Maden var rigtig fin, betjeningen var uopmærksom og tæt på ringe. Vi manglede bestik, det vand vi havde bestilt mm. Vær opmærksom på, at Flatpay tager urimeligt gebyr for visse kreditkort.

Virkelig lækker mad og fantastisk udsigt. Vi havde en dejlig aften, men der var dog ét minus. Vi var to mennesker, der bestilte en menu med tre serveringer, og vi var der 3,5 time, fordi der var meget... Se mere

En uforglemmelig fejring af min 70-års fødselsdag. Ikke et øjeblik har jeg fortrudt valget af Restaurant De 2 Have. Maden og vinene var i top-klasse. Betjeningen ligeså. Og så skal vi jo heller... Se mere

1. Restauranter og barer

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

4,1

God

Fantastisk oplevelse

Super betjening. Fremragende mad. Tilberedt til perfektion. Smagen er helt vidunderlig.
Udsigten er ikke til at beskrive.
Alt i alt en fantastisk oplevelse. Kan kun anbefales.
Prisniveau er som på andre kvalitets restauranter i Skagen.

3. maj 2019
Restaurant De 2 Have-logo

Besvarelse fra Restaurant De 2 Have

Kære Jørn.
Tak for din fine anmeldelse af De2have.
Vi sætter stor pris på din tilfredshed og gør vores ypperste for at give en god oplevelse.
Ha en dejlig dag.
/Mette.

ALT for langsom

Fantastisk udsigt og dejlig mad. Vi er kommet der igennem adskillige år. Det startede fint med bobler, forret og venlig betjening. Derefter ventede vi 1 time og 45 min på hovedretten og yderligere en halv time på desserten som var en del af menuen. Det er under al kritik og vores sidste besøg på Restaurant De2Have. Der er ikke sammenhæng i konceptet - ALT for langsom - selv på en aften man har god tid!

11. juli 2018

God mad og fantastisk udsigt.

God mad og fantastisk udsigt til en fair pris. Fik en fantastik frokost med udsøgt betjening, hvor vi trods det høje niveau kunne ha' hund og børn med.

18. september 2017

Ikke helt fantastisk

Ikke helt fantastisk , nyt koncert , ny ejer skuffer . Sildetallerken ok , tatar var vandet kedelig og uden velsmag . Sodavandspriser i den høje ende , og selvom der kæbes rigeligt drikkevarer , skal der betales for postevand , dårlig stil 😱 Vi er kommet her i mange år , men der skal noget andet til før vi vender tilbage , desværre .
PS langsom betjening

4. juni 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (25 anmeldelser)