Vi var fem personer til middag, vi fik en tre retters menu. Maden var usædvanlig lækker. Vi fik en dejlig vin. Betjeningen helt i top. Alt i alt en super oplevelse.
Spiste på Restaurant Sans Aalborg på min fødselsdag, og oplevede noget af det bedste mad jeg nogensinde har smagt. Restauranten ligger lidt "gemt" bag Boulevarden og Budolfi Kirke, men er en hyglig... Se mere
Tak for en rigtig dejlig oplevelse hos jer . Vores første besøg i restauranten og bestemt ikke den sidste. Meget høflig betjening, lækker lækker mad , smukt lokale . Jeg gik glad derfra og vend... Se mere
Vi var fem personer til middag
Vi var fem personer til middag, vi fik en tre retters menu.
Maden var usædvanlig lækker.
Vi fik en dejlig vin.
Betjeningen helt i top.
Alt i alt en super oplevelse.
Super god mad og hyggelige omgivelser
Super god mad og hyggelige omgivelser.
Kan helt klart anbefales.
Kan anbefales
Super betjening lækker mad og dejlig vin alt sammen til en meget fornuftig pris
Det var en fuldstændig fantastisk…
Det var en fuldstændig fantastisk oplevelse at spise på SANS i Ikast, Maden er af højeste kvalitet og helt i top, og betjeningen også. Vi har været der flere gange og er altid gået glade derfra med en følelse af at være blevet forkælet. Vi glæder os allerede til at spise der igen
Entusiastiske vært
Jeg havde fornøjelsen af at blive inviteret på Restaurant Sans i Strøgcentret på min fødselsdag,
… og oplevelsen var helt igennem fantastisk.
Vi blev budt velkommen af en flot indretning og en hyggelig stemning, der straks satte tonen for aftenen.
Menuen bød på en 4-retters smagsoplevelse, hvor hver ret var serveret i passende portionsstørrelser og præsenteret med en imponerende sans for detaljer. Hver bid var en fornøjelse, og det var tydeligt, at der var lagt stor vægt på kvaliteten af råvarerne og udførelsen af retterne.
Det, der virkelig gjorde oplevelsen mindeværdig, var den entusiastiske vært, der personligt tog imod os og passioneret delte sin viden om både retterne og vinene, der blev serveret. Hans engagement og ekspertise var tydelig, og det tilføjede en ekstra dimension til vores middagsoplevelse.
Alt i alt var vores besøg på Restaurant Sans en rigtig fin oplevelse, og vi kan varmt anbefale det til andre. Vi vil helt sikkert vende tilbage og glæder os allerede til næste gang!
God og hyggelig oplevelse at spise hos…
God og hyggelig oplevelse at spise hos Sans. Vi valgte Sushi,- vælg selv. Ris og fisk var frisk og lækkert. Pænt anrettet og smagte rigtig godt. Vi gik glad og mætte derfra.
Servicen var i top fra værten.
Kører hellere det længere end jeres sushi
Hold da op ,datteren kommer hjem med en overraskelse som er take away fra jer af 😳 jeg må godt nok sige at jeg har spist meget sushi i mit liv, men aldrig har jeg smagt noget der smagte så grimt at det vente sig nede i maven og her en time senere stadig sidder med en rigtig for at sige det ærligt kl a smag i munden 🤢. Hun kom hjem med 24 stk og jeg fik en bid af tre forskellige ,laksen smagte virkelig dårligt en anden ved jeg ikke hvad var smagte af eller nærmere var helt uden smag . Den 3 jeg smagte var en hvor laksen bare var "kastet på ". Så ja ikke et sted hvor jeg vil hverken bestille fra eller komme og spise . Jeg vil slet ikke anbefalde jer til andre ,så vil jeg hellere køre det længere en anden gang da 🤢
En mærkelig oplevelse
Var afsted igår med veninde. Vi ville kun ha sushi som all you Can eat. Det kunne vi først ik få men fik ham overtalt.
Han ryddede ret hurtigt tingene af som om vi ik kunne spise mere, vi sad os nød maden.
Der var hverken tang, indbagte ting, dyppelse og hvad man ellers forbinder med sushi.
Han kom og ville gi os en regning inden vi overhovedet havde bedt om den og vidste heller ik om vi ville ha andet. Men så kunne han få gjort kassen op.
Det gør man simpelthen ik.
Ikke et sted jeg kommer igen og ikke særlig hyggeligt. Kan ikke anbefales desværre
En rigtig dejlig aften ❤️god mad og god…
En rigtig dejlig aften ❤️god mad og god betjening kommer snart igen ❤️
Sushi i top klasse
Sans er en mega lækker restaurant.
Stemning og service er virkelig god
Sushien kan man ikke sætte ord på. Det fåes ikke bedre andre steder
Fin oplevelse !
Tak for en rigtig dejlig oplevelse hos jer .
Vores første besøg i restauranten og bestemt ikke den sidste.
Meget høflig betjening, lækker lækker mad , smukt lokale .
Jeg gik glad derfra og vender helt sikkert tilbage til endnu nogle hyggelige timer . Og endnu mere god mad.
Så tak for at åbne et sted som Sans ,netop i Ikast .
Dejlig betjening dejlig mad..
Dejlig betjening dejlig mad... Elsker mine spise pinde
Lækker sushi...
En restaurant der burde lukkes…
En restaurant der burde lukkes omgående!
Aldrig har jeg fået så elendig sushi.. Lun laks, lun og klistret ris, det sorte tang var som at spise et styk kød hvor der er ufattelig mange gener i.
Vi kommer ind dagen efter åbningsdagen. Vi får at vide at der intet menukort er endnu, så han mixer bare noget godt sammen til os. Uprofessionelt ikke at være klar med det vigtigste i en restaurant på åbningsdagen.
Vi får vores forret, som intet har med sushi at gøre.
Vi venter 1,5 time fra vores forret til vores sushi. Da vi i endelig får vores sushi, er de skåret ud i enorme stykker. Chefen kommer ned og spørg om det smager godt og vi svare ikke på det, men vender den så og spørg om hvorfor de er skåret ud i så store stykker, hvor han svare, det er fordi det går hurtigere?????
Vi spiser 3-4 stykker hver, for det smagte virkelig ikke særlig godt.. Vi levner resten og køre derefter på Mc Donalds
Ny sushi sted i Ikast
Virkelig en kedelig oplevelse. Maden var ikke lækker, vente tiden var alt for lang! Sushi og ristet løg burde ikke høre sammen…
Vil ikke anbefale den nye sushi restaurant i Ikast.
Klam kold mad !
Var for noget tid siden på denne restaurent.
Vi ventede først en time på at få vores mad.
Da vi fik den havde tjeneren misforstået 2 af personernes ønsker - men det skulle han nok rette op på - Jo tak efter 45 min kom deres mad.
Vores andres var blevet kold - nu havde tjeneren fået nok og vrissede at vi bare kunne æde et andet sted.
I en af de nye retter fandt vi også et langt sort hår og salaten var gul og smattet i bladene og lugtede af råd.
Vi ville egentligt have meldt dem til fødevarestyrrelsen men da vi var bange for at de ansatte vidste hvem vi var turde vi ikke da vi har hørt at de bruger en del "ufine" metoder overfor kunder som os.
SPIS DER IKKE !.
Hans.
Arrogant nar at være som arbejdsgiver.
Den restaurant burde boykottes, hvad ligner det at fyre en medarbejder for at lade sin mobil op.
Stjæle strøm?
Det her er da på højde med Jensens Bøfhus skandalen.
Dårlig mad
Noget af det klammeste mad man kan forstille sig, maden var kold, og halv stegt. prøvede og forklare dem det, men de var sgu ligeglade
Når man vil have en god oplevelse
Jeg har efterhånden været på restauranten et par gange. Og det var været en unik og fantastisk oplevelse hver eneste gang.
Det er tydeligt at alle de negative opslag, som der er kommet i dag ingen erfaringer har med restauranten, og det er synd for en restaurant som virkelig kan præstere en kulinarisk oplevelse, hvor det kan være svært at følge med i hele Aalborg.
Her er min støtte ud fra erfaringen, som jeg ikke mindst også oplevede i formiddags til en super god brunch.
Og så rager det mig hvad de gør ved deres personale. Det er ikke min boldgade. Desværre er mange danskere for retarderet at se ting fra andet end et enkelt synspunkt.