Restaurant Colosseo Anmeldelser 19

2,5

2,5

Under middel

Slimet salat og frossen kød fra Grækenland.

Hold jer fra dette sted.
Græske bøffer indrømmede de at de kom frosne fra Grækenland. De smagte af fisk og vi blev enige i de måtte være kogte.

Salaten var brun og slimet. De vi påpegede det skyndte de sig at skifte det.

Vi kom til at betale for det hele.

Pizzaen var ok.

31. december 2025

Skulle havde tjekket Trustpilot

Jeg var ude at spise i dag sammen med en ven, og desværre blev det en meget skuffende oplevelse. Vi bestilte to cola, men fik i stedet serveret Pepsi – trods det, at vi adspurgte tjeneren flere gange, og han forsikrede os om, at det var cola. Det føltes som direkte vildledning.

Servicen var generelt under al kritik. Der var ingen imødekommenhed, og man følte sig bestemt ikke velkommen.

Maden levede desværre heller ikke op til forventningerne. Kyllingen var tør, pitabrødet virkede brændt, og selve anretningen var noget af det mest sjuskede, jeg nogensinde har set.

Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse – både hvad angår service og mad. Jeg kommer i hvert fald ikke igen.

31. maj 2025

Ganske fin mad

Ganske fin mad, vi spiste to og fik forskellige retter, de kunne desværre ikke lave alle retterne på deres menukort da det var udenfor sæson, hvilket er helt forståeligt.

Portionerne er meget store og vi levnede ca. halvdelen af maden. Desserten var pandekager med is og selvom det er fabriksfremstillede pandekager havde de gjort en del ud af serveringen så klar et sted vi vil komme igen, hvis vi kommer på de kanter.

26. maj 2025

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse. Da jeg er muslim spørger jeg tjeneren om jeg kan få en kebab pizza fordi alle andre valgmuligheder er med kylling eller gris. Hun forsikre mig gentagende gange om det ik er gris, jeg smager den og kan smage den smager mærkeligt, så spørg jeg igen og hun svare der ik er svin i den. Så kigger kokken efterfølgende på mig og siger det er svin. Og så griner hende tjeneren og gør intet ved situationen, efter maden bare står i 5 min kommer de og spørg om de skal lave den forfra uden svin? Ja self ska I da det?? Og de tog fuld pris uden rabat eller noget i kompentsistion. Meget uprofessionelt og dårlig oplevelse

11. maj 2025

Dårlig mad

Dårlig mad, og dårlig service!
Sjældent oplever man så dårligt et spisested som her
Kødet var surt og det kunne endda lugtes🤮
Restauranten ville ikke gøre noget ved dette, sikke en betjening
Sovsen skulle være en peber sovs, men mindede mere om en pulver lavet bearnaise sovs

Kan bestemt ikke anbefale det, spar jeres penge og find jer et andet sted

20. juli 2024

Hold jer væk

Hold jer væk
Elendigt mad, jeg bestilte en oksemørbrad, som var sur og uspiselig, de ville intet gøre.
Sovsen var usmagelig, og var ikke engang tæt på en peber sovs.

Så hvis i vil bruge en formue på dårligt mad, er det helt klart her i skal tage hen☺️

20. juli 2024

🔥🔥🔥🔥

Vi kommer ind og vi får et fint bor. Der var 20 min ventetid, og så skulle vi betale og det var en meget god pris og en meget god oplevelse. Og han manden var meget sød!!! Jeg syntes i skulle prøve den

10. februar 2024

Virkelig god oplevelse

Mig og min ven kunne ikke finde nogle steder i henne hvor vi ku få pommes men vi fandt colloseo vi går ind bliver hurtigt vist hen til et bord sætter og vi bestiller begge pommes og nuggets pomfritterne var sindsygt gode og sprøde virkelig god pris og nydelig udsigt det kan helt klart anbefales søde tjenere

10. februar 2024

5 velfortjente stjerner

Venlig og smilende betjening og hurtig anvisning af bord.
Har spist på Colosseo 3 gange her i uge 34,
Alle 3 gange varm og lækker mad. Hurtig servering. Restauranten bærer præg af en god familie restaurant hvor alle hjælper til. Kan kun anbefales. Så de 5 stjerner er vel fortjente. Rent og pænt og hurtig afrydning af brugt service.

24. august 2023

Dårlig service

Dårlig service, man venter over en time på maden, man skal selv sørge for at finde en tjener når man sidder udenfor/kommer til restauranten. Glemmer halvdelen af maden og er i tvivl om hvad man har bestilt, så kommer de med noget andet, ik spis der, selv en hotdog ville kunne gøre bedre

19. august 2022

Man venter i evigheder på sin mad og…

Man venter i evigheder på sin mad og får ubehøvlede kommentarer når man påpeger det. Selvom jeg havde børn med, kunne vi sidde og se at andre borde både kom, fik deres mad og gik igen og vi (3 personer vel at mærke) havde ikke set skyggen af vores mad. Elendig service. Kommer ikke igen.

15. juli 2021
Vis anmeldelser på alle sprog (19 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto