Restaurantbuffalo Anmeldelser 17

2,1

2,1

Under middel

God betjening, men middelmådig madoplevelse

Vi besøgte restauranten med forventningen om en god frokost, og servicen levede bestemt op til dette. Den engelsktalende tjener var imødekommende, venlig og gjorde et rigtig godt stykke arbejde, hvilket klart var oplevelsens højdepunkt.
Desværre levede maden ikke op til samme standard. Vi fik en pizza med oksekød, salat og dressing samt en stjerneskud. Begge retter indeholdt det, som menuen beskrev, men især pizzaen bar præg af manglende kærlighed i tilberedningen. Den var spiselig, men smagte ikke af meget og kunne lige så godt have været en frossen variant, pyntet med salat og dressing derhjemme. Stjerneskuddet var i orden, men ikke noget særligt – en oplevelse man hurtigt glemmer.
Pris og kvalitet hænger desværre ikke sammen, og det visuelle indtryk af restauranten trækker også ned. Lokalet fremstår træt, med visne planter og et generelt behov for oprydning og grundig rengøring.
Alt i alt en middelmådig oplevelse – servicen var fin, men maden og omgivelserne trækker helhedsindtrykket ned.

10. maj 2025

Brændt pizza og underlig tomatsovs.

Da jeg kom hjem, var min pizza nærmest helt brændt, og den tilhørende tomat sovs, var noget underligt noget. Det kan godt være, at de har lavet indretningen mere hyggelig og med en fin skærm, men maden følger ikke den standard. Det ser ud til at de er begyndt at sjuske, BIG TIME. Tidligere, var det faktisk okay mad. Men nu står det slet ikke mål med, den forventet kvalitet og pris. Det er sgu en ommer, guys.

12. januar 2025

Ringe service og ikke færdig mad.

Ringe service og ikke færdig mad og beskidt,
Bestilte nachos hvor osten ikke var smeltet på andet end toppen og alt krydderi lå i bunden af skålen, cremefraiche ligner en cremefraiche dressing som man kan købe i dagligvarebutikker, og det sammen med salsa og guacamole.
Der var meget beskidt på flader og væggene.
Så kan slet ikke anbefale stedet.

12. december 2024

Bestilte frokost omelet med bla.spinat…

Bestilte frokost omelet med bla.spinat og cherrytomater til mig selv, samt et stjerneskud til min søn. Vi ventede ca.1/2 time på maden til trods for at der ikke var mange i restauranten på det tidspunkt.?! Nogle der kom efter os, fik mad før vi fik vores bestilling. En enkel lidt uerfaren tjener , gik forstyrret rundt og forsøgte med kun sit engelske at forholde sig til opgaven. Omeletten var tør, vendt som en pandekage, og havde umiddelbart svært ved at få øje på tomater, serveret meden skive ristetrugbrød og en skive tørt fladbrød?! Stjerneskuddet blev serveret med 2 friturestegte fiskefileter med rejer der kunne tælles på een hånd. Dårlig service og mad. Kan ikke anbefales!!

1. november 2024

Beskidt og uhygiejnisk

Beskidt og uhygiejnisk. Samt vi sad og frøs, radiator var der lukket for og det træk af ht.

Forretten var nok det bedste, god smag og lækkert også det nemmeste gastronomisk at lave..

Hovedretten oksefilet var ok, 8 halv kolde halve kartofler og bønner samt ærter fra frost så ret melet. Dog masser af sauce, grøn peber sovs dog uden den store smag. Anden hoved ret bøf bearnaise, færdiglavede bearnaise sovs med samme omgang grønt, bøffen var så tør at ørken sand ville have været mindre tørt. Pommes friter uden nogen form for salt og generelt alt mad virkelig ingen salt. Og uden mulighed for selv at putte det på for at få bare en smag af et eller andet.

Dessert også færdiglavet pandekage og apple pie, uden den store smag. Og koldt (Normalt er pandekagen lun og apple pie det samme).

3. februar 2023

Dårlige Pizzaer der overhoved ikke…

Dårlige Pizzaer der overhoved ikke lever op til forventningerne, selv med dobbelt ost, er det som om der ikke er ost på. Hvidløgsdressing væk, ingen hvidløg på trods bestilling af det, chulliolie var chilliflager o.s.v. Sur betjening og Inge imødekommenhed.

28. december 2022

Pris og kvalitet hænger ikke sammen..

Pris og kvalitet hænger ikke sammen...

En skam man ikke kan give 0 stjerner. Udkogte grøntsager, man kunne være i tvivl om der var blevet lavet i en mikroovn. Bøffen var mere tør end en pakke Marie kiks og var også grynet/melet. Og sovsen smagte som noget der også var blevet varmet op. Efter vi havde udtrykt, hvor utilfredse vi var med maden, blev vi ikke tilbudt noget nyt, og tjenerne henvendte sig ikke til os igen. Vi fik bare lov til at sidde

Da vi skal betale, spørg jeg om de i det mindste ikke kan give drikkevarerne gratis (1 cola, og et glas vand). Vi blev mødt af en ejer der ikke burde stå foran gæster. Det er længe siden jeg er blevet mødt af sådan en flabet og ubehøvlet ejer som vi gjorde. Hun ville stå og diskutere, hvorvidt vi havde ret eller ej omkring maden, og kunne ikke se der var noget galt med den.

Udover det skænkede de “fadøl” op fra en dåse fra Tyskland. Og da den skummede lidt for meget stod de og pustede ned i den, lige efter CV-19 reglerne.

Gør jer selv en tjeneste og hold jer langt væk der fra. Med mad til den pris og så dårlig kvalitet forstår jeg ikke det kan køre rundt...

21. september 2020

Dårlig mad og ringe amatør oplevelse i dag....

Min kone og jeg skulle spise nationalretten Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder, her til en 1/2 fadøl + 1/2 isvand.
Magen til amatøragtig servering og mad.
Koldt flæsk og sauce serveret, Alm.fadøl var en overhældt Classic dåseøl, fis lunken og doven.
Vores 12 dage gl. reservation var forsvundet, trods min egen dokumention på mobil.
Sluttelig blev maden svinget ind før vi var klar ved bordet ( mundbind,overtøj toilet m.v.)
En utrolig dårlig og amatøragtig service, en Restaurant vi fraråder andre at besøge, desværre....
Ps: I øvrigt bliver telefonen ikke taget i åbningstiden, der henvises blot til en hjemmeside for info...!)

20. september 2020

Mest forfærdelige oplevelse - Kalvemørbrad er egentligt en oksemørbrad

Mest forfærdelige oplevelse overhovedet! SPIS IKKE HER! Min familie og jeg skulle ud og fejre at jeg blev bachelor, og vi bestilte i den forbindelse "husets specialitet"'s kød, fem kalvemørbrad til 258 kr. og en T-bone til 278 kr. Virkeligt noget dyrt kød, hvor man vil forvente at det er tilsvarende godt! Da det som vi forventede var kalvemørbradden kom var det et kæmpe stykke kød. Kødet smagte som om den havde været for lang tid på frys, og var alt for vandet og MANGLEDE FULDSTÆNDIGT DEN SMAG EN KALVEMØRBRAD HAR. Det var SLET IKKE SOM EN KALVEMØRBRAD! Vi klagede og kom med ind i køkkenet hvor vi så IMPALAGEN TIL KØDET: DET VAR EN OKSEMØRBRAD!! Virkeligt noget af det værste jeg har været ude for og endda også ulovligt! MAN MÅ IKKE MARKEDSFØRE OG SÆLGE ET KØD SOM NOGET OG SÅ ER DET I VIRKELIGHEDEN NOGET ANDET!
Udover kødet, var hele tallerken æstetikken rodet og sovsen var uden den store smag.
GENTAGER IGEN: SPIS IKKE HER!

19. juni 2019

Helt uacceptabelt service

Helt uacceptabelt service. Til at starte med så sidder vi 9 mand i et selskab og ved bestilling af drikkevarer så bliver vi informeret om at de er løbet tør for Coca cola. Hvilket ikke må ske. Dernæst venter vi lidt over en halv time inden vi langt om længe får vores drikkevarer. En del af os bestiller en bestemt suppe til forret. Den var de desværre løbet tør for. Så vi måtte vælge noget andet. Så forretten kommer så har de glemt en forret. Som de så vil gå i gang med at lave. Ja, den person nåede ikke at få sin forret inden vi andre var færdig. Vi bestiller bøf med hvidløgssmør til hovedret. Bøffen kommer gennemstegt istedet for medium stegt og det er persille smør frem for hvidløg som menuen lød på. Da vi når til at bestille kaffe og dessert så får nogle af os dessert mens andre venter. Og desserten når at blive indtaget inden de kommer med kaffen serveret i forskellige størrelses kopper. Der mangler bestik til desserten. Servitricen undskylder mange gange gennem aftenen og informere om at hun kun har været der i 14 dage. Hun har tydeligvis ingen overblik eller erfaring på dette område eller manglende oplæring. Det er skulle have været en hyggelig middag til en rund fødselsdag endte i en fiasko.

27. februar 2019

Fredag d. 14. dec

Vi var på besøg fredag d. 14. dec. og det var så fantastisk godt. Vi er fra Nyborg, så vi havde googlet os frem til denne restaurant og vidste derfor ikke helt, hvad der ville møde os. Men det var virkeligt en god oplevelse. Selvom der var godt fyldt, så fik vi serveret super lækker mad og betjeningen var utroligt god. Så alt i alt, en fremragende oplevelse.

17. december 2018

Kalvefilet

Kalvefilet: kødet var ok - INDTIL den ene af os virkelig mødte en kæmpe sene. Den var umulig at skære igennem.
En time og et kvarter efter vi fik vores hovedret - var jeg nødt til at rejse mig og få fat i serveringen og bede om desserten.
Camenbert var smagløs, brødet var bare kedelig toastbrød der havde været en hurtig tur omkring risteren

14. november 2018

Fin betjening, tarvelig mad

Vi var på restauranten da vi havde bestilt to værdibeviser igennem Downtown.
Værdibeviserne var kun for hovedretten, men vi blev enige om at købe forret og dessert også, når nu vi var der.

Min forret var noget skuffende. En meget flot udseende rejecoctail overhældt med en eller anden form for billig thousand island dressing, der fik ødelagt det hele.

Hovedretten var ok, bøffen var mør og velstegt. Tilbehøret var ok, bearnaisesovsen var helt tydeligt af den slags man køber i flasker/spande, og ikke den store fornøjelse, men heller ikke uspiselig.

Vi besluttede os for at få en bananasplit til dessert, hvilket var den mest sølle og skrabede udgave jeg nogensinde har set! Bananer, dåseflødeskum, vanilieis... blegt, kedeligt og stort set uden smag.

i forhold til kvaliteten er priserne vanvittigt høje, men til gengæld var der ikke en finger at sætte på betjeningen.

Vi kommer ikke igen, det er på igen måde det værd, og der er mange andre steder i Aalborg hvor man kan spise meget bedre til de penge.

8. januar 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto