Dårlig service og mad.
Var 3 personer som ville prøve deres lækre bøfsandwich.Tjener kom hurtig og tog mod bestilling af både mad og drikke og vi skulle betale straks ,så vi ikke skulle vente på regningen, sagde tjeneren. Vi fik hurtigt drikkevarerne.1 gæst havde bestilt Laksesalat og den kom hurtigt.Efter 1 time gik vi ind for at sige vores utilfredshed med ventetid. Det forstod tjeneren godt og ville høre kokken. 10 min. efter kom bøfferne. Vi bestilte gennemstegte, men fik røde bøffer, Så vi bad om gennemstegte som bestilt. Tjeneren siger vi får drikkevarerne gratis som kompentation.Efter 45 min. kommer de nye bøffer , som desværre var så gennemstegte at de var sorte og hårde. Så var vi klar til at gå og spurgte m.h.t. drikkevarer refusion. Vi kunne få et gavekort????? Vi var da ikke interesseret i at komme igen efter den behandling. Vi ville have pengene retur. Tjeneren kom igen med kontanter til os. Tænker ejeren skal hjælpe det stakkels personale m.h.t. service.F.eks give besked med ventetid INDEN folk sætter sig.