skuffende oplevelse trods anbefaling
Jeg blev ellers anbefalet restauranten af en bekendt. Jeg havde booket bord nogle dage i forvejen til kl. 18:30 for to personer. Da vi ankommer, beder tjeneren om at se min booking og siger derefter, at den ikke fremgår af deres system. Vi ender derfor med at blive placeret i deres festlokale sammen med nogle andre gæster. Det føltes, som om vi bare blev sat et tilfældigt sted, uden nogen form for forberedelse det virkede uprofessionelt.
Vi får to forskellige tjenere, hvoraf den ene taler ned til os, hvilket allerede fra starten føltes ubehageligt. Da vi får serveret vores mad (Pinsemenu), bliver vi ikke på noget tidspunkt spurgt, hvordan vi ønsker bøffen stegt. Tjeneren rækker bare maden direkte til mig i hånden, i stedet for at gå udenom og placere den på bordet. Det føltes nærmest, som om han kastede maden i hovedet på mig. Kort efter kommer han med bestik, som jeg igen bare får stukket direkte i hånden.
Vi fik to seje stykker kød, som ikke smagte af særlig meget faktisk var maden generelt ret smagløs. Vi blev ikke på noget tidspunkt spurgt, om vi kunne lide maden. De eneste spørgsmål, vi fik, var: "Skal jeg gøre desserten klar?" (desserten var i øvrigt næsten umulig at spise, da bunden var hård som sten), og efter desserten: "Vil I betale her eller ved indgangen?"
Efter vi havde betalt, sad vi et par minutter og drak færdig, men blev mødt af nogle uhøflige blikke fra tjeneren 😒. Det fik os til hurtigt at beslutte, at vi hellere måtte gå.
Vi følte os ikke velkomne tjeneren blev ved med at stirre på os og overvåge, hvad vi lavede. Det skabte en ubehagelig stemning og gjorde, at vi bestemt ikke følte os godt tilpas.
Dette er alt andet end et sted, vi vil anbefale.
6. juni 2025