Dejlig mad 3 retter til en ok pris. Meget opmærksomt personale. Manglede kun alkoholfri vin. Ikke særlig godt den tynde saft men var heller ikke blevet lovet noget særligt. God oplevelse som helt sikk... Se mere
Mad og servicen var uovertruffen. Smørrebrød utrolig lækker for øjne og gane, var tilført nye smage med lidt anderledes pynt, end man normalt får, på traditionel dansk smørrebrød. Servicering top p... Se mere
Vi vil gerne udtrykke vores begejstring for Restaurant Unico's Efterårsbruch. En brunch med 5 retter i 3 serveringer. Alt var udsøgt, lækkert og lavet af lokale råvarer fra allerøverste hylde. En... Se mere
Gennemsnitlig julefrokost, kedelig. Temmelig dyr kuvertpris (380) kr for en fiskefilet, som dog smagte fantastisk, men uden remoulade eller andet dyppelse, leverpostej med et par baconstykker, lidt... Se mere
Vi var 4 mand ude og få frokost
Vi var 4 mand ude og få frokost. Maden smagte fint, men de er virkelig faldet af på den ift service mm
1. Vi fik serveret kolde tarteletter
2. Vi fik serveret en cola Zero der var for gammel. Da vi nævnte det for servitricen, grinte hun blot.
3. De havde ikke styr på hvad vi havde bestilt og vendte ikke tilbage efter de havde sagt de ville tjekke op på det ekstra vi havde bestilt.
4. Vi måtte selv spørge efter servietter.
Fantastisk lækker mad
Fantastisk lækker mad - 3 retters ud af huset.... stenbiderrognen med tilbehør sad lige i skabet!!!!! - overraskende god værdi for pengene
Morgenbrød i verdensklasse
Hvis man ikke har hentet sit morgenbrød på Unico før, så kan jeg varmt anbefale, at man gør det.
Uden sammenligning det bedst brød, jeg længe har smagt og når man sammenligner med ‘normale’ bagerforretninger, så er det eminent.
Venligt personale, hvor man kan mærke at passionen for godt brød brænder igennem helt ud til kunderne!
Hvis jeg kunne give 10 stjerner, så havde jeg gjort det!
Unicos julemiddag-take-away absolut ikke pengene værd
Det var både småt og absolut ikke noget særligt. Den totalt overgearede servitrice, som udleverede maden Lillejuleaften, opførte sig som ventede der os en ufattelig luksus-juleaften: En meget lille and til fire mennesker, hvide kartofler var der for få af, mens resten af tilbehør som svesker og æbler såmænd var ok. Dyrt: Pris 222 pr kuvert og altså 888 kr for hovedretten med and. Ingen risalamande, som jeg gudskelov selv lavede. Det gør jeg også med anden næste år. Som jeg plejer. Skulle noget komme på tværs, bliver det fra Føtex eller Salling, som med garanti er bedre. Men Unico får aldrig det privilegium at handle mig igen.
Smagfuld oplevelse af de store 👍
Vi havde bestilt nytår tale away for første gang nogensinde og var spændt på, om take away kunne give os en dejlig oplevelse.
Det kunne denne og mere til.
Hold nu op hvor var den skøn mad
Meget gennemført med så mange smagsoplevelser og overraskende momenter.
Selv afhentning var meget gennemført
Det var simpelthen så positivt
Så mange tak for det 👍
Tak for at gøre vores indgang til det nye år en skøn smagsoplevelser
Gennemsnitlig kedelig julefrokost
Gennemsnitlig julefrokost, kedelig.
Temmelig dyr kuvertpris (380) kr for en fiskefilet, som dog smagte fantastisk, men uden remoulade eller andet dyppelse, leverpostej med et par baconstykker, lidt laks uden dild dressing el. andet, så den smagte af noget, mikrostykke and med en sovs til 110kr (for sovs alene!!), og en jævn risalamande. Øv en kedelig og dyr omgang. Ikke anbefalelsesværdig!
Skøn Take Away
Skøn Take Away
Jeg havde valgt 5 retter fra deres julemad til en hyggefrokost på kontoret for 8 personer.
Det var helt perfekt - delikat og flot. Nem og udførlig beskrivelse omkring opvarming mm.
Vi har brugt jeg mange gange - I gør det så godt - tak og glædelig jul til jer.
Unico helt ligeglad med deres kunder
Vi ville lørdag den 14/11-20 tage ud at spise. Valgte Unico, som var blevet anbefalet godt og kl 1840 ankom vi. Ventede 2 min og blev så vist hen til bordet med bemærkning om, at den kvindelige tjener kom tilbage om kort tid. Fint nok. Af med overtøjet og så...... ventede vi.....og ventede.....
Men....Den kvindelige tjener så vi ikke ret meget og den mandlige tjener var så stresset, at han nærmest fløj gennem lokalet, væltede en vin under stor larm (dog med prop på) og så havde han så meget sved på panden, så det dryppede ned..... når altså ikke han lige tørrede det af med hånden eller armen.... og sprit efterfølgende var åbenbart ikke-eksisterende. Set i lyset af hygiejne og COVID19 skal man måske tjekke op på det.....siger det bare....
Vi forsøgte selvfølgelig flere gange at få kontakt til de to tjenere, men de havde travlt med at servicere de gæster, der var kommet efter os, med vand og menukort. Men så tørstede de da ikke som os, der åbenbart var usynlige.....
Da der var gået en halv time gik vi ud til "skranken". Her stod så den mandlige tjener. Vi gjorde meget pænt opmærksom på, at vi nu havde ventet en halv time uden hverken at have fået vand eller menukort og fik svaret "det er jeg klar over, men jeg kan ikke gøre noget ved det". Ikke flere ord fra ham, og vi tænkte, at han måske havde misforstået os. Så vi oplyste yderligere, at gæster, der var kommet efter os, var serviceret, og igen nøjagtig det samme svar og så dog et "jeg beklager", men sagt med en sådan stemme, at han da var virkelig ligeglad, og så vendte han ryggen til os for at gøre opmærksom på, at samtalen var slut og han havde andet at se til.....
Ja, så var der jo ligesom ikke andet at gøre end at hente vores overtøj og gå, for vi blev jo faktisk blankt afvist af tjeneren.
Alle kan lave en fejl og så retter man op på den - de fleste gør ihvertfald et ihærdigt forsøg - men ikke hos Unico. Næ nej, her kører man den helt ud......
ALDRIG har vi fået så dårlig en service på en restaurant! Tak for det, Unico....eller noget..... :-(
Gl.dags smørrebrød med et unik tvist
Mad og servicen var uovertruffen.
Servicering top professionelt, holdt hele tiden øje med, om vi manglede mad og drikkevare undet vores all inclusive frokost.
Vil klart anbefale, at I gir' Jer selv den oplevelse på Unico, se evt. Deres hjemmeside der bugner af gode tilbud på lækre menuer 🤗
Har betalt 858 kr. for et gavebevis gennem spotdeal som Unico afslår at indfri
Har købt et gavebevis gennem spotdeal til en servering hos Restaurant Unico, Århus, i marts 2020.
Arrangementet blev - forståeligt - aflyst af Unico pga corona'en.
Da jeg indtil for ca. 14 dage siden ikke havde hørt yderligere fra Restaurant Unico, forespurgte min hustru personligt i restauranten, hvorledes vi var stillet med gavebeviset.
Ved denne henvendelse oplyste Restauranten, at spotdeal angiveligt tidligere havde udsendt en infomail, hvoraf det fremgik, at dealen var forlænget med udløb den 04.10.20. Så vi henvendte os for sent og havde fortabt muligheden for at udnytte vores deal.
Spotdeal understreger i sin konkrete og generelle information, så det ikke er til at misforstå, at spotdeal (kun) er formidler, og at - i vores tilfælde - Restaurant Unico er vores aftalepart.
Spotdeal har ikke (villet/kunnet) godtgøre deres hjemmel til at intervenere som aftalepart ved at forlænge og sætte en tidsgrænse for udnyttelsen af gavebeviset hos Unico.
Jeg har åbent erkendt, at jeg har overset spotdeals infomail om forlængelse af, og tidsgrænse for gavebeviset.
Spotdeal har ikke efterfølgende imødekommet min opfordring til at dokumentere deres udsendelse af infomailen.
Min korrespondance med spotdeal, herunder spotdeals besvarelse - eller mangel på samme - egner sig ikke til at blive gengivet på trustpilot.
Jeg har konsekvent orienteret Restaurant Unico om mine skriftlige henvendelser til spotdeal.
Konklusionen er, at jeg bevisligt har betalt 858 kr. til spotdeal, som har videreformidlet pengene til Restarant Unico, og at spotdeal og Restaurant Unico afviser at præstere en modydelse, f.eks. i form et tilgodebevis på en anden servering i restauranten.
Jeg kan ikke se andet, end at Restaurant Unico herved uberettiget har beriget sig på min bekostning, eller med andre ord - på godt jysk - har stukket min betaling på 858 kr. "direkte ned i foret".
"En dejlig søndag" Jeps
"En dejlig søndag" Jeps, så bliver det ikke bedre! Mad og betjening helt i top. Absolut anbefalings værdigt! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi fik Take Away på jobbet og jeg fik…
Vi fik Take Away på jobbet og jeg fik en Unico Jubilæumsburger.
Virkelig en lækker gourmetburger og super velsmagende Fritter med Aioli til.
Det er virkelig lækker mad/Take Away, længe siden jeg har smagt så lækker en burger - om nogensinde. 1000 tak for mad og kommer meget gerne igen!
Fantastisk mad og service
Vi havde bestilt Unico’s frokostkasse x 2
Da vi kommer hjem opdager vi at der desværre manglede nogle ting, ringede til Restaurenten og 20 min senere var de resterende ting leveret, sammen med 2 flasker vin, virkelig en fantastisk måde og rede en fejl på.
Maden smagte fantastisk, og det er ikke sidste gang vi bestiller derfra.
Jeg kommer til og anbefale Unico til alle jeg kender.
Spiste endnu engang på Unico og som…
Spiste endnu engang på Unico og som altid var maden rigtig lækker, betjeningen var super- som altid en dejlig oplevelse. Og så var det utrolig billigt😉
De ville ikke lave min bestilte mad
Vi havde tidligere med glæde købt mad derfra, så da SPOTDEAL havde tilbud købte vi et bevis, som vi indløste to dage inden vi skulle bruge maden = en dag før man behøvede at bestille. Unico besvarede ikke min mail, så jeg måtte ringe for at få min bestilling bekræftet. Og så fik jeg at vide at de ikke kunne lave min bestilling. ØV ØV. Tænk om jeg var kørt derud kl 17 på selve dagen for at afhente min mad …. Utrolig dårlig kundeservice!
Skår i glæden
Skår i glæden! Vi fik en forrygende frokost men tog en tår øl og sad pludseligt med et glasskår i munden. Jeg gjorde diskret opmærksom på dette.
Ikke noget med om jeg ville have noget nyt at drikke eller måske trækken øllen fra på regningen.
Deres håndtering af så alvorlig ting var ikke okay, men stedet er absolut et besøg værd.
Vi havde en del dag hos jer
Vi havde en del dag hos jer, mage til lækker mad skal man lede længe efter, jeg tror det er noget at det bedste jeg nogensinde har fået. jeg kan godt forstå i får så mange roser, i får min bedste anbefaling.
betjeningen var i top.
Fantastisk god brunch
En super fantastisk brunch der smagte rigtig godt
Fantastisk sted og mad
Meget sjældent at finde et sted med så god betjening og dejligt mad. Omgivelserne er rigtig flotte og maden er af høj kvalitet. De skifter menukort hver måned, hvilket gør at det aldrig er kedeligt at komme der. Kunne spise der hver dag!