Restaurantcamino Anmeldelser 14

3,1

3,1

Middel

Aldrig igen.

Min ven og jeg havde desværre en virkelig dårlig oplevelse på Camino i Kødbyen. Jeg bestilte en Leberico burger, men den var rå i midten. Da jeg nævnte det for tjeneren, blev jeg mødt med en bedrevidende og ubehøvlet attitude, selvom han stod med den rå bøf foran sig. Pommes friterne var også alt for salte, selvom jeg normalt elsker salt.

Som om det ikke var nok, blev betalingen også en udfordring. Først forsøgte jeg at betale med en 500,- seddel, men blev mødt med spørgsmålet, om jeg ikke havde mindre. Jeg betalte så med 2x200,- og 50,-, men selv da kunne de ikke give mig byttepenge tilbage, så jeg måtte gå derfra og ende med at betale 15,- mere end regningen lød på. Til trods for den dårlige mad og service, blev jeg altså opkrævet fuld pris. Alt i alt en virkelig skuffende oplevelse, som jeg ikke kan anbefale.

3. oktober 2024

Fantastisk oplevelse vi var en…

Fantastisk oplevelse vi var en vennegruppen der var ude og Camino kan kun beskrives med 1 ord - SERVICE. De mest behjælpelige tjenere man kan møde. Vi havde bestilt deres 7. Serveringer og da jeg fortalte den ene tjener at nogle af gæsterne stadig var sultne efter den sidste servering inden desserten blev der taget hånd om dette på bedste vis. Vi fik et par små retter mere hvilket gjorde at alle havde en fornemmelse af at være landet på en serviceminded restaurant 10/10.

20. juli 2024

Virkelig god service og lækker mad!

Virkelig god service og en restaurant, der går den ekstra mil! Eksempelvis har jeg en meget lang og kompleks liste af intolerancer, som vi noterede i bookingen og Camino havde forberedt en hel menu til mig! Det var virkelig tjekket og over forventning. Vi har spist hos Camino flere gange og har altid en fantastisk oplevelse. Desuden er restauranten virkelig pænt indrettet og har alle elementer for den perfekte date-night. Tak!

14. februar 2024

En fornøjelse!

Vi havde hørt godt om camino, så den var på listen da vi endelig havde et øjeblik i KBH, jeg kan ikke tale for alle retter eller vine/drinks, men hvad angår deres kylling med pebersovs, deres naturvine, deres drinks med appelsin samt deres forretter samt utroligt søde personale. Det var 5 stjerner værd, der var en fed stemning omend DJ'en virkede overflødig 😅
Vi kommer ganske enkelt igen og vil helt sikkert slæbe venner med næste gang!

13. august 2022

Camino var en stor oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til alle.
Maden var lækker og findes ikke mange andre steder i København, servicen var fremragende, og så var priserne gode.

4. marts 2022

Perfekt aften i Kødbyen! 😀

Dejlig mad, god betjening og en fed vibe.
Jeg var ude at spise med 12 kolleger - vi kommer helt sikkert igen!

Maden var lækker og vinen god.
Selvom der var travlt så havde samtlige tjenere overskud til smil og en snak om både mad og vin.

Vi lagde vores tillid til at deres sommelier, Jakob, ville finde noget god vin.
Det må man sige lykkedes!
Ingen af os har normalt den store fidus til naturvin, det fik han lavet om på.

Stedet er super Nice indrettet og al personalet havde overskud og overblik hele aftenen.

Da dj’en gik på sidst på aftenen forvandles stedet sig til en mellemting mellem restaurant og cocktailklub. Virkelig fedt!
Det gjorde bare at vi fik lyst til ag blive hele aftenen og drikke en masse af deres fantastiske cocktails.

Tak for en perfekt aften i byen - vi ses helt sikkert igen!

4. december 2021

Firmafrokost blev en anderledes…

Firmafrokost blev en anderledes oplevelse end forventet.
Vi var 30 personer, og havde bestilt en uge i forvejen og måtte alligevel vente næsten 1½ time på at få vores mad.
Vi havde på forhånd fået oplyst, at retterne var små, men de var meget små, og vi kunne ikke bestille ekstra snacks.
Svampetoasten var et halvt stykke franskbrød med svampestuvning og smagte ikke af trøffel.
Fladbrød med muslinger & kål, som ellers fremgår af deres hjemmeside, var skiftet ud med fladbrød med skinke. Vi fik god betjening men ingen kompensation, og ingen svar på vores mail efterfølgende.

29. september 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (14 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto