Rest Bellini Anmeldelser 37

3,5

Restaurant Bellini holdt ekstraordinært åbent mandag, som eller er deres lukkedag. Vi var 37 kvinder, som fik serveret italiensk buffet, lige som vi kan lide det. Alt var friskt og delikat. Til den g... Se mere

Uspiseligt mad, det mest arrogante personale der findes og ingen af dem snakker dansk og de kan heller ikke engang engelsk det er det værste sted hold jer væk og støt andre lokale. Deres mad er slet i... Se mere

Fantastisk restaurant - udover et meget opmærksomt og utroligt sødt personale ( tror det måske er tre generationer familie), var maden “ lige i øjet” Itall retter fås ikke bedre Vores - både forre... Se mere

3,5

Middel

sikke en service..

sikke en service.. vi bestiller før deres åbning med levering så de har god tid til at lave pizzaerne. Vi får kolde og helt forkerte pizzaer, da de kommer en halv time efter deres forventet leveringstid. Derudover kom de med hvidløg i stedet for chilli. Deres løsning var 7 kr tilbage for chilien, wow siger jeg bare. Køb et andet sted!

16. marts 2021

Dårligt…

Det er meget dårlige råvarer og beskrivelsen på menukortet passer ikke med det man får. Er aldrig blevet så skuffet.

20. februar 2021

Levede ikke op til forventningerne

Nr. 11 og nr. 13 blev bestilt via tlf - ved ankomst på det aftalte tidspunkt, var maden 14 minutter forsinket. Kommer hjem for at finde ud af at trøffelsaucen ikke smagte af trøffel og at gorgonzola-saucen ikke smagte af gorgonzola.... mørbrad og pasta smagte glimrende.... men ikke det vi havde forventet :-(
Vi håber, at det var Corona-take away-travlheden, der gjorde sig gældende denne dag....

13. december 2020

Havde en dejlig aften her

Havde en dejlig aften her, i restauranten en kølig september aften. Sulten efter vandretur i Mols Bjerge. Fik lækker autentisk Italiensk mad, hjemmelavede fyldte kæmpe tortilini med lækker cherrytomat sovs, dagens ret. Serveret at elskværdige italienere. Tip prøv deres italienske citron ROM😃
Hilsen Alice, Kolding

16. september 2020

Piv ringe, kolde pizzaer

Har efter 1,5 times venten, modtaget 3 kolde pizzaer som takeaway. Da vi gjorde opmærksom på det, fik vi besked på, at der var travlt i restauranten, og at vi enten kunne vente to timer på nye pizzaer eller bare varme dem i ovnen. De ville ikke engang tage pizzaerne retur og returnere pengene. Det er sgu en ommer.

11. juli 2020

Besøg hos restaurant Bellini Ebeltoft

Besøg hos restaurant Bellini Ebeltoft.
Blev mødt af sød engelsk talende servitrice som hurtigt fandt et bord til os og der sad vi så og ventede en halv time og blev slet ikke betjent overhovedet af hverken drikkevare eller fik et spisekort. Der var flere tjenere i nærheden som ikke kiggede over til vores bord. Er nyt selskab som kom en halv time efter os blev betjent straks. Total mangel på overblik og det endte med at vi forlod restauranten og gik hen til Restaurant Italia og blev mødt af sød betjening og dejligt mad hvilket var en succes. Lessons learn til Bellini - mød Jeres kunder med respekt og giv dem en positiv oplevelse.

7. juli 2020

Helt fantastisk service og lækker mad!

Jeg har flere gange i løbet af årene gæstet Bellini i Brede, men det var efterhånden et par år siden, da jeg i aftes spiste der med min kæreste. Vi ankom uden at have bestilt bord og blev straks mødt af enormt hjælpsomme og søde tjenere, som anviste os et bord udenfor (hvor vi helst ville side). Da vejret så ud til at blive lidt køligere, hjalp de straks med at finde en plads inde i restauranten, på trods af at de stod og skulle holde et større selskab, og restauranten var så godt som fyldt. Hele vejen igennem var servicen i top - vi blev betjent af tre forskellige tjenere, og de var alle superflinke. Maden var delikat og autentisk italiensk. Desserten - pandekager med is - var måske lidt vel tung (FOR meget is - lidt bær/frugt i stedet for helt så meget is ville have været rart), men ellers var maden virkelig god!

6. juli 2020

Restaurant Bellini i Brede, ØV, ØV, og atter ØV

Restaurant Bellini i Brede, øv-øv-øv! En stjerne for parkeringsforholdene, gratis og god plads.Besøget på restauranten lørdag d.10.august 2019 var ren elendighed og en KATASTROFE!
Sammen med min kæreste og 2 rigtig gode venner fra England havde jeg glædet mig til at spise denne lørdag aften. Igennem ca. 5år fra 2006-2011 har jeg og min familie besøgt dette sted 2-3 gange årligt og næsten hver gang nydt atmosfære, mad og service. MEN det er vist fortid. I dag er det vist kun et spørgsmål om tid, hvornår restauranten lukker. Jeg går vel ud og spiser ca. 1 gang om måneden og har rundet alderen 50+, så har en del erfaring at trække på. Denn aften var der vel under 10 mennesker på en lørdag aften (der normalt burde være godt efterspurgt), vi kom ca. kl.19.30 og bestilte lasagne, dagens fisk (laks) samt tutte la mare med spaghetti med italiensk øl og hvidvin til, rimeligt enkelt og ligetil, men alligevel lykkedes det den unge tjenerelev at kludre i bestillingen selvom han gentog (for at være sikker) vores bestilling.Resultat: 2x lasagne var kold indeni - et tegn på, at den havde været dybfrossen og ikke var frisklavet, tutta la mare retten var lige akkurat godkendt, men absolut ikke nogen smagsoplevelse. Dagens fisk til min kæreste var ligeså. Men det værste var, at dagens fisk først kom ind da vi 3 andre næsten var færdige på trods af, at vi gjorde tjeneren opmærksom på problemet medens vi spiste. ØV, øv og ØV. Vi havde ikke lyst til dessert, selvom det var planen. Efter maden henvendte jeg mig til overtjeneren og beklagede mig samtidig med, at jeg naturligvis ikke havde lyst til at betale fuld pris for maden. Tjeneren beklagede (undskyldte ikke) og påtog sig det fulde ansvar for fejlene. MEN han sagde, at han ikke havde lov til at give afslag i prisen for sin chef, som samtidig var på ferie på Cypern!!! Vi diskuterede lidt frem og tilbage og jeg fortalte ham, at jeg havde til hensigt at anmelde dette besøg ... ærligt og redeligt …, dette hermed gjort! Oveni denne triste historie kan yderligere tillægges, at tjeneren sagtens kunne huske mig og min familie fra tidligere besøg. Jeg undres over hans "handlefrihed". Kære potentielle besøgende; HOLD JER LANGT VÆK FRA restaurant Bellini, der findes masser af andre muligheder for lidt godt at spise & drikke til fornuftige priser og et serviceniveau, der viser glæde ved at servicere deres kunder. De overlever i den konkurrenceprægede restaurationsbranche - heldigvis , de dårligste lukker og slukker … og heldigvis for det. Mogens

16. august 2019

Jeg har i dag været på Bellini

Jeg har i dag været på Bellini! Jeg undrer mig over, at den siger, at den er en italiensk restaurant. Den er vel rettelig tyrkisk. Maden var halvkold og gennemsnitlig - ligesom betjeningen. Det eneste der var italiensk var prisen! Gastronomia - hvor?

29. juni 2018

Super lækker mad

Vi var tre voksne der i aften spiste på denne hyggelige restaurant. Vi valgte deres 3-retters menu.
Kvaliteten er i top, store portioner, friske råvarer, flink betjening.
Det er ikke sidste gang vi spiser på Bellini

5. september 2015

Fantastisk betjening og yderst velsmagende retter

Vi var et selskab på 10 voksne og 2 børn der afholdte en rund fødselsdagsmiddag hos Bellini
Hver enkelt deltager valgte selv hvad de ville spise så opgaven for køkkenet var yderst varieret.
Alt kom rigtig hurtigt, portionerne var rigelige og meget lidt ventetid mellem forretter hovedret og deserter. Alt var meget velsmagende.
Betjeningen var utrolig nærværende og imødekommende uden at virke anmassende.
Alt i alt en meget vellykket aften oven i købet til en yderst rimelig pris.
Stor tak til alle
Familien Søndergaard

7. april 2015

Velsmagende italiensk mad i det grønne Brede

Restaurant Bellinie i Brede serverer glimrende italiensk mad.Rejeretten Gamberino havde en meget velsmagende sauce.Saltimboccaen bestod at mørt kalvekød med velvalgte grøntsager og en glimrende sovs.Vi sluttede af med en lidt lakrisagtigtid isdesseret-også på toppen.
Tjenerne var servicemindede og venlige.
MEN vi var et selskab på 18 personer og det var ikke lige let at aftale detaljer i arrangementet da resturanten ikke anvender e-mail.

3. marts 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (37 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto