Restaurant Løkken Badehotel Anmeldelser 3

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Kagebord

Det var dårligt.
Det virker som om de har smidt alle ingredienser til kagerne i en røremaskine og kørt det indtil alt luft er rørt ud, og bagepulveret ikke virker længere, og så sat minuturet til 10 min for lang tid.
Samtlige kager var tørre og overhovedet ikke luftige.
Der var brugt noget billigt hindbærmarmelade, med en meget syntetisk smag, i rigtig mange af kagerne.
Der var sat dåseflødeskum på rigtig mange af kagerne, og det smagte ikke godt.
Bollerne var nogle tørre og kompakte kanonkugler.
Kaffen var god, og udvalget af te er fint, og lokalerne hyggelige

1. marts 2026
Restaurant Løkken Badehotel-logo

Besvarelse fra Restaurant Løkken Badehotel

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det er vi oprigtigt kede af at høre, at vores kagebord ikke levede op til dine forventninger – særligt når du oplevede, at kagerne var tørre og ikke luftige, og at både marmelade og flødeskum ikke faldt i din smag. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Vi er glade for, at du kunne lide kaffen, te-udvalget og at du oplevede lokalerne som hyggelige – men vi tager selvfølgelig din feedback om kvaliteten på kager og boller meget alvorligt, og den bliver taget med direkte videre til køkkenet, så vi kan gennemgå opskrifter, råvarer og udførelse.

Hvis du har lyst, vil vi meget gerne høre, hvornår du besøgte os (dato/ca. tidspunkt), så vi kan følge op på netop den dag og lære mest muligt af det. Du er også meget velkommen til at kontakte os direkte.

Restaurant Løkken Badehotel

skuffende oplevelse trods anbefaling

Jeg blev ellers anbefalet restauranten af en bekendt. Jeg havde booket bord nogle dage i forvejen til kl. 18:30 for to personer. Da vi ankommer, beder tjeneren om at se min booking og siger derefter, at den ikke fremgår af deres system. Vi ender derfor med at blive placeret i deres festlokale sammen med nogle andre gæster. Det føltes, som om vi bare blev sat et tilfældigt sted, uden nogen form for forberedelse det virkede uprofessionelt.

Vi får to forskellige tjenere, hvoraf den ene taler ned til os, hvilket allerede fra starten føltes ubehageligt. Da vi får serveret vores mad (Pinsemenu), bliver vi ikke på noget tidspunkt spurgt, hvordan vi ønsker bøffen stegt. Tjeneren rækker bare maden direkte til mig i hånden, i stedet for at gå udenom og placere den på bordet. Det føltes nærmest, som om han kastede maden i hovedet på mig. Kort efter kommer han med bestik, som jeg igen bare får stukket direkte i hånden.

Vi fik to seje stykker kød, som ikke smagte af særlig meget faktisk var maden generelt ret smagløs. Vi blev ikke på noget tidspunkt spurgt, om vi kunne lide maden. De eneste spørgsmål, vi fik, var: "Skal jeg gøre desserten klar?" (desserten var i øvrigt næsten umulig at spise, da bunden var hård som sten), og efter desserten: "Vil I betale her eller ved indgangen?"

Efter vi havde betalt, sad vi et par minutter og drak færdig, men blev mødt af nogle uhøflige blikke fra tjeneren 😒. Det fik os til hurtigt at beslutte, at vi hellere måtte gå.

Vi følte os ikke velkomne tjeneren blev ved med at stirre på os og overvåge, hvad vi lavede. Det skabte en ubehagelig stemning og gjorde, at vi bestemt ikke følte os godt tilpas.

Dette er alt andet end et sted, vi vil anbefale.

6. juni 2025

Fantastisk oplevelse til vildtbuffet på…

Fantastisk oplevelse til vildtbuffet på Løkken badehotel. Super mad, rigtig venlig betjening og flot anretning

18. oktober 2024
Restaurant Løkken Badehotel-logo

Besvarelse fra Restaurant Løkken Badehotel

Hej Hanne
Mange tak for din fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på. Skønt at høre at I synes at Vildaftenen var super 🤗🌸