Fantastisk sted total godt indrettet…
Fantastisk sted total godt indrettet man føler sig hjemme skønne værelser og dejligt åben og imødekommende væryspar vil anbefale dette skønne sted som har et blødt sted i hjertet for 60-70 erne
Retroworld er en hyldest til vores ikke så fjerne fortid, nemlig 60'erne og 70'erne. Retroworld er, kort fortalt, en tidskapsel i Lerbjerg midt i naturskønne omgivelser tæt på Hadsten. Første del af Retroworld er Bed & Breakfast i værelser med 60...
Lerbjergvej 31, 8370, Hadsten, Danmark
Dette sted er så fantastisk og ejerne er så søde og venlige 😊 det er ikke sidste gang vi kommer der 👍👍👍
Kan kun meget varmt dette fantastiske spændende sted til at holde en retrofest.
Det er en stor oplevelse bare at komme ud og se de mange tusinde indsamlede gamle ting og holde en fest der giver en flot ramme som imponerer alle.
Værtsparret er utrolig søde og imødekommende og man kan lave festen lige som man ønsker det.
Spændende rundvisning, retro-diskotek og et meget dygtigt, varmt og venligt serveringspersonale giver en fest, som alle husker positiv i lang tid fremover.
Et helt fantastisk sted at afholde kurser, møder, retreats osv. Vi samlede vores klasse til en 40 års jubilæumsfest, rammerne var så perfekte, at det næsten tog pusten fra os! Book en rundvisning og bliv ført tilbage i tiden. Når så meget fra gamle dage er samlet, skulle man tro, at det ville lugte af "gammel loppemarked" Men i Retroworld er der skinnende rent; lige fra gårdspladsen, stuerne, værelserne, badeværelserne, siloen og til "gylletanken". Absolut et besøg værd. Vi kommer snart igen!
Tilbage til 60'erne og 70'erne. Fantastisk sted, og en helt unik stemning - stedet er svær at beskrive, man er nødt til at opleve det live