Virkelig dårlig oplevelse med service
Det var en virkelig dårlig oplevelse at spise på restauranten. på trods af mange tjenere på arbejde, tog mere end 30 minutter at få lov til at bestille.
Vi bestilte 2 glas Cava og 1 glas rødvin, 1 glas hvidvin samt 1 flaske danskvand, 1 x oksefilet og 1 x ribeye med bearnaise til begge retter. Tjeneren kom efter meget lang tid med med 2 glas og en flaske cava, han hældte op til mig først og herefter tømte han flasken i min mands glas. Min mand fik kun 2/3 af hvad jeg fik og desuden var cava'en sur og uden bobler. Vi ville gerne reklamere over Cava'en, men kunne igen ikke få fat på en tjener. Så få minutter inden maden kom, lykkedes det at få udskiftet cava'en med 2 friske glas. Så kom maden med 3 x bearnaise sauce, den tjener der kom med maden spurgte "hvor mange bearnaise skal i egentlig have" og vi svarede 2. Vi fik 2 bearnaise sauce og talte om hvor skønt det ville være, hvis nu vi fået den vin og danskvand vi havde bestilt. Men der var ikke en tjener i nærheden og det virkede som om bordene var skarpt opdelte mellem tjenerne, da alle undtagen den pågældende der tog mod vores bestilling ignorerede os. Da vi var næsten færdig med maden, kom han endelig forbi og spurgte om alt var ok, det var det jo så ikke. Så måtte han afsted efter vin, og kom tilbage med det forkerte og måtte afsted igen. Vi fik et lidt større glas vin, med var jo færdige med maden og dybest set bare tørstige efter noget vand. Så vi bad om regningen, den kom og vi måtte betale for 3 x bearnaise sauce og danskvand som vi aldrig fik. Min mand gad ikke mere, betalte og så gik vi. Maden var virkelig god, men hold nu op en dårlig og dyr oplevelse. Det lever slet ikke op til kvaliteten af hotellet.
15. december 2022