Mødetid kl. 18:00 havde vi bestilt (man kan kun bestille 2 timer), først og fremmest var de forsinket, skulle vente på opdækning, og dernæst ingen pauser, vi havde en enkelt ryger, det måtte vi spr... Se mere
Helt fantastisk aften, virkeligt skønne, sjove og hyggelige tjenere som var meget opmærksomme, imødekom de forespørgsler til vin og mad vi kom med til bravur. KNALD lækkert mad, jeg fik bøf bearnaise... Se mere
Vi anbefaler Restaurant Puk, som serverer dejlig mad, & er en rigtig hyggelig Københavner restaurant i centrum. Vi fik Moules Frites, is med varm chokolade sauce samt æble tærte. Top lækkert! Top... Se mere
Super service. Maden i top. Deres fiskefrikadelle er virkelig god.
Klassisk restaurant
Klassisk restaurant. Fik en velsmagende fiskesuppe og en Wienerschnitzel. Schnitzlen v’er udmærket stegt, men manglede en anelse salt i paneringen. Betjeningen var venlig og lokalerne er hyggelige. Jeg synes priserne er i den høje ende ift. niveauet, men alt er jo blevet dyrt efterhånden.
Total Lækkert 🙏🫶
Var på Puk med en ven til julefrokost 13.12 Jeg er en gammel ræv angående frokost restauranter i kbh og må sige at det var virkeligt besøget værd.. totalt lækkert mad og betjeningen var outstanding.. glæder mig til at komme derned igen .. godt være prisen er i den højere ende.. Ja, men betaler sgu gerne ekstra for at mad og betjening er i top… så 5 stjerner herfra …. God Jul derude ..
Mvh Ken G
KAN ikke anbefales
Mødetid kl. 18:00 havde vi bestilt (man kan kun bestille
2 timer), først og fremmest var de forsinket, skulle vente på opdækning, og dernæst ingen pauser, vi havde en enkelt ryger, det måtte vi springer over, desuden desserten fik vi 20 minutter før kl. 20:00, og 5 minutter efter kom de og sagde vi skulle skynde os, da de skulle dække op til næste hold, (blev nærmest smidt ud), kaffen og en lille en måtte vi så også springer over rigtig dårlig julefrokost aften, til en pris for julefrokost 595,00 kr. KAN ikke anbefales, de tænker kun på penge. DESVÆRRE.
Rigtig dejligt smørrebrød.
PUK – Vandkunsten 8. København
Rigtig dejligt smørrebrød – 2 slags sild, tartar, kylllingsalat - stort og rigeligt af alt med udmærket og venlig betjening. Det er mig dog stadig en gåde at vi skal betale 50-Kr for postevand i en karaffel, når vi brugte 1.130-kr på vin & spiritus. Det vidner om en unødig grådighed, som desværre er udbredt i Danmark. Mange steder i andre lande er vand et naturligt tilbehør til kaffe og vinbestilling. At jeg så først så at der var skrevet en omgang kaffe mere på regningen en vi havde fået, er kun en påmindelse om at huske læsebrillerne næste gang.
Øv hvor skuffende oplevelse.
Jeg har kun hørt godt om restaurant Puk. Men blev meget skuffet. Det kunne mærkes, bare det, at vente til vi fik henvist et bord. Allerede der vidste jeg det blev en dårlig oplevelse. Maden var ikke det bedste, min bøf til hovedret skulle være medium stegt, var mere til den møreside, pebersovsen var kold. Det eneste der var godt var pomfritter til maden. De var super gode. Min kæreste mad var lige så dårlig oplevelse. Tænker ikke deres kok vidste hvordan mad tilberedes eller at tjenerne havde den større viden inden for betjening. Skulle bare hurtigt ud igen.
Skulle prøve resturant PUK til dinners…
Skulle prøve resturant PUK til dinners week.
Sikke en skuffende oplevelse.
Maden og vin blev på ingen måde presenteret. Det blev sat på bordet også gik man igen, idet hele taget var kommunikation imellem tjener og bordet nærmest ingenting.
Det var som om at de bevist havde fået at vide at jo mindre snak ved bordet jo bedre.
Nordisk fiskesuppe
Cremet skaldyrsbisque på jomfruhummer serveret
med håndpillede grønlandsrejer & friske krydderurter:
Suppen lignede gammelt toilet vand, og havde samme konsistens og farve = grå/brun kedelig og noget tynd pjask, og var på ingen måder cremet.
Jeg tro at køkkenet var løbe tør for fløde og tænkt,,,,"det er der nok ingen der opdager.
Hovedretten var; Oksefillet
Serveret på massiv egetræsplanke med pommes duchesse.
Som på dansk betyder, plankebøf lavet som i en rigtig kantine.(sarkasme)
Der blev ikke spurgt hvordan bøffen skulle steges, så en kom næsten gennemstegt og en anden helt rød.
Hovedretten i sig selv var ok, men igen manglede der kommunikation.
Desserten var faktisk ok, men igen ingen præsentation af vinen, vi anede på ingen måde hvad vi drak.
Petit four blev serveret uden tallerken eller dessert gaffel. Og det er i princippet også ok, hvis det ikke var fordi at stykkerne var så bløde og cremet at man havde det ud over fingere og bordet. Så nydelsen forsvandt, og var mere fokuseret på at ikke få stykket smurt ud over alle fingrene.
Der skal så lidt til at gøre at en restaurant oplevelse bliver rar og hyggelig. Men det formåde resturant Puk ikke.
Jeg ved ikke hvilken oplæring de tjener har fået, (hvis nogle overhovedet) men den person var åbenbart ikke sin opgave voksen.
Godt men for kort bordreservation
Vi fik et dejligt julebord med fiskeretter, lune retter og risalamande. Betjeningen var yderst professionel; venligt og imødekommende serveringspersonale. Men ak og ve; seatningen var alt for kort, særligt henset til den noget lange ventetid mellem fisk og lune retter, derfor måtte vi forlade bordet midt i kaffen, fordi bordet var reserveret til andre gæster. Det var skuffende og lagde en dæmper på selskabets begejstring.
Flot og veltilberedt mad, kommer helt sikkert igen
Flot og veltilberedt mad, frisk hjemmebagt rugbrød. Vi fik det store kolde bord, maden var flot anrettet på lækker porcelæn og smagte virkelig godt. Betjeningen var venlig og imødekommende, og huskede alt. Perfekte rammer til en god frokost. Kan varmt anbefale.
Lækkert smørrebrød
Lækkert smørrebrød, venlig betjening og dejlig stemning... alt er godt
Dejlig mad god service gode tjenere og…
Dejlig mad god service gode tjenere og behagelig stemning
Vi glædede os til et lækkert stykke…
Vi glædede os til et lækkert stykke smørrebrød, vi bestilte en smørstegt fiskefilet….den kostede 120 kr. og bestod at 2 bitte små stk paneret gnalinger, et 1/2 stk smørstegt gennemblødt rugbrød, lidt remoulade, tror dog at den var hjemmerørt og så en tot brøndkarse… Virkelig skuffelse👎😟
Det er også lidt bemærkelsesværdigt at, det er en dansk resturant og der kun er udenlandske tjenere, der slet ikke forstår at give kontanter tilbage… virkelig ikke anbefalsesværdigt…😣
1. klasse med den bedste betjening.
Spiste på Puk i går og hvilken fornøjelse !!!
Mad og betjening var i topklasse. Kommer snart igen og kan varmt anbefale at aflægge denne fantastiske restaurant et besøg.
Så bliver det ikke bedre !!!
Så bliver det ikke bedre !!!
Fantastisk restaurant med kompetent og servicemindet personale. Har været der to gange indenfor de sidste to måneder og alt er bare perfekt.
Dejlig mad af gode råvarer og til en rimelig pris.
Absolut et besøg værd og vi kommer snart igen !!
Vi anbefaler Restaurant Puk
Vi fik Moules Frites, is med varm chokolade sauce samt æble tærte.
Top lækkert! Top service! Top hyggeligt!
Vi kommer snart igen!
Ekstraordinær oplevelse
Ekstraordinær oplevelse, fik serveret den legendariske plankbøf - selvom den ikke engang var på menukortet.. verdensklasse service
Stjeneskud i top og dessert manglede ris
Et virkelig appetitlig og velsmagende stjerneskud 👍
Og en riz á la mande, som måske hellere skulle hedde flødeskum med mandelssplitter, ikke nogen fornøjelse 👎
Booket og fået bekræftet bord til…
Booket og fået bekræftet bord til julefrokost 26.11, og bliver ringet op 3 timer før, at der ikke er bord til os, da der var fejl i deres bookingsystem! Flot flot flot 🥸amatører - der var nok nogen, der var mere interessante end os!!
Meget lang ventetid og skuffende mad
Da der samme dag (mandag d. 24. oktober 2021) havde været en positiv helsides anmeldelse af restaurant Puk, besluttede vi at spise frokost der.
Vi ankom kl. 14 og fik øjeblikkeligt et spisekort af en venlig, meget ung tjener, der hurtigt tog bestillingen på en Pariserbøf og et Stjerneskud og kom med to fadøl.
Restauranten var næsten tom, og da gæsterne ved de to besatte borde betalte, var vi alene i restauranten bortset fra et enkelt bord med to herrer, som talte sammen med kaffe og øl på bordet. De to unge tjenere stod ved baren og talte højlydt sammen, mens de så på deres mobiltelefoner.
Efter 30 min. spurgte vi om maden snart kom og fik forklaringen "at kokken havde overset bestillingen, men der ville gå tre min". Samtidigt fortalte hun, at fadøllerne var fjernet fra regningen.
I det samme rejste den ene herre sig, og vi genkendte han som kok og ejer fra anmeldelse.
Kort efter kom maden. Begge stykker smørrebrød var anrettet på en tyk skive hvidt brød. Bøffen var god, men tilbehøret vidnede om hurtig, sjusket anretning. Stjerneskuddet var meget skuffende. Det bestod af to tykke friturestegte fiskefileter og en meget lille dampet filet. Hele anretningen var dækket af ærteskud og den øverste filet med rejer var også dækket af Thousand Island dressing. På tallerkenen lå desuden to tykke stykker asparges fra dåse.
Vi afslog kaffe og bad om regningen.
Skuffende oplevelse
I årenes løb har vi spist frokost mange gange på restaurant Puk - har anbefalet stedet til venner og bekendte, da vi synes der er hyggeligt og maden fantastisk. Men efter en dårlig frokost i forrige uge - så er det slut. Vi bestilte en hønsesalat - den var da ok - men ikke noget særligt. Værre var det med en overstegt, tør fiskefilet af mikroskopisk størrelse med en lille klat mayo og klasket på et tørt stykke rugbrød. Pris: kr 138 - og det var for fiskefileten!
2 stjerner fordi servitricen var venlig - men maden var under lavmålet og skuffende.