Restaurantdarling Anmeldelser 36

3,8

Det var over alt forventning, søde personaler, virkelig hyggeligt sted og maden! hold nu op den var i top. Vi spiste frokost og fik tatar, hønsesalat med dejlige svampe, sprøde fiskefileter og stac... Se mere

Om vinteren har de forskellige gode tilbud. Vi valgte "The Full Experience" som var incl. drikkevarer. Maden var veltillavet og smagte godt, Servicen var i top og som en detalje, satte de et skilt p... Se mere

Vi var 5 venner der havde haft en hyggelig middag på en nærligende restaurant og ville slutte vores aften af med en drink på Darling.Da vejret var godt, valgte vi med det samme et bord udenfor hvor d... Se mere

jeg fik serveret en menu bestående af 10 små retter. Alle var særdeles delikate kreative og opfindsomme. Det har været den bedste oplevelse jeg nogen sinde har fået på en restaurant i Danmark eller... Se mere

3,8

God

Prøver at snyde med regningen

Super lækker mad, men tjeneren forsøgte ad to omgange at snyde med regningen. Fakturerede dobbelt op på mad, glemte rabat og tog betaling for det dobbelte antal drikkevarer. Havde derudover også selv lagt 10% på i drikkepenge på vores regning

7. maj 2025

Helt fantastisk mad 🏆

Helt fantastisk mad, stemning og super smilende personale og god betjening 🏆🏆 Kan klart anbefales- VIRKELIGT LÆKKERT - tuuusinde tak - vi kommer igen-igen. Det var mit 5. besøg ❤️

28. marts 2025

Det hele koksede hos Darling i aften

Det hele koksede hos Darling i aften. Vi ankommer og de kan ikke finde vores reservation, personalet finder ud af den er slettet ved en fejl, de er søde nok og finder et bord. Der er en underlig dårlig lugt af kloak i restauranten. Vi burde have stolet på vores intention og gået. Vi bestiller Tartar, Kulmule og chokolade Musse
Tartaren er meget fint hakket men med seje sener i og uden smag. Kulmulen lugter grimt og smager som den lugter.... Vi ender med at bede om regningen og har ikke lyst til at spise desserten og går. Vi kommer aldrig tilbage til Darling
Føj for en dårlig oplevelse, Tv serien 0 Stjerner skulle spise her.

11. september 2024

Vi var 3 der spiste der lørdag den 6.7

Vi var 3 der spiste der lørdag den 6.7. Generelt er betjeningen hos jer bare uengageret. Vi bestilte alle jeres sharing menu. Forret: 1! Tigerreje til hver, meget lidt gulerodsmousse og noget tatar. Det var 3 halvt fyldte dessert tallerkener i alt. Det tilhørende brød var 6 microsmå og tynde stykker. 5x5x0,5 cm og jeg spurgte om vi kunne få lidt mere brød, svaret var ja, men vi skulle betale for det. Hovedret: svinebryst (2/3 fedt) igen, mikroskopiske stykker, 2 små grønne asparges til hver, lidt salat og i alt ca 8 bitte bitte små kartofler. 400 kr pr person - til gengæld havde i også taget 75 kr for en flaske postevand! Maden smager dejlig hos jer, men der er ikke sammenhæng imellem prisen og den oplevelse man får. Sidst jeg var hos jer betalte jeg 99 kr for at få tilføjet 1! Lillebitte jomfruhummerhale i den mest vandede, smagløse hummersuppe jeg nogensinde har fået. Jeg har altså været hos jer første og sidste gang

6. juli 2024

Dårlig service og ringe gæste-pleje.

Vi var 5 kollegaer inde og spise, hvilket syntes at passe personalet dårligt, da de så skulle lave noget; først fik vi det nærmest dårligt over at vælge at sidde indenfor, da der var tomt der, men med flere gæster udenfor - det gjorde jo at personalet skulle holde øje flere steder…
Da vi så blev seatet, var vores tjener enormt uengageret og var meget ligegyldig i hendes attitude.
Eneste lyspunkt var da de 2 fyre fra køkkenet serverede maden, hvor vi mærkede en gnist fra dem.
Der vil vi ikke anbefale andre at gå hen, hvis de godt kan lide at hygge sig og føle sig velkomne.

30. august 2023

Elendig service!

Vi plejer hyppigt at besøge Darling til forskellige forretningsmiddage, sociale begivenheder samt private arrangementer i hele vores organisation. Dette valg er baseret på vores tidligere gode oplevelser med den gode service, lækre mad og følelsen af velkomst. Desværre var dette ikke tilfældet i går, den 30. august, hvilket var meget skuffende, da jeg havde valgt jeres sted som lokalitet til endnu en mindre personalebegivenhed.

Modtagelsen var nærmest ikke eksisterende – der blev ikke budt velkommen med smil eller lignende. Vi blev henvist til det bord, som blev peget ud, og vi satte os som det eneste selskab inde i lokalet. Selvom I naturligvis ikke kan kontrollere dette, gav det os en fornemmelse af, at vi var til besvær, fordi vi foretrak at sidde indendørs fremfor udenfor med de andre gæster. Det var tydeligt, at det ville have været lettere for personalet, hvis vi havde valgt at sidde udenfor.

Overraskende nok var servicen faktisk bedre fra de to personer fra køkkenet, som serverede vores retter. Her kommer det virkelig svage punkt for mig: Jeg havde medbragt en medarbejder, som er yderst kræsen og kun kunne lide pomfritter på menukortet (dette er hendes personlige problem, og som sådan ikke jeres). Desværre var der ingen muligheder for hende at bestille pasta fra børnemenuen, selvom vi tilbød at betale 2-3 gange prisen for denne mulighed. Begrundelsen var, at hvis de tillod det for os, ville alle gæster ønske det samme. Undskyld mig, men hvad? Ud over vores bord var der kun et andet bord besat, og hvis alle gæster ville have pasta, så havde de nok valgt et andet sted at spise. Dette førte til, at hun valgte en dessert som sin hovedret. Jeg må indrømme, jeg er overrasket over, at der ikke kunne findes en mere imødekommende løsning på dette problem.
Jeg henvendte mig ligeledes til den leder der havde aftenen, da jeg helt ærligt tænkte der var tale om en misforståelse.

Jeg håber inderligt, at I vil tænke over dette i fremtiden. Det er ærgerligt, hvis den sidste rest af gæstfrihed ikke håndteres bedre. Jeg er nu i tvivl om, hvorvidt vi vil vælge jeres sted igen i fremtiden eller anbefale det til andre.

30. august 2023

Elendig!

Elendig service, elendig mad, vi bestilte 4 gange den fulde pakke, det var smagsløst. Tror ikke vi har været mere skuffet. Tilmed på min fødselsdag!
Det mest positive ved dette besøg, kaffen var varm!!
Ikke et besøg vær.

2. juni 2023

Magen til kundebehandling

Jeg skulle have nogle drinks m.v. I går d. 19-06-2023, cirka klokken: 16:35 og fremad..

Jeg må ærligt erkende, og jeg taler for os alle tre som var på besøg, at aldrig har jeg oplevet en så uforskammet kundeservice.

For det første ankommer vi, og der venter vi på at en tjener tager kontakt. Vi står lige ved siden af hvor to tjenere er i gang med at ordne en bestilling. Da der går 5 minutter, så fortæller jeg at vi godt vil have et bord til tre, hvor han undskyldte fordi at han ikke opfangede at vi ville spise hos dem. Jeg sagde det er er ok, og at vi spiser uden for. Han fortæller at en tjener kommer ned til os om lidt…

Han giver os menu kort mv. ned til bordet, og der sidder vi i 20 minutter, indtil jeg går op med menekortene og siger at vi godt vil have noget at drikke (et glas vin). Han svare utroligt flabbet igen, at der kommer en tjener om lidt - og her er der altså gået 20 minutter.

Vi beslutter os for at give dem 5 minutter mere. Da det ikke sker med nogen service, så rejser vi os og går.

Jeg bil aldrig, som i aldrig sætte mine ben hos jer igen. Verdens dårligste service må jeg bare erkende. Havde de to engelsktalende tjenere været i min butik, så havde de fået en fyreseddel med det samme. Særligt manden var den med ansvaret for at tingene kørte - hvilket det ikke gjorde. I har vitterligt spildt 30 minutter af mit liv, som jeg ikke får igen. Godt i havde 7-eleven ved siden af, så kunne jeg da spare pengene der, mens jeg ventede på at tage fint ud at spise senere på dagen.

I skulle virkelig skamme jer for sådan en betjening.. 5 minutter uden at blive betjent, og 25 minutter efter man selv måtte tage kontakt - så tak for 30 minutter af dårlig behandling.

Hvis muligheden for 0 stjerner var der, så havde i fået det.

19. maj 2023

Mærkelig italiensk servitrice og dårlig…

Mærkelig italiensk servitrice og dårlig opførsel!
Købte et tilbud via Early Bird special. Ankom til stedet og bestilte nogle drikkevarer til at begynde med da vores bord endnu ikke var klar til os. Da vi endeligt fik lov til at sidde ventede vi en hel time på maden da vi fik at vide at køkkenet skulle lukke om et kvarters tid! Servitricen var ikke opmærksom på os. Men hun havde travlt med at kramme en af sine kollega ude i køkkenet. Maden var dog rigtigt lækker og drinksene var også super lækre! Vi, mine veninder og jeg, var også de eneste farvede gæster til stedet!
Det gjorde oplevelsen lidt dårlig selvom vi var i tophøjt humør!

1. december 2022

en super oplevelse

Det har været den bedste oplevelse jeg nogen sinde har fået på en restaurant i Danmark eller i udlandet.

Prisen var rimelig og servicen helt i top, af en smilende engelsk talende polsk pige

23. maj 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (36 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto