Sovellus toimii huonosti, naamatunnistus ei toimi, aina joutuu kirjautuu pankkitunniksilla eikä välttämättä pääse sisään sillonkaan. Välillä heittää pihalle. Ja erittäin epäselvä sovellus kaikkinensa,... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Hyvää= tarkka laskun saapumispvä ja hyvin kerrottu maksupvä. Olen saamut asiallisesti neuvoja asiakaspalvelusta. Vielä jos laskun saisi e-laskuksi, olisi se hyvä asia. En tosin ole sitä katsonut p... Se mere
Verkkoselaimen kautta homma toimi heti, toki aina vaatii sitten tietokoneella kirjautumisen ja asian hoitamisen. Olisi hyvä saada tuo mobiiliversio toimimaan moitteettomasti niin voisi sitä käyttää. T... Se mere
Resus on hyvin joustava pankki. Kortti on mukava. Ystävällinen,Kaikki mennyt hyvin, kun on eräpäivää joutunut siirtämään. Tässä pankissa joustetaan. Olen tyytyväinen asiointiin. Olen ollut aika... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Tämä on Resurs Suomen virallinen Trustpilot-sivu. Resurs on pohjoismainen pankki, joka tarjonnut maksu- ja rahoitusratkaisuja sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille jo yli 40 vuoden ajan. Voit katsoa vastauksia yleisimpiin kysymyksiin täältä: www.resursbank.fi/asiakaspalvelu
Kontaktoplysninger
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Laina tuli heti
Yhdistelmä lainan haku onnistui…
Yhdistelmä lainan haku onnistui kätevästi!
Eteni nopeasti ja selkeästi.Myös…
Eteni nopeasti ja selkeästi.Myös vastaus ja ohjeet jatkosta olivat hyvät.
Palvelu,helppous ja nopeus
lainan korotus
Ystävällinen ja nopea asioitten käsittely/ neuvota!
Hyvin helppo anomus ja nopea
Hyvin helppo anomus ja nopea. Auttaa valtavasti tilanteessa jos huolto on yhtäkkiä hyvin kallis, kiva että voi maksaa erissä jos haluaa.
Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa
Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Tosi hieno asia oli, että uusi laina yhdistettiin automaattisesti vanhaan, joten ei tarvitse maksaa kun yhtä lainaa ja yhdet korot.
PARAS Pankki
Hyvää asiakaspalvelua ja nopeaa asioidenkäsittelyä.
Tarvittavaa tietoa sain hyvin.Samoin opastusta.
Ensimmäinen laina RB:sta
Helppo ja nopea lainan hakuprosessi. Lainan sai käyttöön nopeasti. Dokumenttien mukana tuli myös takaisinmaksun kuukausittainen taulukko, jota kaikki lainanantajat eivät toimita. Helpottaa oman talouden pidempää suunnittelua.
Huono Kokemus
Minulla on huonoja kokemuksia tästä palvelusta. En suosittele käyttämään tämän pankin palveluita Suomessa. Heillä on lisäksi todella korkea korkotaso.
hyvä palvelu
Onnistui luoton saaminen helposti kun…
Onnistui luoton saaminen helposti kun tuli ongelmia.
Slow, unorganized, and extremely frustrating
It’s been three days of going back and forth with resurs bank. They sent us a link that is not working, a phone number to call that went to the wrong place, and it takes days for anything to progress.
We called customer service and they said they can’t see a request on our name but they are still replying our emails regarding an active request. Said it’s a “software malfunction”.
One of the service providers were very cold and not at all friendly nor solution oriented, had a very “don’t bother me” attitude.
It’s slow, unorganized, and frankly extremely frustrating. I would not recommend.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.