Ret&Råd Advokater Anmeldelser 286

4,2

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 45 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med den professionelle og kompetente rådgivning, de har modtaget. Mange fremhæver medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og evne til at skabe tryghed gennem hele processen. Den hurtige respons og effektive service bliver også ofte rost, hvilket bidrager til en positiv og problemfri oplevelse for forbrugerne. Dog var nogle utilfredse med den service, de modtog, og nævnte, at dialogen ikke førte til en reel vurdering af sagen, eller at de oplevede en mangel på rettidig omsorg. Enkelte oplevede også, at der var udfordringer med håndtering af information, eller at en skønsrapport var ubrugelig.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet. Kunder fremhæver ofte medarbejdernes... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv. Kunder fremhæver især venlig, hurtig og professionel behandling, især i... Se mere

Response time

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med responstiden. Mange fremhæver hurtige svar og en... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Den første advokat gjorde hvad han kunne: Holdt kreditorerne fra døren, men heller ikke mere. Den næste advokat, Michael Roth, havde både viljen, og helt andre planer: Færdig med alt det her, og v... Se mere

Vi har anvendt Ret&Råd Advokater som købsrådgiver i forbindelse med vores første lejlighedskøb og vi kan kun anbefale dem på det kraftigste! I forbindelse med vores køb fik vi tildelt Carsten fra... Se mere

Jeg kan varmt anbefale Ret&Råd Advokater Glostrup og særligt Michael William Kløcker, som har været en uvurderlig støtte og hjælp gennem hele processen. Tidligere har jeg kun haft brug for juridisk bi... Se mere

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ En advokat i særklasse! Efter et års samarbejde har Michael Roth hjulpet mig igennem nåleøjet til gældssaneringsprocessen – og i dag, ved retsmødet over telefonen, blev det en... Se mere

1. Advokatfirma
  2. Skilsmisseadvokat
  3. Familieretsadvokat
  4. Arbejdsretsadvokat
  5. Advokat med speciale i personskade
  6. Boligadvokat

Hos Ret&Råd Advokater rådgiver vi både erhvervslivet og private inden for stort set alle juridiske områder.

4,2

God

Svarer typisk inden for 1 uge

det var en god oplevelse

11. maj 2022

Kære Jørgen
Tusind tak for stjernerne og dine ord. Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at anmelde os.

10 ud 5 stjerner.

Meget kompetente og præcise i deres arbejde og rådgivning.
Specielt må Per Justesen i RR Kbh både takkes og anbefales.

27. april 2022

Kære Nick
Tak for de mange stjerner! Vi er glade for, at du tog dig tid til at anmelde os.
Ret&Råd sekretariatet

Meget kompetent og professionel…

Meget kompetent og professionel rådgivning i forbindelse med huskøb. Følte mig tryg og sikker på alt var i orden. Tog sig tid til at forklare det basale, som jeg havde brug for. Stor tak

17. marts 2022

Kære Frederiksberg
Mange tak for de fem flotte stjerner. Vi er glade for at høre, at du har haft et trygt og godt huskøb.
Ret&Råd sekretariatet

Rigtig god oplevelse overordnet set

Rigtig god oplevelse overordnet set. Meget seriøs og professionel håndtering.
Blev en anelse dyrere end forventet, men resultatet blev som lovet, og de tog styringen med minimal involvering fra min side.

17. marts 2022

Kære Per
Tak for dine fire stjerner.
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og fordi du vil dele den her.
Hvis du har spørgsmål til din faktura, anbefaler vi altid, at man kontakter sin advokat direkte.

Ret&Råd sekretariatet

Ikke som andre advokater...

De forstår sig på sine kunder, sætter sig ind i sagerne på en reel måde, viser interesse i at være deltagende - og det bedste, af det hele - og jeg ved det lyder helt utroligt, men det er et advokatfirma, der gerne vil vise personlig interesse for sine klienter. ;)

28. februar 2022

Kære Jacob Elton
Tak for de fem stjerner og den fine anmeldelse. Den er vi rigtig glad for. Vi sætter pris på, at du har brugt tid på at anmelde os.

I tilfælde af dødsfald

I tilfælde af dødsfald, hvor man står alene med alle de ting som skal underskrives, alle de ting man skal finde ud af, ja så vil jeg i høj grad anbefale Ret & Råd Glostrup, for den top professionelle rådgivning og udførelse af sagen for mig.

2. februar 2022

Kære Lasse Juhl
Tusind tak for din anmeldelse og rosende ord. Det betyder rigtig meget for os.
Vi er glad for at have bistået dig i den svære tid.
Vi ønsker dig al held og lykke fremover.
Advokat Sajitha Sureshkanna

Jeg kontaktede ret og råd fordi jeg…

Jeg kontaktede ret og råd fordi jeg desværre er havnet i en gældssituation som jeg selv kan klare. Advokat Michael Roth er yderst kompetent og super skarp. Han har givet mig ro i maven og følelsen af at det her skal jeg nok komme igennem hvilket jeg er så taknemlig for🙏. Kæmpe tak Michael indtil videre for din hjælp

29. januar 2022

Hej Lena
1000-tak for din fine anmeldelse. Den er jeg virkelig glad for. Det glæder mig at kunne hjælpe dig i mål til en fremtid uden håbløs gæld.
Vh advokatfuldmægtig Michael Roth, Ret&Råd København

Advokat Claus Rehl er grundig i…

Advokat Claus Rehl er grundig i arbejdet og yderst dygtig i komplekse sager

13. januar 2022

Kære Christiane,
Tak for dine 5 stjerner! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og at du tog dig tid til at dele den.

Tusind tak til advokat Per Justesen

Vores familie vil gerne sige tusind tak for hjælpen til advokat Per Justesen. Skarp, dygtig og et virkelig behageligt menneske. Når man pludseligt og uventet møder retssystemet og ens verden bliver vendt op og ned, så er det fantastisk at vide, at der findes mennesker som Per. Han har ydet både juridisk og personlig støtte, i en rigtig svær tid hvor ingenting gav mening. Med hans insisteren på retfærdighed og imponerende erfaring, arbejder han målrettet og professionelt. Altid til rådighed og med et kæmpe medmenneskeligt overskud. Per Justesen får min største anbefaling, han er et forbillede for alle advokater.

8. januar 2022

Kære Laura
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive den.
Ret&Råd sekretariatet

God både rådgivning og sparring

God både rådgivning og sparring. Samtidig en reel interesse/indsigt i vores igangværende sag. Vi er ikke “bare” et sags nr. Enorm professionel håndtering - og hurtigt.

29. december 2021

Kære Peter
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på :-).
Ret&Råd sekretariatet

Har modtaget fantastisk rådgivning og…

Har modtaget fantastisk rådgivning og hjælp - kan kun anbefale Ret og Råd til alle der måtte sidde i en svær situation og som behøver vejledning i juridiske spørgsmål.

29. december 2021

Kære Heidi
Tusind tak for de fem stjerner. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at anmelde os.
De bedste hilsner

God og saglig vejledning

God og saglig vejledning og udarbejdelse af papirer i forbindelse med en bodeling. Advokaten der varetog min sag var yderst kompetent og var en god hjælp i forhold til mange af de ret komplicerede forhold omkring en bodeling.

Det bliver en klar anbefaling herfra

27. november 2021

Kære Kasper
Tusind tak for din anmeldelse og de fire stjerner. Vi sætter pris på, at du tog dig tiden til at give din mening til kende.
Hilsen

testamente

Har mødt imødekommenhed og forståelse god velledning inden udførelse af ønske.

10. november 2021

Kære Flemming Pingel
Mange tak for de fem stjerner. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at anmelde dit forløb hos os.

En blandet oplevelse

En blandet oplevelse. Følte mig ikke særlig vigtig, og det var ikke så sjovt. Sagen fyldte meget hos mig, og det blev ikke rigtig anerkendt føler jeg.
På den positive side kan jeg sige at det foregik meget professionelt og der blev taget hånd om det praktiske. Men der var ikke så meget tid til snak.

27. oktober 2021

Kære Malene,
Tak for at du tog dig tid til at anmelde os.
Hvis du har nogle yderligere opklarende spørgsmål til din sag, anbefaler vi altid, at du kontakter din advokat direkte.
Ret&Råd sekretariatet

Ret og Råd Advokater fremsender faktura…

Ret og Råd Advokater fremsender faktura efter godt befindende og ikke aftalte honorar.

Advokaten blev kontaktet og bedt om at godtgøre timeopgørelse. I denne fremgår længere tider på afholdt møde en mødets reelle afholdte tid, 750 DKK honorar for at skrive en e-mail at hun mangler at høre fra os.
Alt i alt bliver bedt om at betale honorar for ydelse som ikke eksisterer.

25. oktober 2021

Kære Lars Kristian Hansen,

Vi er kede af din negative anmeldelse ang. fakturering.

Vores anbefaling er, at du kontakter din advokat direkte for at drøfte det, du er utilfreds med.

Har du øvrige spørgsmål, kan du kontakte Ret&Råds sekretariat på sekretariatet@ret-raad.dk eller på 70 20 70 70.

Ret&Råd sekretariatet

Det var en kort telefonsamtale hvor jeg…

Det var en kort telefonsamtale hvor jeg spurte om netop denne undersøgelse. Efter forståelse af mit spørgsmål fik jeg et godt/høfligt/forståeligt svar.

20. oktober 2021

Kære Magnus
Tak for din anmeldelse af Ret&Råd Advokater. Vi er glade for, at du har haft en god samtale med en af vores advokater, og fået et forståeligt svar.
Ret&Råd sekretariatet

Vi har nu brugt Ret&råd flere gange og…

Vi har nu brugt Ret&råd flere gange og har kun positive oplevelser hos dem.

Generelt var det en jungle at vælge det rigtige advokat firma, men vi har den dag i dag ikke fortrudt et sekund at vi valgte dem.
****** Herfra!

13. oktober 2021

Kære Rasmus
Tusind tak for stjerner! Dem er vi meget glade for - tak for give dig tid til at anmelde os.

Højt fagligt niveau

Højt fagligt niveau, løbende opfølgning på sagen, og menneskelig og imødekommende tilgang.

13. oktober 2021

Kære Steffen
Tak for den fine anmeldelse og de fem stjerner. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at bidrage med din oplevelse.
De bedste hilsner