RevitalTrax Cosmetics Anmeldelser 201

TrustScore 4.5 ud af 5

4,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik gebruik Multi Effect Eye crem al een dik jaar, Ik heb bijna geen rimpels meer rond mijn ogen, het heeft een frisse geur en is ook niet zo duur. IK ben heel tevreden over Tevital Trax en wil gewoon... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik ben erg tevreden over de producten van dit merk. Ik ben gestart met collageen en heb daarna ook verschillende serums, reinigingsproducten en zonnebrand en bodybutter aangeschaft. De oplosbaarheid v... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik gebruik de Revital Trax Peptide Booster crème nu een maand en ben er tevreden over. De verpakking oogt netjes en luxe, en de crème is prettig in gebruik. De textuur is licht en zacht, smeert makk... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik gebruik de producten van Revitaltrax nu een tijdje en mijn huid reageert er echt fijn op. Mijn huid voelt goed verzorgd en zacht aan, en de producten trekken prettig in. Vooral het oogserum... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kosmetikbutik
  2. Butik med vitaminer og tilskud

Skrevet af virksomheden

RevitalTrax is een dynamisch Nederlands cosmeticabedrijf, gevestigd in Breda. Met een sterke toewijding aan kwaliteit ontwikkelen we hoogwaardige cosmetische producten met wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten, met als doel de natuurlijke schoonheid te benadrukken en het algehele welzijn te bevorderen. Ons hoofdproduct is het Anti-Aging Beauty Collagen Complex, een beautysupplement in poedervorm met een unieke mix aan ingrediënten. Deze exclusieve formule verzorgt en verjongt de huid van binnenuit, terwijl het ook bijdraagt aan de schoonheid van haar en nagels. Bovendien bevordert het een algemeen vitaler gevoel. Het assortiment wordt aangevuld met een scala aan huid- en haarverzorgingsproducten. De huid- en haarverzorgingsproducten zijn doordrenkt met innovatieve en natuurlijke ingrediënten, vrij van schadelijke stoffen zoals parabenen, sulfaten en siliconen. Dit maakt ze niet alleen effectief, maar ook toegankelijk voor een breed publiek dat streeft naar bewustere keuzes.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Blij mee!

Heerlijke producten waardoor je toch net wat verzorgder voelt!
Als je vragen hebt kun je deze stellen via hun Whatsapp. Er wordt dan met je mee gedacht, heel erg prettig!
Sinds kort gebruik in na het reinigen en de moisturizer de Niacinamideserum en de Retonol nightcreme zodat mijn huid ook in de nacht krijgt wat ie nodig heeft!

24. september 2025

Besvarelse fra RevitalTrax Cosmetics

Wat een mooie woorden, dankjewel! Fijn om te horen dat de producten je dat extra verzorgde gevoel geven, precies waar we het voor doen. Ook fijn dat je onze WhatsApp-service als prettig ervaart, we helpen je graag mee denken. Super dat je nu ook het Niacinamideserum en de Retinol nachtcrème gebruikt, een krachtige combinatie voor de nacht! We zijn benieuwd naar je verdere ervaringen.

Fijne producten

Ik begon wat sceptisch, maar na een aantal maanden gebruik moet ik toegeven dat de producten erg fijn zijn. Mijn huid ziet er veel beter uit.

24. september 2025

Besvarelse fra RevitalTrax Cosmetics

Wat fijn om te horen dat je zo’n positief verschil merkt na een paar maanden gebruik! We begrijpen je aanvankelijke scepsis, dus des te mooier dat je huid er nu zoveel beter uitziet. Bedankt voor je vertrouwen en dat je de tijd nam om dit met ons te delen!

Collageen top/ shampoo flop

Het collageen is top, de hairloss shampoo en conditioner daarentegen vind ik echt vreselijk, maakt je haar heel vet en kan de dag erna opnieuw wassen. Ik heb het een kans gegeven en de tubes bijna op gemaakt , echter na andere shampoo tussendoor een keer gebruikt te hebben gauw weer terug gegaan.
Voor haaruitval doet het dus ook precies niks (misschien ligt dit aan mij omdat oorzaak van mijn haar verlies hormonaal is na een bevalling)

17. september 2025

Besvarelse fra RevitalTrax Cosmetics

Bedankt voor je uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het collageen. Jammer dat de Hair Loss Shampoo en Conditioner voor jou niet naar wens hebben gewerkt. Omdat deze producten geen parabenen, siliconen en sulfaten bevatten, is het belangrijk om je haar even de tijd te geven om hieraan te wennen. We adviseren om bij elke wasbeurt de shampoo twee keer te gebruiken, zodat de hoofdhuid goed gereinigd wordt en het product optimaal kan werken. Bij hormonaal haarverlies kan het resultaat inderdaad per persoon verschillen. Mocht je advies willen over producten of tips die beter bij jouw situatie passen, dan helpen we je daar graag.

Hier zit dierenleed achter

Ik heb een doosje collageenpoeder gekregen van een vriendin. Paar sticks gebruikt en kreeg emails door van haar van het bedrijf wat er allemaal zichtbaar kon zijn na enige tijd gebruik. Ben heel enthousiast hun site gaan doorlezen en las tot mijn grote schrik en verbazing dat dit wordt gemaakt van runderen die ook nog eens op een vreselijke manier worden af-geslacht.
Sorry maar dit is niet meer van deze tijd. Hele zooi in de prullenbak gegooid. Het afslachten van dieren, op een manier die in deze tijd echt onnodig is, sta ik niet achter.

12. september 2025

Besvarelse fra RevitalTrax Cosmetics

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring en bezorgdheid te delen.
We begrijpen heel goed dat de herkomst van ingrediënten belangrijk is voor veel mensen, en respecteren uw standpunt volledig.
Het collageen in onze producten is inderdaad van dierlijke oorsprong, omdat dit op dit moment de enige vorm is die door het menselijk lichaam goed opgenomen kan worden. Wel werken we samen met gecertificeerde leveranciers die voldoen aan de geldende Europese wet- en regelgeving op het gebied van dierenwelzijn.

We vinden het jammer dat dit product niet bij u past, maar waarderen het dat u zich er zo bewust mee bezighoudt.

Helaas niet voor mij

Helaas geven de RevitalTrax producten mij een soort allergische reactie, de dagcreme sloeg zo erg op m'n ogen dat ik dit niet meer kon gebruiken, ook niet als ik het gebied rond mijn ogen helemaal vermeed. Laatst heb ik ook het eyelift serum gekocht, wat ook geschikt zou zijn voor gevoelige ogen, ook hier krijg ik een rode jeukende huid van, ook dit kan ik niet meer gebruiken. Ik vind het jammer en ook zonde van het bedrag wat ik er weer aan uitgegeven heb.

6. september 2025

Besvarelse fra RevitalTrax Cosmetics

Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je huid zo gevoelig reageert op onze producten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen goed dat dit teleurstellend is. We willen dit graag samen met je oplossen. Zou je contact met onze klantenservice willen opnemen? Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het niacinamide serum werkt!!

Het niacinamide serum gebruik ik nu ongeveer 3 weken. Mijn pigmentvlek neemt zichtbaar af. Het was een grote plek in mijn gezicht al laten laseren enz enz maar komt telkens weer terug. Hopen dat dit serum werkt, ziet er positief uit.

Groetjes Anja

3. september 2025

Q10 is een hele fijne dagcréme met SPF30

30. august 2025

Besvarelse fra RevitalTrax Cosmetics

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de Q10 dagcrème met SPF30! Het is een mooie combinatie van verzorging en bescherming, en we zijn blij dat het zo goed bevalt. Bedankt voor je vertrouwen en je review!

Heel tevreden

Heel tevreden. Gewoon goede producten. Ben heel blij ermee. Goed bereikbare klantendienst. Snelle levering.

13. august 2025

Besvarelse fra RevitalTrax Cosmetics

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en service. We doen ons best om alles vlot en goed te laten verlopen, en het is geweldig om te weten dat dat gewaardeerd wordt. We hopen je snel weer terug te zien!

Top collageenpoeder

De collageen poeder gerbuik ik nu twee maanden. Iets te kort voor een volledige ervaring maar mijn huid begint al te verbeteren in vergelijking in het begin. Ook lost het goed op als je het poeder eerst in het glas doet en dan al roerend water er bij doet. Nu ook de gezichtverzorgings producten gekocht en bevallen ook prima.

22. august 2025

Besvarelse fra RevitalTrax Cosmetics

Wat leuk om te horen dat je na twee maanden al verschil merkt! 💫 Goed dat je ook de tip deelt over het oplossen van het poeder — kleine dingen maken vaak een groot verschil. Fijn dat je nu ook de gezichtsverzorgingsproducten hebt geprobeerd en tevreden bent. We zijn benieuwd naar je ervaring op de langere termijn! Bedankt voor je fijne review ✨😊

RevitalTrax heeft fijne producten

RevitalTrax heeft fijne producten! Ik ben erg fan van de moisturizing lotion! Trekt goed in en maakt je gezicht er zacht! Verder vind ik de prijs kwaliteit verhouding prima! Zou het zeker aanraden producten hier te kopen! Op de website wordt duidelijk aangegeven hoe alles gebruikt moet worden voor een optimaal resultaat! Erg fijn!

21. august 2025

Besvarelse fra RevitalTrax Cosmetics

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Dankjewel voor je mooie aanbeveling.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Leider gerinnt das Kollagenpulver im…

Leider gerinnt das Kollagenpulver im Kaffee, auch wenn ich es vorher in Flüssigkeit oder Milch auflöse.
Schade , wollte gerne was Neues ausprobieren.
Zusammensetzung finde ich super. Service und Lieferung waren top !
Comme je prends mon collagène uniquement dans le café, la poudre ne me convient malheureusement pas. Elle caille dans le café, même si je la dissolve d'abord dans un liquide froid ou du lait. Dommage…
Sinon, le service et la livraison étaient excellents.

18. august 2025

Besvarelse fra RevitalTrax Cosmetics

Es ist vollständig löslich, jedoch spielt die Art des Mischens eine Rolle. Eine gute Methode ist, das Pulver zuerst ins Glas zu geben und dann Wasser hinzuzufügen – am besten während des Rührens. Sie können das Pulver auch nach und nach unter Rühren in ein bereits eingeschenktes Getränk geben. Wir hoffen, dass Ihnen diese Tipps helfen! Es freut uns sehr, dass Sie mit unserem Service und der Lieferung zufrieden sind.

Fijne producten, aanrader!

Ik gebruik een aantal van hun producten (collageenpoeder,crème, serums, cleanser en lotion) en vind ze erg prettig in gebruik! Mijn huid is zoveel gladder en mooier geworden. Vooral het collageen vindt ik geweldig. Daarnaast is het bedrijf goed bereikbaar (telefonisch) en snel met leveren

18. august 2025

Besvarelse fra RevitalTrax Cosmetics

Bedankt voor uw mooie feedback! Wat fijn dat u tevreden bent met de producten en onze service.

Superblij met RevitalTrax

Ik ben Ria Kracht en gebruik sinds een maand de vit C serum, en de Q10 daycreme.
Superfijne produkten, ruikt heerlijk en verzorgend.
Ik ben 66 jaar, dus mijn huid kon wel wat extra voeding gebruiken.
Ben blij dat ik RevitalTrax heb ontdekt

14. august 2025

Besvarelse fra RevitalTrax Cosmetics

Dank je wel voor je mooie review, Ria! Wat fijn om te horen dat het Vitamine C Serum en de Q10 Dagcrème zo goed voor je werken. Bij een rijpere huid is extra voeding inderdaad heel waardevol, en het is geweldig dat je dit bij RevitalTrax hebt gevonden!

Superproducten

Superproducten!!!👌 Ik gebruik al geruime tijd alle producten van revitaltrax! Ik geloofde eerst niet zo in het nut van de serums, maar nu ben ik overtuigd van hun werking! Ik heb alle serums en ook al de andere producten! Ik ben alvast overtuigd van de cleanheid en doeltreffendheid van deze producten! Mijn huid staat nu op mijn 59 heel gezond! Ik gebruik ook het collageenpoeder! Mijn haar en Nagels zijn er dankbaar om!

2. august 2025

Besvarelse fra RevitalTrax Cosmetics

Wat een geweldige review, dank je wel! Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met alle producten en zulke mooie resultaten merkt.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Reactie op de nachtcrème …

Door een reactie op de nachtcrème Contact gezocht met klantenservice .
Ondanks dat het tijdvak van niet goed geld terug verstreken was ( ik had eerst mijn oude crème opgebruikt)
Toch het geld teruggestort gekregen

30. juli 2025

Besvarelse fra RevitalTrax Cosmetics

We vinden het belangrijk dat je tevreden bent, en doen daar graag een stapje extra voor. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we weer voor je klaar!

Veel dierenleed

Veel dierenleed, dit beseffen veel mensen helaas niet.

17. juli 2025

Besvarelse fra RevitalTrax Cosmetics

Ons collageen is afkomstig van runderen die geslacht zijn voor de voedselproductie. Wij gebruiken de huiden die hierbij overblijven, dus het gaat om reststromen die anders verloren zouden gaan. Deze worden verwerkt onder strikte Europese regelgeving op het gebied van dierenwelzijn, voedselveiligheid en duurzaamheid.

We snappen goed dat dit onderwerp gevoelig ligt. Daarom volgen wij de ontwikkelingen rondom vegan collageen op de voet. Op dit moment is er helaas nog geen écht goed vegan collageen beschikbaar dat dezelfde structuur en bewezen werking heeft als lichaamseigen collageen. Er zijn wel plantaardige ingrediënten die de collageenaanmaak kunnen stimuleren, maar deze bevatten zelf géén collageen.

Mocht er in de toekomst een volwaardig, plantaardig alternatief komen dat dezelfde resultaten biedt, dan zul je ons daar absoluut als een van de eersten in terugzien.

En als je liever kiest voor vegan huidverzorging: we hebben een mooie selectie volledig vegan producten. Ik help je daar graag bij!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Obstipatie problemen collageenpoeder

Ik gebruik nu circa 2 weken de revitaltrax anti aging collageenpoeder, het klontert gelukkig niet en het drinkt gemakkelijk weg echter, heb ik hierdoor dusdanige obstipatie problemen door dat ik dagelijks laxeermiddelen moet gebruiken en alsnog met heel veel moeite ontlasting op gang krijg. Soms kan ik dagen lang niet. Dit lijkt mij niet helemaal de bedoeling. Wat moet ik hiermee doen?

17. juli 2025

Besvarelse fra RevitalTrax Cosmetics

Wat vervelend om te horen dat u last heeft gekregen van maag- en darmklachten. Onze tip is om te proberen de dosering te verlagen. Begin bijvoorbeeld met een halve sachet per dag en kijk of dit verlichting biedt. Ook kunt u proberen het supplement op een ander moment van de dag in te nemen, bijvoorbeeld tijdens of direct na een maaltijd, in plaats van op een nuchtere maag. Dit kan de belasting op maag en darmen verminderen.

Daarnaast is het belangrijk om het poeder goed te mengen met voldoende water (bijvoorbeeld een vol glas) en rustig op te drinken. Sommige gebruikers merken dat dit helpt om eventuele klachten te beperken.

Mocht u gevoelig blijven reageren, adviseren wij om tijdelijk te stoppen en eventueel in overleg met een (huis)arts of voedingsdeskundige te bekijken of de ingrediënten voor u geschikt zijn.
We hopen dat u op deze manier toch kunt blijven profiteren van de voordelen van het supplement, zonder vervelende klachten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben klant minimaal twee jaar

Ik ben een klant van minimaal twee jaar, toen ik met mijn vrienden sprak, begonnen mijn vrienden ze ook te gebruiken en we zijn er blij mee, bedankt

16. juli 2025

Besvarelse fra RevitalTrax Cosmetics

Wat ontzettend leuk om te horen dat je al zo lang klant bent – en dat je enthousiasme zelfs is overgeslagen op je vrienden! Daar worden we blij van.

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit, zowel de peptide booster als de hyaluronic day &night cream geeft een enorm vette huid. Zelfs de volgende ochtend nog steeds vet en plakkerig.
Service is gelijk aan kwaliteit. Ze willen niets met klachten doen. Kreeg louter advies om beter te reinigen.
Dure creme maar weg gegooid. Voor mij nooit meer

7. juli 2025

Besvarelse fra RevitalTrax Cosmetics

Wat jammer om te horen dat de producten niet aan uw verwachtingen voldoen. We hebben u al persoonlijk advies gegeven, waarin we uitlegden dat de producten vrij rijk van structuur zijn en mogelijk minder geschikt bij een vettere huid. Voor het beste resultaat is het belangrijk om de huid zowel ’s ochtends als ’s avonds goed te reinigen, gevolgd door een lotion of toner. Zo worden talg, vuil en stof verwijderd en kunnen de werkzame ingrediënten beter hun werk doen. Zeker ’s nachts maakt de huid extra talg aan, dus een goede reiniging is essentieel.

We bieden graag alternatieven die beter bij uw huidtype passen. Onze niet goed geld terug garantie geldt bij allergische reacties, zoals vermeld op onze website. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent en denken graag met u mee. Laat het gerust weten als we u nog kunnen helpen!

Læs mere om andre typer anmeldelser.