Resen Sails er som at sejle med en båd, der har sin egen personlighed – den smider dig i vandet, griner af dig og alligevel vil du tilbage igen. Kaos på bølgerne har aldrig været så sjovt.

Resen Sails har leveret et forsejl til min Safir. God kraftig sejldug, Flotte syninger, Fine pistolhager, Lækker finish. Alt i alt et rigtigt flot sejl i god kvalitet. Rigtig god rådgivning og sø... Se mere

Efter afgivelse af mål og venlig korrespondance fik jeg efter den stipulerede tilvirkningstid i dag tilsendt mit nye storsejl. Sejlet ser nydelig ud til vores tursejler behov. Båden er på land, men op... Se mere

4,6

Forsejl til Safir

Resen Sails har leveret et forsejl til min Safir.
Rigtig god rådgivning og sød betjening. Super mange tak.. NB: Har tidligere købt et forsejl til en Soling, også en rigtig god kvalitet og flot arbejde...

1. december 2025

Super god service.

Kontaktede Resen Sails, da vi skulle bruge en ny genua, til vores LM 27. Fra første kontakt, var der udpræget god service. De var meget venlig og behjælpelige med oplysninger, om måltagning med videre. Det var lidt kompliceret, da det er et ældre rulleforstag, af ukendt tysk fabrikat. Så det blev til mange (gode) telefonsamtaler :) Men alt lykkedes, vi modtog en lækker ny genua, der passer perfekt og står så flot. Tusind tak til jer :)

1. maj 2025

Lazy bag til Etap

Bestilte en lazybag til en Etap som kom til tiden og passer perfekt.
god kunde service og god kommunikation.
Vil bruge dem igen hvis jeg mangler sejl i fremtiden.
Thomas

12. august 2025

Stor hjælp til vejledning om nye sejlpinde

Jeg overtog her til forår en båd med et 4 sæsoner gammelt storsejl fra Resen. I overleveringsprocessen forsvandt sejlpindende. Jeg tog kontakt til Resen som var super hjælpsomme. De ville gerne bestille nogle nye til mig, men da det hastede, gav de mig i stedet en masse vejledning og de præcise mål på dem så jeg selv kunne lave dem. Jeg er meget tilfreds med service på det niveau.

16. juni 2025

Service eksisterer ikke hos Resen Sails

For et par år siden købte jeg et storsejl hos Resen. Det er, bortset fra et slapt underlig, OK til prisen. Sidste efterår smed jeg to sejlpinde i havnen. Det viste sig at de har en bredde X tykkelse, som ingen danske bådudstyrsforretninger sælger. Så jeg bestilte dem hos Resen, og der dukkede også et par pinde op fra Polen. Desværre for tynde og istedet for de plast endedupper man normalt anvender, var der viklet noget tape om enderne. Det er tydeligt at de ikke kommer fra firmaet der har fremstillet sejlet. Jeg reklamerede straks og Resen ville finde ud af hvem der har fremstillet sejlet og skaffe de korrekte pinde derfra.
Sidst jeg havde kontakt med dem ca. 4 måneder efter min reklamation sagde Tim Resen at man stadig arbejder på sagen. Man har ikke direkte kontakt til sejlmageren, det går gennem en "sejldesigner", vist også i Polen. Så Resen aner tilsyendeladende ikke hvem der har fremstillet sejlet.
Selvfølgelig er Resen nu stoppet med at besvare telefonopkald og mails.
Heldigvis er det et beskedent beløb jeg har tabt på at få erfaring med Resens service.

20. marts 2025

Fik lavet en Lazybag til Bianca Lido i…

Fik lavet en Lazybag til Bianca Lido i efteråret. Var meget spændt på om den passede her i foråret.
Jeg må sige de rettede noget i de mål, jeg selv havde taget, men resultatet var perfekt, den var flot lavet og medarbejderne var utrolig behjælpelige. Og så tæller det selvfølgelig også at prisen var yderst rimelig.
MVH
Henning

26. april 2024

Altid en rigtig god dialog

Altid en rigtig god dialog. Kompetente svar på spørgsmål. Slutresultatet sf min ordre på et komplet sæt sejl, furlex,lazybag er helt i top. Tak for god service

3. april 2023

Købte nyt sejl sidst i sæsonen 2022

Sidst på sæsonen 2022 købte vi nyt storsejl til vor Albin Alpha efter en god kommunikation med Resen Sail.
Vi fik det først sat på og afprøvet i maj 2023, så vi var noget spændte, men alt passede fint og sejlet står godt, så vi er meget tilfredse og glad for vort nye sejl til en rimelig pris.

16. maj 2023

Vi havde bestille en ny storesejl…

Vi havde bestille en ny storesejl sidste vinter i november og i december fik vi dette. Mens disse tiden havde vi en super service, venlige medarbejder og mange hjelp. Vores storesejl passer perfect og virker superfint.👍👍👍👍

2. april 2023

Dårlig UV

Dårlig UV. dug på genua.
De to stjerner gives ikke på baggrund af bestilling, levering og anvendelse af mit nyindkøbte forsejl, derom er alt i den skønneste orden og tilfredshed. De gives for den erfaring jeg sidenhen har haft med Resen Sails.
Efter seks sæsoner med sejlet monteret højest fem måneder pr. sæson er uv. dugen mørnet og begyndt at ”revne” et par steder, men resten af sejlet er i fin form.
Min henvendelse til Resen Sails, for at få deres syn på sagen, og et bud på hvad der kan gøres, bliver mødt med megen forståelse og imødekommenhed, og han vil ringe tilbage.
Derefter sker der absolut intet, mail og gentagne telefonopkald forbliver ubesvaret, det er først, da jeg fra et andet nummer ringer om sagen, jeg igen får kontakt.
Derefter får jeg en mail med en adresse på en sejlmager i Gdansk, med forslag om at sende sejlet til ham, og så må jeg jo se, hvad der sker, Resen Sails vil betale for returnering.
Efter yderligere ubesvarede mails til Gdansk og Resen Sails, har jeg endelig givet op, og har spildt mindst 1 1/2 måned på sagen.
Jeg begriber ikke, hvorfor der ikke straks bliver meldt ud, at det som giver mere bøvl end penge i kassen, det gider i ikke røre ved, så havde jeg da haft noget, at forholde mig til.

22. januar 2023

Købte nyt storsejl og lazypack.

Købte nyt storsejl og lazypack.
Bestillingsproces via hjemmeside fungerede perfekt. Da jeg havde oplyst mål og ønsker blev jeg kontaktet vedr. valg af vogne, da jeg ønskede gennemgående sejlpinde. Super god dialog og den videre proces blev sat i værk. Fik oplyst at leveringen blev lidt forsinket (det var faktisk kun en uge, og jeg fik beskeden i god tid og da det var i starten af sommerferien, var det billigt sluppet. Jeg takserede det som rigtig og nyttig information på rette tid). Lazypack kom senere, men dette fik jeg oplyst før bestilling. Så helt fint. Fik sejlet så det kunne bruges i sommerferien. Sejlet er i orden, passer som det skal. Lazypack passer fint til sejlet -hverken for stor eller lille. Godt tilfreds med det leverede og vores proces/handel.

11. juli 2022

Vær forberedt på: "ingen after sales service"!

Desværre må vi - nu -efter en masse mail´s og fotodokumentationer frem og tilbage opgive Resen og tilslutte os den skare, der stod tilbage med et par nye dårligt sammenstrikkede sejl (Genua og Store). Efter een sæson er de hule, og med blafrende agterligs-snore-lommer - gav os flere problemer end de gamle.
Det startede allerede da det gamle rullesejl -som blev sendt til Polen (rullemast-sejl SKAL passe) , kom tilbage med forkert soldug / agterligs´ farve. Her måtte vi selv bekoste fragt retur for rettelse? Denne (til 3sæson) har sejl i vinter været til "afterservice" hos lokal Sejlmager nær Jyllinge, som sagde ok for kvalitet ( iht. low budget sejl ), men vi har også her selv måtte bekoste rettelserne! ( - på bundlinien nu med tid, mails og kampen på søen -er bundlinien desværre...rød.)
-Resen kunne være tjent en pro "after sales service" :(

6. juni 2022