Retourtje Anmeldelser 5

3,0

3,0

Middel

We zijn inmiddels bijna 4 weken verder

We zijn inmiddels bijna 4 weken verder! 19 maar heb ik een bestelling geplaatst, Ik heb geen pakket binnen, constante mail contact heen en weer en telkens het zelfde antwoord. “Pakket is onderweg” GLS verzendbedrijf geeft aan dat het pakket aangemeld is maar niet is geleverd door retoertje.nl. Ik heb nu al 5 keer naar de klantenservice gebeld, die gevestigd zit in SURINAME, en krijg telkens ook het zelfde antwoord van de desbetreffende dame. Ik wil graag mijn geld terug, maar hier wordt niet op gereageerd. Echt te schandalig voor woorden. Dit kost mij namelijk meer TIJD en GELD omdat ik ALLANG klaar ben met de verbouwing en hierdoor speciaal vakmensen voor terug moet laten komen als ik ÜBERHAUPT mijn bestelling nog binnen krijg. Slordig.

19. marts 2026

Een ramp

Mooi concept dacht ik, een website waar bedrijven hun geretourneerde producten opnieuw te koop aanbieden. Maar ... Ik woon op 137 km van het leveringsadres en kreeg de dag zelf !! een bericht dat de levering aangemeld was. En dan een bericht dat de kast van Vidal
Xl geleverd was, zonder meer uitleg. Aangekomen in Koksijde ga ik horen bij de buren: geen kast, ook geen bericht in de brievenbus. Reactie retourtje.nl: kast is geleverd bij lieve 'buren'. Opgezocht: adres ligt op 20 minuten te voet. En wie neemt er nu een kast in ontvangst voor een onbekende? Toch ter plaatse geweest: opgegeven naam en huisnummer onbekend ... En retourtje.nl vraagt aan mij meer info?, en stuurt een in te vullen aangifte door, enz. Bezigheidstherapie...

Vervolg: sturen mij een vals bewijsje door met een handtekening. Dus oplichterij en valsheid in geschrifte ? Wordt vervolgd.

Update 8/04: weigeren gevolg te geven aan mijn wens de bestelling te annuleren conform de wetgeving e-commerce.

26. marts 2026

Netjes!!

Deurluifel aangeschaft bij dit bedrijf maar bleek thuis behoorlijk beschadigd (verbogen) en er ontbraken diverse montage benodigdheden.
Begrijp niet dat mensen dit terug durven te sturen.
Ik werd zeer netjes gecompenseerd.
Werd trouwens bij ophalen in hun vestiging in Arnhem trouwens ook al zeer klantvriendelijk behandeld.
Wens jullie een lang leven Retourtje.nl!

23. september 2025

Slechte samenwerking tussen retourtje & VidaXL

Een bed gekocht van VidaXL via retourtje.nl
De website waar bedrijven hun geretourneerde producten opnieuw te koop aanbieden. Mooi concept, dacht ik.

Echter mist er de handleiding van het bed en de montage is niet echt vanzelfsprekend. Het pakket bestaat uit allemaal kleine onderdelen.

Dus ik mail de klantenservice met de vraag of ik de handleiding kan ontvangen. Na dagen heen en weer mailen en moeten aantonen dat ik het bed gekocht heb (met facturen enz) weigert de klantenservice mij de handleiding op te sturen omdat ik het bed niet via hun site heb gekocht.

Daar zakt mijn broek van af! Waarom biedt je je producten aan voor een tweede kans en saboteert je vervolgens de mogelijkheid om dat product ook daadwerkelijk te gebruiken?

Ik zit nu met 100 zwarte stangetje van verschillende lengte en ik heb geen idee wat ik ermee moet… ongelooflijk klantonvriendelijkheid!

14. september 2025

Er dette din virksomhed?