3,9

God

Lækker mad, men små portioner

Vi besøgte restauranten fredag den 29/4.
En fin lille forret, dog var dressingen ekstrem syrlig, så den overdøvede smagen af fiskene.
Hovedretten smagte skønt (rødspætte), men portionen var virkelig lille. Den bestod af en meget lille fisk, et lille stykke fennikel og lidt luftig salat. Her havde nogle kartofler gjort underværker. Vi bad derfor om ekstra brød.
Vi fik 3 retter og var ikke sultne, da vi gik - men heller ikke særlig mætte. Retterne ville have passet fint ind i en 5 retters menu.
Venlig, men ikke særlig opmærksom betjening. Vi sad i et lokale for os selv og tjeneren var ikke særlig opsøgende.
Ærgerligt, for maden smagte faktisk godt. Vi havde gerne betalt lidt ekstra for lidt større portioner.

2. maj 2022

Har tidligere haft en række gode…

Har tidligere haft en række gode oplevelser på restauranten. Og havde som sådan set frem til en hyggelig aften med medarbejderne. Mad såvel som vine var ganske udmærket. Men portionerne er efterhånden blevet af en størrelse, så man tænker at det skal ses som appetitvækkere. Sæt prisen lidt op og find tilbehøret frem. Da I slog Odense omkuld i den spæde begyndelse, manglede der hverken kød eller kartofler. I udvander et godt koncept. Bare et godt råd: Find vand og kartofler frem igen …

15. april 2022

Vi havde set meget frem til en skøn…

Vi havde set meget frem til en skøn aften på No. 61, men desværre blev det lidt af en skuffelse. Forretten var fin, men ikke nogen synderlig gastronomisk oplevelse. Vi kunne ligeså godt have lavet den selv, til trods for at ingen af os har erfaringen indenfor området. Hovedretten var kedelig, og kødet var fyldt med fedt. Hovedretten bestod alt i alt af et lille stykke kød, en endnu mindre klat kartoffelmos, men tilgengæld var tallerkenen overfyldt med grønkål. Desserten var dog fin. Vi havde valgt at tilkøbe den opgraderede vinmenu til 125 kr. pr. glas, men også her blev vi mødt af en stor skuffelse. Rødvinen og portvinen blev serveret ved stuetemperatur, og derudover levede kvaliteten bestemt ikke op til at kunne gå under kategorien "opgraderet". Tjeneren var smilende, men formåede ikke en eneste gang, at sørge for at sine gæster var velbehaget under middagen. Alt i alt en middelmådig oplevelse i Odenses gastronomiske verden. Vi kan ikke anbefale stedet til andre. Desværre.

15. februar 2022

Autentisk fransk bistro

Autentisk fransk bistro. Maden var ærlig og veltilberedt! Fik ro retter og det mættede, så vi ikke havde plads til mere. Meget professionelt personale, søde, opmærksomme og dejligt rent faktisk at få service fra tjenere, der sætter en ære i at yde god service for gæsterne. De kendte til menu og vine.
Vi kommer helt sikkert igen.
Tak for lækker mad og god stemning og god service.

9. januar 2022

Besøgte jer sidst i november 2019

Besøgte jer sidst i november 2019. Utrolig god oplevelse-lækker og veltilberedt mad, afstemt med skøn vin, god service og helt ekstremt hyggelige lokaler. Kommer helt sikkert igen, når I åbner op.
Fremragende idé med take-away.

13. marts 2021

Kæmpe skuffelse

Spiste d. 27/10 på restaurant no 61, og fik en 3 retters menu som bestod af en forret med svampe, en hovedret af oksebryst med kartoffelmos, og en blommedessert med mazarin - chokolade og blommesorbet.
Forretten var rigtig lækker med god smag af svampe, hovedrettens oksebryst var stegt helt ihjel, og en sovs der absolut ikke smagte af noget som helst, samt en lille klat kartoffelmos :-( . Desserten var al for voldsom med chokoladesmag, som fuldstændig fjerner al smag af det øvrige.
Pris 3 retters menu 345kr pr person
Et glas vin 75 kr, som jeg ikke tror har kostet 35 kr flasken.
En kæmpe skuffelse, og mon ikke vi tager et andet sted næste gang, der tror jeg vi får mere for pengene.

2. november 2020

Spiste på restauranten i forbindelse…

Spiste på restauranten i forbindelse med et polterabend. Maden var ganske god og det samme var vinene til. Jeg savnede en smule mere opsøgende tjenerne under middagen, ingen kom fx i den tid vi var der ned for at høre, om alt var ok, og om vi var tilfredse med maden. 2 fra selskabet fandt i løbet af aftenen lange hår i deres mad, hvilket den søde tjener beklagede, men vi blev på ingen måde kompenseret, og 2 gange hår i maden var altså alligevel lidt træls og ret uappetitligt. Tænker det kan undgås med fx hårnet hos kokkene.

19. maj 2019

Lidt kedelig oplevelse vi havde

Lidt kedelig oplevelse vi havde. Havde set vildt meget frem til aftenen, men skuffede desværre. Rigtig lækker forret, hvor vinen var fint afpasset. Hovedretten var kedelig og uden smag, samt rødvinen stemte overhovedet ikke overens med retten. Tjenerne virkede uinteresserede, og uvidende omkring både retter og vin. Alt i alt en lidt kedelig oplevelse, og vil ikke anbefale et besøg.

10. november 2017

Fantastisk!

Vi har som firma flere gange benyttet No61 i Odense når vi har holdt firma arrangementer. Hver gang har No61 mere end levet op til forventningerne. Fantastisk mad, en super hyggelig stemning, samt dygtigt og sødt personale.

For os er det mest utrolige faktisk hvor billigt det er at spise hos dem, med tanke på den meget høje kvalitet maden og servicen har!

Kan kun anbefale stedet til alt og alle der sætte pris på god mad og god stemning.

18. juni 2014

Helt igennem fantastisk!!!

Super mad, super service og super hyggelig. Eneste lille anke er at man ikke kan få 4 retters menu. Kunne være super med 2 lidt mindre hovedretter, da maden er så lækker så man bare MÅ smage det hele!!! Vi kommer HELT SIKKERT igen.

23. september 2012

Framragende mad og service

Den oplevelse var så god, at den fortjener at blive delt med alle der elsker mad. Især hovedretten bestående af torsk på bund af jordskokker og æbler var en fuldendt smagsoplevelse. Små detaljer som fx at vandkanderne hele tiden var fyldte gjorde oplevelsen perfekt. Kun de varmeste anbefalinger.

12. januar 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (18 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto