af hvert 🥰 Vi tager din feedback omkring bestillinger og lager til os. Du kan også altid bevæge en specifik model og farve på hjemmesiden, så sender vi dig en mail, når varen er tilbage på lager. På den måde behøver du ikke tjekke hjemmesiden hele tiden.

Har lige købt gp bukser

Har lige købt gp bukser, er lidt stramme om lårene, så er gået en talje op.

4. september 2025

Hejsa Miguel,

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at du fandt en løsning med at gå en talje op. Håber bukserne nu sidder helt perfekt 🥰

Tøj.

Jeg har gen bestilt noget tøj efter rigtig god mail snak med en medarbejder, så stor ros til firmaet og deres varer og personale, super Karsten.02

2. september 2025

Hejsa Karsten 😊

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de pæne ord om vores team! Det betyder meget for os 🥰

Alletiders produkter

Alletiders produkter. Jeg har flere ting fra RR som jeg er glad for. Senest modtog jeg et par vandrestøvler, som desværre var købt for store. Selve ombytningen var liiiidt langtrukken, men jeg nåede at modtage de nye støvler inden jeg skulle ud og vandre 35 km. Desværre ikke tids nok til at jeg kunne gå dem til, så jeg tog backup sko med på turen. På intet tidspunkt var der behov for at skifte og jeg har sjælendt været på så behagelig en vandretur.

Mange tak for gode produkter 🙏🏼

30. august 2025

Hejsa Tina,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 😊

Det glæder os virkelig at høre at vandrestøvlerne endte med at give dig en behagelig tur, selvom ombytningen tog lidt tid. Godt du havde backup sko med, men fedt at du kunne nyde turen uden at skifte!🥰👌

Perfect as altid

Perfect as altid

29. august 2025

Hejsa Jón,

Tusind tak – dejligt at høre!🥰

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Altid super hurtigt service- nem…

Altid super hurtigt service- nem returering/bytning hvis str ikke lige var den rette. Og pengene kommer altid retur.
Fedt tøj, har bukser, fleece, bluser og hoodies fra RVRC - elsker det hele 👌🏻

29. august 2025

Hej Rikke 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse!💛

Så dejligt at høre, at du er glad for både tøjet og vores service🥰

God og venlig kundeservice

God og venlig kundeservice
Lækkert tøj

22. august 2025

Hej Karina,

Tak for din fine anmeldelse! Vi bliver glade for at høre, at du er tilfreds med både vores kundeservice og tøjet 🫶

Lækre produkter

Lækre produkter, nemt at bestille og returnere hvis ikke det passer.

21. august 2025

Hejsa Anders,

Tusind tak for din anmeldelse!💫

Dejligt at høre, at du synes produkterne er lækre, og at bestilling og returnering fungerer nemt for dig 🙌

Med venlig hilsen // RevolutionRace

har lige modtaget et par nordwand…

har lige modtaget et par nordwand highwaist dame virkelig lækker kvalitet og så modtaget på en søndag til privatadresse og prisen fra overkommelig det får mig til at overveje fremtidige handler.

10. august 2025

Hejsa Rikke,

Tusind tak for din anmeldelse💫

Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten på dine nye Nordwand Highwaist bukser, og at leveringen fungerede så godt – endda på en søndag! 👍

Det betyder meget for os, at du overvejer at handle hos os igen🥰

God kvalitet

God kvalitet - hvis det en sjælden gang sker at noget går i stykker bliver der byttet uden diskussion. Rigtig god retur service. Produkterne svarer til billeder og beskrivelse.

1. august 2025

Hejsa,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🫶

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med kvaliteten, og at vores returservice lever op til dine forventninger. Vi gør altid vores bedste for at sikre en god oplevelse uden problemer 👍