Ik vind RePlayClub echt een super concept. Zeker voor ouders die bewuster met speelgoed om willen gaan, maar bijvoorbeeld geen speelotheek in de buurt hebben. Ook scheelt het enorm veel spullen in h... Se mere
Super leuk concept! Ik heb hierdoor een goed idee gekregen waar de interesses van mijn kinderen lag. En het is zó netjes en zorgvuldig ingepakt, je kunt alleen aan de dozen zien dat het om “gebruikt”... Se mere
Wij hebben een heel fijne ervaring. Het speelgoed is van goede kwaliteit, goed onderhouden en leuk voor verschillende leeftijden. Het is fijn om steeds te kunnen afwisselen, waardoor het speelplezie... Se mere
Wat een fantastische concept dit! Me kids en ik zijn er erg blij mee. Heb zelf lekker veel eigen speelgoed weggegeven waar me kinderen niet meer naar omkeken en me aangemeld voor replayclub zodat me k... Se mere
Het betaalbare en duurzame alternatief voor het kopen van speelgoed. Eindeloos speelgoed plezier. Altijd iets nieuws te ontdekken. Gratis verzending en swap. Vanaf € 27 p/m.
Oderweg 1, 1043 AG , Amsterdam, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Tof speelgoed, ruime keuze en duurzame manier om kinderen met verschillend speelgoed te laten spelen! Netjes verpakt en fijn contact.

Besvarelse fra RePlayClub
Wat een uitkomst is dit!! Het leukste is dat je zelf het speelgoed kunt uitkiezen. Zodra mijn dochter klaar is met spelen, ruilen we het om voor iets nieuws. Alles is in topstaat en schoon en de speelgoedbibliotheek blijft steeds nieuwe dingen toevoegen. Het is echt ideaal en bespaart ons een hoop geld!

Besvarelse fra RePlayClub
Replay is ideaal als je niet heel veel ruimte hebt of geen zin hebt om speelgoed waar je kind op uitgekeken is te bewaren in een doos op zolder. Verzenden en retourneren is gratis en snel. De klantenservice reageert vlot. Soms is er een wachtlijst voor een bepaald item, maar (ook met een klein abonnement) is er genoeg keuze. Speelgoed wordt netjes en schoon geleverd.

Besvarelse fra RePlayClub
Super, heb het al veel aanbevolen bij vrienden met kleintjes.

Besvarelse fra RePlayClub
Geweldig idee! Ik hou ervan om te kiezen uit de enorme selectie van speelgoed, mijn jongens vinden het leuk om nieuwe en verschillende dingen uit te proberen. Ook nog beter is dat ik ze niet in mijn huis hoef te hebben rondslingeren als ze er genoeg van hebben! Win win! Een echte aanrader!