Na meer dan 2 weken nog steeds geen enkele reactie van de website ivm mijn bestelling van 311€. Via alle mogelijke wegen contact gezocht maar tevergeefs. Email, whatsapp, telefoon, webformulier... Se mere
Als er langer moest gewacht worden op een bestelling dan normaal kreeg ik telkens cadeautjes van enkele grammen, ook al gehad met eigen inspraak. Enige minpunt is dat de kristallen meer bruin mochten... Se mere
Het was een snelle levering alle producten getest deze waren positief. Spijtig dat het tot de laatste bestelling is gekomen door verbod op nu net mijn product. Maar heb vertrouwen dat er wel gewerkt... Se mere
Always good contact with the support. Deliveries are picked up super. Received track and trace ordered today, wanted to adjust something and even that had been done in time while the order was already... Se mere
Fryzolaan 22, 2232 DE, Amsterdam, Holland
- info@researchpoeders.nl
- researchpoeders.nl
Toppers en lekker spul
Toppers en lekker spul. Goede service wanneer nodig!
Een zéér professionele klantenservice…
Een zéér professionele klantenservice en het pakketje was direct de volgende dag geleverd! Nogmaals bedankt voor de hele goeie service en afwikkeling!
Chad RC Vendor
All in all this is a very friendly, caring and reliable vendor!
Quality is im the higher end as well, never had a bad batch from my bro here.
Packaging is done discreetly and carefully.
The only reason I'm not giving 5 stars (nevermind I will do so after all) is because shipping time (my experience!) is quite longer than you'd expect it to be, even if choosing express delivery, it's alright for me tho because I understand that everyone has their own life too to take care of besides their job and themselves, I just want to respectfully say that shipping is a bit more expensive already compared to other vendors who are faster and less expensive.
Still, nobody is perfect and therefore I continue shopping here, I feel comfortable and if I need some help I'll be getting that from the customer support :)
I definitely recommend trying them out, you won't regret it :)
Numeri uno
È un po’ che compro da questa azienda
1) velocità nel rispondere a tutte le domande
2),professionalità e serietà da parte di tutti se c e un dubbio il capo non esita e ti risponde di persona
3) spedizione spaziale più veloce della luce
4) Mai capitato nessun problema e sono sicuro che se capita si risolve
Basta confrontare i costi con altri venditori e leggere le recensioni per capire ci. Chi si ha a che fare
In ultimo slacorano seriamente ma sono anche simpatici cosa che apprezzo in un venditore adoro che io sono venditore in altro settore da 40 anno
Top tutto
Bestelling #17534] (24/10/2024
Bestelling #17534] (24/10/2024
Verzenden bestelling totaal niet

Besvarelse fra Research Poeders
GHOST SCAMMERS
I really cannot understand why they insert whatsapp for support if they don’t answer.
I paid a 1-2 day delivery but has passed more than 5 (working days), and still nothing.
They only answer if you want to place an order.
If they deliver my products I will update and change this review.
Hate scammers 🤯

Besvarelse fra Research Poeders
Great response time
Great response time. They know how to acceed customers expectations. Product is great . Delivery on fime. Highly recommended and if you have questions , they are free to help . Amazing thanks
Top service
Top service! Snelle reactie op mijn vraag en direct geholpen! Zeker een aanrader
Service is waanzinnig goed
Service is super! Zelfs nog laat op avond bestelling voor dag erna kunnen doen:) enige ding is die vervanger van A-pihp de ik nu heb heel psychotisch is en niet stimulerend. Heel onplezierig als je iets anders verwacht...
Never got anything
Never got anything, tried emailing and using customer support never got a reply back