Ingen mad i buffeten Brugt service henstod på bordene Kun een personale i restauranten. Kaos og råb i baglokalet Ved betaling påtalte vi elendigheden (igen) og så overfusede chefen os so... Se mere
Elendig chef og service
Ingen mad i buffeten
Brugt service henstod på bordene
Kun een personale i restauranten.
Kaos og råb i baglokalet
Ved betaling påtalte vi elendigheden (igen) og så overfusede chefen os som selskab og bad os tage på McD
Blandt Hernings dårligste
Jeg vil påstå at den rangerer som en af de dårligste restauranter i Herning. Usmagelig og slatten buffet og virkelig lav standard på service. Derudover hører jeg at ejerne behandler deres medarbejdere virkelig dårligt. Hold jer væk!!!
Take away
Som alle de andre anmeldelser her er det take away der var problemet. restaurant Jin viser gang på gang de overhovedet ikke har styr på det. Maden er aldrig klar på aftalt tidspunkt. Desværre er jeg blevet ved med at give en sidste chance, men denne gang var det sidste. Det tager længere tid at få. Maden udleveret end det tager at spise den. 0 stjerner. Jeg kommer ikke tilbage igen.
Hyggelig Aften!
Jeg holdt min runde fødselsdag for en flok kammerater på Restaurant Jin – og det blev en fantastisk aften! Maden var superlækker, betjeningen var venlig, og stemningen helt i top. Alle vennerne har rost oplevelsen, og det er bestemt ikke sidste gang, vi besøger Wang og hans team. 5 stjerner herfra!
Super sødt personale og god mad
Super sødt personale, meget personlige med kunderne og giver en unik oplevelse. Maden er lækkert!
Lang ventetid på bestilt takeaway
Vi havde i går på Fars dag bestilt take away. Vi lagde ordren allerede 4.6.2025 og bestilt mad til afhentning 5.6.25 kl. 18.30.
Vi ventede over 40 minutter på at få udleveret det bestilte mad.
Det er virkelig dårlig planlægning fra restaurantens side. Måske skulle de have lukket ned for take away bookingen, så de kunne koncentrere sig om dem, som allerede have bestilt.
Det kunne have været fint - hvis de i det mindste have tilbudt en form for kompensation for vores ulejlighed.
Eneste positive er dog at sushien var god - da vi endelig kom til at spise.
Simpelthen den dårligste oplevelse jeg…
Simpelthen den dårligste oplevelse jeg nogensinde har haft. De fik ikke fyldt maden op - så der var kun de sørgelige rester klokken 18.30. Hjemmesiden var så fin - og derfor ville vi prøve det af. Man kunne høre køkkenpersonalet råbe af hinanden, og atmosfæren var forfærdelig. Derudover kom vi for at spise sushi, som slet ikke blev fyldt op - så der var ingenting.
Aldrig mere take away herfra
Aldrig mere!
Vi havde bestilt take away hjemme fra til 2 familier, til afhentning kl. 17.00. 2 bestillinger blev lagt.
Vi ankommer til restaurant Jin I Herning kl. 17.
Personalet spørger om hvad navn Vi havde bestilt til, det oplyser vi. Kl.17.05 får vi den første bestilling, da vi så nævner vi har 2 ser hun lidt forvirret ud og går ud bagved. Herefter går der noget tid og hun kommer tilbage og beder os pænt om at vente 5 min. på den sidste bestilling. Mens vores mad bliver stående bag disken.
Vi stiller os til siden og tiden går... der kommer flere folk ind i kø for at hente deres take away,
Personalet trykker vores regning ind og vi betaler kl.17.25, (det skal lige siges, at i det tidsrum vi har ventet er der ikke nogle af de andre, der har fået deres mad udleveret endnu). Jeg spørger om hun ikke giver noget rabat eftersom vi snart har ventet 1/2 time på vores mad, men det kan hun ikke og svarer at der er travlt og de har mange gæster.
Da en anden ekspedient kommer ud med maden og lige tjekker op at alt er der, før vi får det udleveret, spørger jeg pænt hende om hun kan give noget rabat nu når vi har ventet I 30 min på vores mad, hun svarer nej og jeg spørger så om hun kan give en portion ekstra pomfritter med som kompensation for den lange ventetid, plus vi ligesom har noget mad der er koldt, da det har stået bag deres disk siden kl. 17.05. Hun siger, det kan hun ikke, men næste gang vi kommer, så skal vi nok få det. Jeg svarer pænt, der bliver ikke en næste gang !!
Mødet med Restaurant Jin Herning…
Mødet med Restaurant Jin Herning startede egentlig fint, men stedet bager tydeligt præg af få kunder - og det forstår man jo egentligt godt.
Vores bord var dækket med en beskidt serviet, der var ingen salt på bordet, eller det man normalt ville forvente - der var kun peber.
Sushien var mangelfuld og kedelig, de fleste var med indbagt kød på trods af forskelligt udsende man kunne godt have varieret det noget mere.
Fisken ovenpå sushien var slimet og tydeligvis ikke FRISK!
Der var ingen teriyaki sauce ved buffeten, så jeg spurgte ejeren efter dette, men det var ikke en del af oplevelsen - det trækker en del ned.
Soja skålene lignede for det meste et askebære, og man skulle måske overveje at skifte disse.
Suppen var alt for stærk også mere end man må forvente, kødet i suppen var udkogt og tørt.
Buffen var også mangelfuld ringe udvalg og fremstod ikke særlig indbydende da det tydeligvis ikke var hverken frisk mad eller pænt anrettet.
- And var tørt og burde slet ikke have været i buffen
- Det meste andet ligeledes
Rå-kød
Havde tegn efter oxidation (brun kød) og fremstod ikke appetitligt og laksen var slimet.
Is/Kage
Isen smagte fint, men bøtterne var næsten helt tomme, ligeledes var chokolade saucen tom og jeg måtte ryste den for at få det sidste ud.
Kagerne smagte helt fint.
Personalet virkede søde og flinke, men de kunne måske godt bruge lidt mere tid på at rengøre de tomme borde i restauranten.
Jeg vil ikke anbefale dette sted, og jeg håber at man vil stramme op, fordi man føler lidt ens penge bliver spildt.
Mega skuffende oplevelse
Mega skuffende oplevelse. Valgte fri buffet. Lad værre med det, der var tomt med tomt på, nåede lige at smage lidt af de forskellige kødretter der var. Der blev på ingen måde overhovedet fyldt op, så efter 50 minutters venten. Hvor der blev lovet at de var ved at lave mere, forlod vi stedet. Hallo et bord med 8 kunder og to borde med 4 kunder. Og så er der ingen mad. Den ene ved vores bord valgte at tage 3, skriver tre rejer der var til steg selv mongolian, så håbede vi andre på der kom flere. Og bevares det gjorde der 1 F….. reje. Aldrig har jeg følt mig mere til grin. Så hellere en rød pølse der er skamkogt på en dårlig grillbar. Alle fingre ned her fra
Kold mad
Kold mad, og dårlig betjening... Langt fra pengene værd.
Vi blev syge efter vi spiste hos resturent Jin....
Øv altså
Vi plejer at være ovenud glade for at spise på jeres restaurant, men dæleme ikke denne gang ,øv hvor er i gået ned på kvalitet , bufferen manglede det halve , noget af det varme mad var kold , sushien var klistret , isen var grynet!
Toiletforehold meget ringe og beskidte !!!
Surt at betale 1000 kr for ingenting !!
Få nu styr på det og vi vil med glæde igen besøge jer !
Øllen var død og maden dårlig
Øllen var død! Som i helt død og maden var ikke færdig beredt. Og ber om flere spise pinde men de Kom aldrig dårlig service og dårlig oplevelse
Hold jer langt væk fra det hul maden er…
Hold jer langt væk fra det hul maden er blevet elendigt jeg ville ikke engang severe det til min hund.
Og så tog det en evighed når de skulle komme med det mad man skulle have varmet.
Herre toilettet var beskidt det var lige før skoene hang fast på det ulækre gulv.
Og der var nogle kunder der gik da vi kom da vi gik igen en time efter var der stadig ikke ryttet af de borde hvor de sad .
Det er absolut sidste gang jeg har været der.
Claus Andersen.
Vi fik mad fra restaurant Jin til en…
Vi fik mad fra restaurant Jin til en konfirmation hvor vi fik en fantastisk buffet.
Det var SÅ lækkert mad, vellavet, varmt og helt igennem fantastisk.
Tusind tak til restauranten for at gøre dagen fantastisk.
Super service og mad
Vi kom ret sent og ville gerne have buffet, men buffeten var næsten tom, da der ikke rigtig var nogle kunder udover os.
Derfor kunne vi bestille alt hvad hjertet begærer, og vi manglede intet. Super god service og god mad. Helt urimeligt med de anmeldelser i har fået herinde. Jeg kører gerne fra Holstebro til Herning for at besøge jer.
Enestående
Super råvarer, top service, realistisk pris... what's not to like 😍
Afhentning af takeaway
Afhentning af takeaway. Vi stod 4 og ventede på vores takeaway. Der var en der havde ventet 40 min. Kunden før os havde ventet 45 min. Pludselig kommer der en medarbejder og stiller sig an og siger, at han ikke kan forstå hendes store bestilling. Jeg har ikke oplevet noget lignende. Jeg ved ikke om man skulle grine eller græde af det. Det var super tragikomisk at man kommer og stiller sig an og skælder ud for en stor bestilling alt imens kunden har ventet så længe. Den ansatte skældte ud og smækkede døren efter sig. Vanvittig og aldeles forfærdelig opførsel og kundeservice puha. Vi ventede selv på vores mad i en halv time. Har man problemer med at have maden klar til tiden burde man overveje at afvise bestillinger eller informere om 30+ min ventetid. Håber så sandelig at maden trods alt smager godt, men vi kommer aldrig til at støtte denne behandling af kunder igen, selvom det ikke var os der fik det verbale møgfald. Man kunne som det mindste tilbyde en form for kompensation for at man ikke har overholdt afhentningstiden indenfor rimelig rammer og styre sit temperament.
Ringe
Da vi kom var der ikke noget sushi, buffeten var tom, efter de havde stegt vores kød var det ligeså tørt og sej som en skosål, fisken i sushi var heldigvis rå…Det var risene også. “Sodavanden” var ligesom saftevand uden brus.
Sushien var lækker
Sushien var lækker, hvis den havde været der.. kødet ved jeg ikke om var godt da kokken var taget hjem..