Vandaag Revahs One Pro complete set ontvangen. Zoals beloofd binnen 24 uur. Ziet er allemaal piekfijn uit; tondeuse zelfs al 100% opgeladen. Zie uit naar het eerste gebruik. Cashback cadeautje natuurl... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De Clipper Two doet precies wat ‘ie belooft: razendsnel, strak én pijnloos. Scherp mes, sterke motor en verrassend stil en de Batterij gaat eindeloos mee, en de scherpte blijft behouden zelfs na mee... Se mere
Voor mijn verjaardag wenste ik een mooi cadeau. Mijn oude tondeuse was ‘op en sluiten’ dus het moest een nieuwe worden. Na zoeken op het www kwam ik goede recenties tegen over Revahs.nl. Ik was sne... Se mere
Luxe Tondeuse geleverd in even mooie verpakking. Makkelijk instelbaar. Ook makkelijk is de indicator op de display die aangeeft dat er olie op de mesjes moet. Percentage van de batterij dui... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Draadloze heavy metalen tondeuses voor een at-home-barber ervaring. Onze tondeuses zijn draadloos, hebben een lange accuduur van minimaal 180 minuten en tussen de 6500 - 7200 rotaties per minuut.
Kontaktoplysninger
nvt, 8605AA, Sneek, Holland
- support@revahs.nl
- revahs.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Degelijke tondeuse
Degelijke zware tondeuse , werkt echt erg goed ,
vrij breed scheermes , baard trimmen is even wennen hierdoor.
Extra bestelde 1,5 mm opzet kam is kwetsbaar , grotere opzet kammen zijn degelijk
Top Tondeuse
Blij verrast met de prestaties van deze tondeuse!
Voorheen altijd wahl tondeuses gehad ,maar lijkt erop dat deze een stuk beter is, ik heb nog niet zo lang,dus het is even afwachten hoe lang hij mee gaat,maar ik heb er vertrouwen in
Kortom top!
Hele fijne tondeuse
Hele fijne tondeuse, waardoor ik nog maar één apparaat nodig heb voor al mijn scheerwerk (hoofd en baard)
Fijne Tondeuse
Na lange tijd maar eens de stap gezet naar een deftige tondeuse. Deze ligt prima in de hand, een klein beetje aan de zware kant maar je voelt dan ook meteen dat je kwaliteit vast hebt. Tot nu toe, zeer tevreden!
Review de REVAHS shaver
Wel...net ontvangen, ziet er super goed uit. Meteen maar even kort gebruikt, baard nog niet te lang. Zelfs nu perfect te trimmen, mooi gelijkmatig, en kort genoeg zoals de bedoeling was.
Was al netjes 100% opgeladen en van een druppeltje olie voorzien. Ben er super blij mee, echt een aanrader.
Zeer fijne Tondeuse
Zoekende geweest naar een apparaat die stil was en niet te scherp aanvoelde bij de eerste keer scheren. Dit apparaat voldoet aan deze eisen en scheert echt fantastisch. Zeer happy mee een raad zeker andere om deze tondeuse te kopen.
Vlotte levering
Vlotte levering, netjes verpakt, ziet er degelijk uit. Nu nog testen in de praktijk.
Perfecte tondeuse voor thuisgebruik.
Perfecte tondeuse voor thuisgebruik.
Al jaren scheer ik mijn eigen haar en dat van mijn zoon zelf. Daarom op zoek gegaan naar een meer professionele tondeuse.
De clipper one pro voldoet perfect aan al mijn eisen.
De tondeuse is van zeer goede bouwkwaliteit en ligt zeer goed in de hand.
De motor is zeer krachtig en de tondeuse snijdt moeiteloos door alle haren.
De opzetkammen blijven bovendien zeer goed zitten.
Kortom de perfecte tondeuse voor thuis!
Ik had de Revahs zeer snel in huis .
Ik had de Revahs zeer snel in huis .
Goed verpakt en hij ziet er zeer professioneel uit.
Hij werk perfect en ligt prima in de hand.
Waar voor je geld
Perfecte tondeuse. Ligt goed in de hand en werkt perfect
Kopen, krijg je geen spijt van
Al een paar keer gebruikt, super apparaat.
Door de rvs body is het een degelijke tondeuse. Ook standaard veel hulpstukken en nog meer bijgeleverd.
Heb meerdere wat goedkopere tondeuses liggen maar kunnen allen de prullenbak in mogen bij deze nog niet in de schaduw liggen, zo zie je maar weer beter wat meer uitgeven voor kwaliteit.
Ik ontving zonet mijn Revans one…
Ik ontving zonet mijn Revans one silver. Een waarlijk mooi artikel dat perfect in de hand ligt. De levering is snel en efficient verlopen.
In het verleden veel tondeuses gebruikt…
In het verleden veel tondeuses gebruikt (weggegooid geld). Dit apparaat is makkelijk in gebruik en kan voor zowel je kapsel en baard de uitkomst bieden. Het koste mij evenveel als 3 bezoekjes aan de kapper. Ligt lekker in de hand en de kwaliteit is te voelen. Met een tutorial kan je voortaan zelf elke dag fresh uitzien. Top product.!
Blij met mijn keuze
Eindelijk een trimmer/tondeuse die prettig werkt. En hij ziet er ook nog eens fantastisch uit!
Waar voor je geld
De Clipper One volgt de contouren van je hoofd waardoor het scheren je makkelijk afgaat. Ligt goed in de hand, is niet te ielig wat ik als prettig ervaar.
Snelle levering, ziet er goed uit. Ligt lekker zwaar in de hand. Helaas nog niet gebruikt, maar kijk daar wel naar uit
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.