Restauranten ligger i en blå kirke, hvilket gør oplevelsen af rummet helt anderledes interesant. Maden var intet mindre end fantastisk. Lækre små retter med tilhørende fantastiske vine. En super... Se mere
Yderst dejlig aften på Resume´ i Svendborg. Behagelig "tagen i mod"/velkomst når man træder ind af døren. Lokalet i sig selv er en oplevelse - især om aftenen når lyset udenfor skifter og... Se mere
Har kun rosende ord. En skøn aften på Restaurant Resume i Svendborg. Maden var umanerlig velsmagende og lækkert anrettet, og betjeningen var fortræffelig. Stemningsfuld restaurant som er en nydelse... Se mere
Den perfekte nytårsmenu
Nytårsmenuen var fabelagtig. Nem at færdiggøre, meget lette anvisninger. Tekst og billeder…
Fremragende aften
Mad og vin i top og udsøgt, professionel betjening. Vi kommer tilbage
Har kun rosende ord
Har kun rosende ord.
En skøn aften på Restaurant Resume i Svendborg. Maden var umanerlig velsmagende og lækkert anrettet, og betjeningen var fortræffelig. Stemningsfuld restaurant som er en nydelse i sig selv. Kan bestemt anbefales.
Fantastisk mad
Fantastisk mad, smukt, lækker og kæmpe god service, fantastisk søde tjenere, og bestemt pengene værd, og det er på ingen måder dyrt👍👍👍
Tak for mad😊
På alle måder en super restaurant
På alle måder en super restaurant. Gode råvarer, store smagsoplevelser, afslappet og professionel betjening, virkelig gode vine og dejlige lokaler i en lille ombygget kirke. Vi har nu været der som par og med gode venner - en alle tiders oplevelse.
Fantastisk oplevelse
En super god betjening af opmærksomt og hjælpsomt personale.
En finurlig og sjov ting er at der er åben køkken.
En oplevelse udover det sædvanlige.
Dejlig aften på Resumé
Yderst dejlig aften på Resume´ i Svendborg.
Behagelig "tagen i mod"/velkomst når man træder ind af døren.
Lokalet i sig selv er en oplevelse - især om aftenen når lyset udenfor skifter og reflekterer ind i lokalet som timerne går. Selvom lokalet er stort og åbent er der ikke "støj" fra de andre borde - god stemning - og alt er indrettet smagfuldt.
Personalet er meget kompetente og behagelig at snakke med. Mad og pris harmonerer rigtig godt. Maden er yderst udsøgt og deres saft menu dertil kan kun anbefales.
Vi kommer snart igen.
Et lille ønske til næste års nytårsmenu
Take Away nytårsmenuen 2024/2025 var super lækker, flot og velsmagende. Et lille ønske til næste gang er at I beskriver menuen så det bliver lettere at vælge en passende vin. Forretten var meget syrlig og det fremgik ikke af beskrivelsen.
Super lækkert mad og vin
Super lækkert mad og vin. Fantastisk service (Mikkel). Meget rimelig pris.
Kombinationen af pris og kvalitet sidder lige i skabet.
Jeg har efterhånden besøgt restauranter i mange forskellige prisklasser, og Resumé fremstår som et ret unikt mix af pris og kvalitet. Der findes helt sikkert mere eksklusive restauranter - men så er det også til en HELT anden pris. Når jeg har besøgt Resumé har jeg haft følelsen af at blive forkælet og få meget for pengene. Det får mig til at komme tilbage.
Flot gastronomi i Den Blå Kirke
Fantastisk oplevelse
En spontan tur på Resumé var bestemt ikke skuffende…
Rigtig dejlig og varm velkomst.
Lækkert anrettet mad der blev pænt præsenteret og dertilhørende vinmenu.
Vi kommer helt sikkert igen en anden gang vi skal til Svendborg
Når fredag d.13. godt kan være en god dag :)
Vi troppede op på Resume fredag d. 13. januar, i den tro at vi havde et bord til 4 mand - men det var ikke tilfældet. Rimelig træls start, på det der skulle være en fantastisk aften.
Kim (ejeren) tog dog sagen i egen hånd og ringede rundt til forskellige spisesteder I Svendborg og vi endte med et bord på Thudes - vi måtte dog runde Vinsted på vejen, da bordet først var klar en time senere (på foranledning af Kim).
Aftenen blev fantastisk, bl.a. pga. den gode reaktion fra Kim, samt den gode mad på Thudes - og vi har allerede booket en ny dato på Resume, for den oplevelse vil vi ikke gå glip af :)
Stor ros for behandlingen, i en svær situation.
Fantastisk mad ud af huset oplevelse
Vi havde Resume til at stå for maden til vores bryllup på ØP i Rudkøbing. Heldigvis så vi ved et tilfælde, at Resume har ud af huset til en rigtig god pris i forhold til den kulinariske oplevelse, det var.
Vi startede med lækker blød laks til forret. Fortsatte med fantastisk buffet med flere forskellige retter tilpasset årstiden - men svinekæberne var dog noget helt særligt. Flere gæster spiste både 3 og 4 gange af svinekæberne - uden andet tilbehør de sidste par gange.
Til dessert stod den på chokoladefondant med flydende indre med grøn æblesorbet, chokoknaser og kardemommesyltet æble - her fik ungdomsbordet en god stor skål ekstra æblesorbet 😂
Inden har samarbejdet med Mette forløbet til UG - hun har styr på tingene.
Betaler glædeligt regningen for den fede oplevelse - alle gæster var meget imponeret af maden til vores bryllup.
Ikke nok vin i glassene til at kalde det en ‘Vinmenu’
Torsdag blev mit sidste besøg på Restaurant Resumé. Det var 6. gang jeg besøgte restauranten. På trods af den altid lidt pudseløjerlig menu, så har det været gode oplevelser. Men i torsdags var det skuffende. På trods af man kalder En Aften på Resume en ‘vinmenu’, er man begyndt kun at fylde glassene knap en tredjedel (boblerne kun en fjerdedel). Æv. De ‘andre søde sager’ er blevet halveret i størrelse, og den ene småkage var kedelig og tør. En anden ting er, at på toilettet stod der et par sneakers, som jeg går ud fra tilhørte en ansat. Det er da lidt ærgerligt.
Fuldstændig sublim
Fuldstændig sublim, velsmagende og kreativ menu. Flot og hyggelig restaurant med fantastisk service.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, hvor smagsindtrykkene har været mangfoldige og rigtig gode. Kreative indslag, der gør det samlede indtryk helt unikt. Og mætte er vi også - godt og vel. Dygtig og professionel og ikke mindst sød og rar betjening
Købt deres Take Away Julefrokost.
Købt deres Take Away Julefrokost.
En meget sparsommelig omgang og Absolut ikke pengene vær.
Aldrig mere...
Maden er nu blevet så sofistikeret at det drejer sig mere om den kunstneriske udførelse i farver og form og ikke om et veltillavet måltid. Eks. sprødstegt fiskeskind. Portionerne er latterlige små; Portvinen var sur. Og man bliver ikke mæt.- Min kone ville ha' en bøf bagefter. Men dejlig saftmenu, Vinen ok.