kanon godt
kanon godt ! Pisse god service hos repeatly odense afdeling ! glæder mig til at handle med jer igen og igen til min næste bil !
Repeatly Leasing har samlet et dedikeret team af rådgivere, der samlet har mere end 25 års erfaring fra autobranchen og leasing især. Vi har allerede rådgivet flere end 2.500 kunder og vi vil gerne hjælpe dig til at kunne gennemskue leasing.
Skudehavnsvej 1, Stack II, 2. sal, 2150, Nordhavn, Danmark
Henrik og Thomas leverede den vildeste service ! Selv om Henrik havde ferie fik han vores drøm om en fin mercedes E-klasse til at gå i opfyldelse
Tak for en gennemskuelig solid, og ærlig leasing aftale.
Kan kun give de flotteste og varmeste anbefalinger til repeatly leasing, og deres Odense team !
Stod og skulle bruge ny firmabil ret hurtigt. Tager fat i Henrik Lützen fra Odense afdelingen, fortæller krav til pris og hvilken mærker jeg ønsker. Sætter ham lidt under pres, men det viser sig der kun går 3 dage så har han fundet den helt perfekte Mercedes GLB 200 AMG Line med alt plus mere i ønsker udstyr, til en laverer pris en forventet. Der går 14 dage så stod den pudset og klar i Odense. Bliver samlet op af Henrik på hjemme adressen, bliver tilbud en frokost. Hvorefter han grundigt fortæller mig alt om bilen, med garantier der følger med. 14 dage efter driller vinduesviskerne, ringer igen til Henrik som siger du køre bare over til vores værksted vi har samarbejde med og får dem skiftet. Den regning klare vi. Der er har været god service hele vejen igennem, og følt mig tryg og er ikke sidste gang jeg kommer til at gøre brug af repaetly og henrik’s service samt viden. Her 3 mdr senere stadigvæk en meget lykkelig mand, der hver morgen sætter sig ned i bilen glad.
Repeatly har mine varmeste anbefalinger. Glimrende og personlig rådgivning, samt gennemskuelige aftaler. Fornøjelse! 👍🚗

Besvarelse fra Repeatly Leasing A/S
Super service . Meget kompetente og service minded ! Tusind tak til Dennis Olsen for at være så tålmodig og forståede for mit behov . Du/ i for 5 stjerner med pil op herfra . Anbefaler jer til alle 👌

Besvarelse fra Repeatly Leasing A/S
Endelig et gennemskueligt leasing firma!!
Jeg fik kontakt til salgs konsulent Henrik Lützen som formåede at forklare et leasing forløb, så man rent faktisk fik alle detaljer med på bruger niveau - hvilket for mig ikke har været oplevelsen ved andre firmaer jeg har haft kontakt med.
Skrev under mandag morgen kl. 08:30 på en Audi Etron S- line. Bilen blev leveret nysynet og klargjort med plader på min adresse samme dag kl. 14:00!
12 mdr med en lækker bil og ingen tvivl om at min næste bil bliver ved samme firma og salgskonsulent! Fantastisk service, hurtigt og kompetent vejledning til trods for 100 spørgsmål fra min side igennem forløbet.
De bedste anbefalinger herfra!

Besvarelse fra Repeatly Leasing A/S
Dennis Olsen, og repeatly generelt er en KÆMPE anbefaling værd !
Den bedste service jeg har oplevet længe.
Hurtige svartider - nærmest i hele døgnets 24 timer og professionel vejledning.
Tak Dennis ! 🚗

Besvarelse fra Repeatly Leasing A/S
Jeg var på udkig efter en 4 personers cabriolet og komi kontakt med Dennis Olsen hos Repeatly.
Dennis stillede alle de rigtige spørgsmål for at afdække vores rigtige behov og fandt derefter et udvalg af mulige biler til os indenfor vores budget.
Bilen blevet leveret iløbet af 3 dage, klargjort og i fejlfri stand.
Jeg havde efterfølgende nogle spørgsmål til bilens stand etc og de blev alle håndteret af Dennis uden forsinkelse.
Kan varmt anbefale Repeatly og specielt Dennis Olsen !

Besvarelse fra Repeatly Leasing A/S
Rigtig god service og korte svartider.
Hjælpsomme når der skal skiftes bil ved endt leasing.

Besvarelse fra Repeatly Leasing A/S
Hej jeg kan varmt anbefale repeatly total service og ingen skjulte gebyrer. Altid med på en god ide. Lars
Super professionel service og rådgivning. Jeg snakkede med Frederik, og han var super hjælpsom og servicemindet. Kan KLART anbefale Repeatly som super troværdige og hjælpsomme. Varmeste anbefalinger herfra.
Verdensklasse service!
Jeg har nu brugt Repeatly til mere end 10 forskellige biler og alt er godt - lige fra hjælp til videresalg, håndtering af mig som krævende kunde, der tit skifter bil og generelt bare, at være på når man har brug for det.
Jeg har prøvet flere andre selskaber, men ingen som Repeatly.
Det kan anbefales!
Jeg har lige afhentet min nærmest spritnye Audi E-tron hos Repeatly.
5 stjerner herfra:
- Fantastiske biler.
- Hurtig ekspedition.
- Overholdte aftaler.
- Yderst fornuftige priser.
- Højt personligt engagement.
Kundeservice i højsædet, fantastisk service, venlige, dygtige og hjælpsomme. Jeg har prøvet andre leasingselskaber, Repeatly er i særklasse. Min primære kontakt har været Michael, jeg håber at han holder fri ind imellem, der er altid et hurtigt svar på kundens spørgsmål. Tak for det. Kan på det varmeste anbefales.
Virkelig dårlig oplevelse! Virksomhed uden nogen form for morale og uden værdier. Medarbejdere som ledelse, lige korrupt og holder hånden over hinanden. Aftaler har ingen betydning hos dem. Kan de binde dig op på det der står med småt, så tøver de ikke et sekund med at gå tilbage på deres ord når det kommer til profit. Deres leasingkontrakter, derimod, er dobbeltskikrede til deres egen fordel. Du har som leasingtager ikke ret til at købe bilen efter endt leasing - vel og mærke de selv kan se en forretning i at beholde den. Står bilen derimod overfor et tab grundet deres fejlberegninger, så står du, som køber med et tab. Mere kold og kynisk en virksomhed skal man lede længe efter. Husk at få alting på skrift og læs alting med småt! At være retfærdige kommer dem ikke naturligt, så vær konstant på vagt overfor dem. Ellers bliver du snydt.
SVAR: Nok så velformuleret og politisk korrekt, så er der desværre en række faktorer i jeres besvarelse, som undlader at fortælle sandheden og så er der en række faktorer, som simpelthen ikke er korrekte.
Ikke fordi at i har behov for at få sandheden forklaret igen - i hørte og ignorerede den klart og tydeligt sidst vi talte sammen, men nu var det jer selv der ville belyse sagen for læserne. Så er det også kun rimeligt, at de får hele sandheden med.
Jeg kan jo starte med at påpege, at sandheden ikke var nok til at få jer til at ændre mening. Profit var vægtet højere end retfærdighed og det blev der i telefonen ikke lagt skjul på. Der er altså ikke tale om en fejl eller misforståelse, men en aktiv beslutning, hvorfor jeg med god samvittighed kan beskylde jer for at være en samvittighedsløs forretning uden morale.
Først og fremmest: Jeg ville ikke kunne byde på jeres bil og i ville ikke kunne afvise mit bud, hvis bilen ikke var til salg til at begynde med. Faktum er, bilen blev forsøgt solgt til mig af jeres kunde og det var et succesfuldt forsøg. Vi nåede til enighed og der blev indgået en handel, aftalt afhentning, pris, tidspunkt og sted.
Dette var ikke tilfældige hændelser, motiveret af kedsomhed. Kernen bag handlingerne var den klokkeklare accept i havde givet kunden om at kunne sælge bilen og indfri restværdien som han hæftede for.
Dette ved jeg, er 100% sandt, da jeg, efter aftalens indgåelse med jeres kunde, aftalte de praktiske ting direkte med jeres sælger. Han fik et CVR nummer at kunne fakturere bilen til og en mailadresse han kunne sende fakturaen på.
Det findes endda på skrift, at medarbejderen hos jer spørger om bilen efter betaling skal afmeldes eller omregistreres.
Så langt var der altså ikke den mindste tvivl om, hvad der skulle ske.
Sagen får en ny drejning når din kollega, senere samme dag, ringer og siger at der er opstået en fejl og at bilen ikke kan sælges til os alligevel.
Da jeg beder sælgeren om at være klar i spyttet om hvad der er sket, siger han direkte at han har fundet ud af, at han kan få mere for bilen ved at sælge til anden side.
Bemærk venligst at i ringer for at annullere en allerede indgået handel. Der er altså, endnu engang, ikke tale om nogen misforståelse.
Eneste årsag til at i kan slippe afsted med dette er, at den accept, som dannede grundlag for handlen, desværre var mundtlig og ikke skriftlig. Ikke fordi der er den mindste tvivl om, at den accept var blevet givet, men det er desværre alt for trættende og udmattende at kæmpe med folk som jer, der stiller sig på bagbenene.
Nok er markedet presset, men man skulle tro at i med jeres kvarte milliard i balance, skulle kunne tåle at stå ved en aftale.
Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvordan i definerer moral og transparens, men forkert nok til, at den kunde ikke har tænkt sig at handle hos jer, nogensinde igen.
- Ironisk nok, set i lyset af, at i hedder “repeatly”..
Dette på trods af, at i sandt nok, matchede mit tilbud da i med jeres dobbeltsikrede kontrakt tvang ham til at sælge bilen til jer, fremfor mig.
Alt i alt var dette en sejr for jer, men et nederlag for moral, sandhed og retfærdighed.
Tillykke. Håber, sejren er sød.

Besvarelse fra Repeatly Leasing A/S
Professionelt forløb hele vejen igennem. Følger op på kunden, så man føler sig i trygge hænder. En ekstra stor tak til Frederik, som gør det pisse godt! Vil til enhver tid anbefale Frederik hos Repeatly.

Besvarelse fra Repeatly Leasing A/S
Hjalp mig super godt i gennem min første leasingaftale, professionelt og transparent.

Besvarelse fra Repeatly Leasing A/S
De er super professionelle og kundeserviceminded.