Jeg forstår slet ikke de dårlige anmeldelser Jeg har spist her så længe jeg kan huske og har aldrig oplevet noget dårligt og anbefaler også til andre, selv min kæreste er blevet fan af stedet grund... Se mere
Virkelig dårlig modtagelse af sur og arrogant servitrice, da vi ankom 14 personer for at fejre fødselsdag i familien. Maden var mildest talt bunden af bunden. Bøfferne var seje som skosåler og diverse... Se mere
Efter omkring en times ventetid kom vores standard pizzaer - og en pasta cabonara med indtørrede pastastykker, én eneste stump bacon, grynet sauce - seriøst undersaltet. Og ingen sort peber! Retten s... Se mere
Hår i maden. Langsom betjening kød som sålelæder. Undskyldning kokken er ny. Men prisen fejler ikke noget. Det er dyrt taget i betragtning ingen service og dårligt forberedt mad. Træls da vi skulle ho... Se mere
Super lækker pizza især deres gourmet…
Super lækker pizza især deres gourmet pizza er helt fantastisk gode. Super sød opmærksom og smilende betjening der gør det til en rigtig god oplevelse at spise der.
Ventede 1 time og 10 min på mad
Ventede 1 time og 10 min på mad. Vi spise 9 sammen, og efter 1.time og 40 min. kom maden til de to sidste 2... og vi havde endda bestilt samme ret 3 personer....en fik mad de to sidste måtte vente med at få mad til bordet var færdig med at spise
Ok mad. Alt for lang ventetid.
Kedelige pizzaer
Markant fald i kvalitet og smag siden ejerskifte.
Vi gav dem endda en chance nr. to, efter at være blevet skuffet første gang, men det var stadig en flad oplevelse. Bundene var sprøde men ren luft uden smag - generelt nogle kedelige pizzaer.
Fantastisk mad
Fantastisk mad , med den af hjertet bedste betjening, det er et kultsted, altid en oplevelse ❤️❤️❤️
Dårligste durum jeg nogensinde har…
Dårligste durum jeg nogensinde har fået. Holy fu**k den var tarvelig.
Vi har læst mange dårlige anmeldelser
Vi har læst mange dårlige anmeldelser, så vi ville teste Roma for at opleve, om manden nu var så ringe. Det startede med en god service fra tjener/ medejer. Pizzaerne var sprøde og velsmagende, men manglede lidt fyld efter vores mening.
Vi blev tilbudt en doggybag til det vi ikke kunne spise. Så alt i alt en god oplevelse og restauranten var fuld af gæster
Desværre ikke mere Silkeborgs bedste pizza …
Tidligere var Romas pizza Silkeborgs bedste , god bund , lækker og spicy
Jeg kunne se der var nye indehavere / jeg manglede den italienske charme fra tidligere
Og pizzaerne god bund , varme, klar til tiden , smag meget neutral
Dårlig pasta med kødsovs næsten ingen…
Dårlig pasta med kødsovs næsten ingen kød i ..tomat sovs fra dåse plandet sammen med pasta ..køber aldrig der mere ..😡😳hvordan kan i være bekendt at serveret sådan noget ..skam jerg også så dyrt ..
Jeg ville bestille pizzaer
Jeg ville bestille pizzaer - take away - men efter at ha ringet 6 gange og fået samme besked - de havde travlt, så prøv igen senere. Det var altså en almindelig mandag aften. Jeg tjekkede hjemmesiden, hvor der stod de havde åbent. Til sidst kørte jeg derind og ser der er lukket. Det er da misinformation der vil noget. Så er det jo godt, der er andre steder man kan købe pizzaer.
Utrolig dårlig pizza og ikke engang en…
Utrolig dårlig pizza og ikke engang en eneste stjerne værd.
Ejer udtaler at han havde lavet 150 pizza i dag og ingen har beklaget sig.
Desværre ser vi ikke trust pilot inden bestillingen for så havde vi ikke bestilt hos Roma.
Andre har lignende oplevelser af deres bestilte mad.
Føj for en klam oplevelse.
Pizzaen er kold og blød, selv kanterne er helt bløde og ulækre og våde.
I den første mundfuld er der et ben fra noget kød der skulle ligne bacon🤮.
Da ejeren spørger om grunden og jeg nævner de ting jeg har beskrevet stiller han spørgsmålstegn ved det jeg siger.
Ligeledes at der ingen ben er og kold er nok grundet transporten.
Når vi ellers henter pizzaer er de varme og vi bor ikke langt fra stedet.
Jeg kan få en ny pizza og ingen penge tilbage, nej og min dårlige opførsel overfor ham gør at jeg ikke kan få en ny pizza senere men nu, og det trækker han også tilbage da jeg er uforskammet efter hans mening.
200kr for ingenting.
Klamt ulækker pizza og uforskammet betjening.
Da jeg nævner hans service er for dårlig, flipper han helt ud.
Til andre evt. kunder der måtte have forvildet sig hen til Roma.
Hold jer langt væk fra dette sted. I bliver snydt så vandet det driver ud af pizzaen. Ulækker oplevelse på alle måder.
De holder ikke længe med den ulækre og dårlige standard.
Hvor langt tror de, de kan tillade sig at gå ned i kvalitet før det bliver rent hundeæde, som en hund ikke engang skal udsættes for.
Skam jer- Roma føj!!!
Fuld service
Fuld service
Fantastisk mad
Fantastisk sød betjening
12 personer fra Danmark og havde den bedste betjening og mad
Det er den dårligste “italienske” pizza…
Det er den dårligste “italienske” pizza jeg har fået ! Pastaen er på ingen måde italiensk! Det smager af intet og er utroligt grim anretningen om det så er pizze eller pasta! Det her har intet med Italien at gøre! Spild af penge når mennesker ikke går op i deres håndværk!
Rigtig lækker og frisk mad
Rigtig lækker og frisk mad.
Hos Roma Pizza får man altid en utrolig venlig betjening og der er en hyggelig stemning på stedet. Kan varmt anbefales
Øv venner...
Øv venner. Det er ikke på niveau. Ok pizza kunne være dårlig fordi de ik kan finde ud af at lave pizza. Men i dette tilfælde havde de lavet pizza 20 minutter før vi afhenter den. Pizzaer var kolde og ja kedelige. Utroligt man tør at være så ligeglad med kunder når der er rimelig pizza at få andre steder. Luk restauranten, hellere før en senere.. 4 pizzaer kl 19.30 er det så svært?! Ødelagt en hyggelig aften hvor vi skulle hygge lidt med familien efter en hård dag. I skulle skamme jer.
Vi besøgte den 16
Vi besøgte den 16. august 23 og fik uden sammenligning de dårligste pizza’er vi nogen sinde har fået, de var begge alt for salte og den ene som hed da da Vinci var et bjerg af alt muligt totalt rodet. Prisen var alt for høj. Eks koster en sodavand koster 90 kr.
Virkelig skidt oplevelse
Virkelig skidt oplevelse. Bananfluer over alt, virkelig klamt. Og maden havde ikke meget smag..
Super hyggeligt sted god service
Super hyggeligt sted god service. Vi var 14 som skulle spise og maden kom på samme tid. Gode og fair priser. Vil helt klart komme igen. Lækker mad og god smag.
Absolut et besøg værd.
Oplevelse vi slet ik kender fra Roma
Vi har i dag været på Roma hvor vi har kommet i 7 år
Vi spurgte ind til om de havde fået ny ejer og svaret var ja
Det lå døde fluer og gamle blade i vindueskarmene samt masser af støv.
Kontrol rapport hang så den bestemt ikke var i øjnefaldende
Vinen kom i en mælke kande og var lunken
Vi spurgte om der ikke hørte is vand med og jo det gjorde der da og så kom det også
Min mand måtte bede om bestik til sin mad da der ikke var bestik
Indgangen var møg beskidt med fyldte askebæger
Og potter der var vind og skæve se billeder af vores oplevelse
Måneds menuen blev bestilt som medium
Stegt og var lige så trævlet som det ses på billedet. Overhældt med en omgang henkogt fløde.
Uspiseligt
Der blev ikke spurgt ind til, om vi ønskede dessert. Tjeneren var sød, men forstod slet ikke konceptet i at have kunder.
Vi betalte næsten 1000 kr hummmmm
Vi har som skrevet kommet på Roma i 7 år men dette blev den sidste desværre
Skuffende efter der er kommet nye ejere
Efter der er kommet nye ejere, er både made og service blevet dårligere. Man kan desuden ikke længere regne med oplysninger allergener. Skuffende, det var tidligere et godt sted.
Virkelig dårlig mad
Virkelig dårlig mad. Smagte som tomatsovs fra dåse og billig pasta. Tjeneren kunne ikke vejleder om allergener "jeg arbejder jo ikke i køkkenet'
Kl. 20.45 blev vi bedt om at betale, da de lukkede.