Anmeldelsen vedrører Restaurant NorR
Anmeldelsen vedrører Restaurant NorR, Havnevej 46D, Aarhus C
Når en restaurant tager penge for almindeligt postevand i forbindelse med, at der bliver købt frokost, vin, øl, dessert og kaffe, så står jeg helt af. Vi var fire mennesker, og man opkrævede 80 kr. for en kande almindeligt postevand.
Heruder blev der taget 20 kr. for vand, som jeg ikke havde bestilt og heller ikke drak af. Jeg bruger nemlig kun postevand til at vaske mig i.
Dernæst er parkeringsforholdene for dårlige – for mange biler til for at få parkeringspladser.
Jeg fik en pariserbøf, hvor brødet var umuligt at skære i, for ikke at tale om at tygge.
Til trods for, at jeg to gange var hende og lukke yderdøren, som personalet havde åbnet, blev den også åbnet en tredje gang. Jeg tænker, om det måske var, fordi man ønskede, at vi gik?
Da vi havde fået maden og desserten, viste der sig ikke mere personale ved vores bord. Det kunne jo godt have været, at vi ville have haft en kop kaffe mere, og under alle omstændigheder ville vi gerne betale.
Undskyld, men jeg føler ikke, der er noget godt at sige om Restaurant NorR. Under alle omstændigheder var det ikke nogen god oplevelse for mig, og jeg kommer der aldrig mere.
Oplevelsen var lørdag den 22.8.2026 fra kl. 13.00
Bjarne E. Nielsen