Repareerjeventilatie Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb een WTW-ventilatie systeem waarvan 1 van de 2 ventilatoren het niet doet. Allereerst heb ik diverse installateurs gebeld met de vraag of ze het probleem kunnen achterhalen en indien nodig rep... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik wilde de lagers van mijn EBM ventilator R4E160-AA10-23 WTW unit gaan vervangen en ik had daar verschillende vragen over hoe dat te doen, t.w.: 1. Hoe verwijder ik de aluminium stofkap va... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We lopen tegen een probleem aan met onze Brink Flair 400 (E1300 buiten temperatuursensor defect). Om uit te sluiten dat het printplaatje kapot was, hebben we een motor uit de machine gehaald en naar R... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze wtw unit itho daalderop werkte niet goed meer. Konden via app inloggen en storingscode uitlezen. Hadden code 32 luchtvolume sensor defect aanzuigmotor. De wtw was 2.5 jaar oud en hoorde via lever... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Teknisk support

Skrevet af virksomheden

Wij reviseren motoren van alle merken ventilatiesystemen, WTW units (warmteterugwinning) en warmtepompen. Misschien herkenbaar, na een aantal jaar begint uw systeem steeds meer lawaai te maken, tot het punt dat het zeer storend wordt. De lagers van ventilatoren slijten en deze veroorzaken dan een onwenselijk geluid. Het advies is dan vaak om de ventilatie unit te laten vervangen voor een nieuwe maar dit is een onnodig kostbare en milieubelastende oplossing. We leven in een tijdperk waarin het milieu en het klimaat erg belangrijk zijn. Windmolens, elektrische auto’s en zonnepanelen moeten een uitkomst bieden maar we leven ook nog steeds in een wegwerpmaatschappij. Er wordt weinig gerepareerd, dingen worden meteen vervangen voor nieuwe. Juist hier valt een hoop winst te behalen. Het maken van een nieuwe ventilatiemotor kost ontzettend veel energie. Er zitten kunststoffen, koper, ijzer, aluminium en andere metalen in verwerkt, deze moeten allemaal om worden gesmolten in grote ovens en dit is erg belastend voor het milieu. Met het repareren van uw ventilatiemotors geeft u deze een tweede leven en wordt deze belasting beperkt tot een minimum. Zo draagt u dus bij aan een beter milieu en is het ook nog gunstiger voor uw portemonnee.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

18 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige service en vlotte reparatie

Na de nodige ergernis van geluid van de WTW installatie het adres van repareerjeventilatie gevonden op het internet. Na een vlotte reactie via de mail, de ventilator opgestuurd naar Tilburg. Na 2 dagen al een email ontvangen dat de ventilator weer gerepareerd is. Volgende dag weer in huis en gemonteerd. WTW is weer geruisloos. TOP! Geweldige service, vriendelijk contact en snelle reparatie. Zeker een aanrader voor het reviseren van je WTW installatie.

1. august 2025

Snelle revisieWTW motoren

Supersnelle service ,alles heen en weer binnen 5 dagen ,zelf motoren eruit en er weer in gemonteerd,volg het filmpje,revisie binnen dag klaar,monteren en stekker erin en je hebt er weer jaren plezier van,moest hem op standje 3 zetten om te horen of ze het wel deden zo stil weer met nieuwe lagers

2. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De motoren van onze Brink WTW maakten…

De motoren van onze Brink WTW maakten behoorlijke herrie, ik heb ze met behulp van het filmpje gedemonteerd, op gestuurd en binnen een week weer retour ontvangen. De motoren weer teruggeplaatst, ze draaien zacht als zijde, een enorm verschil zeg.

3. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Professionele service én laagdrempelig.

Professionele service én laagdrempelig.

Echt alles klopte. Het eerste contact via de website en voor de rest, in ons geval, via de e-mail. Steeds weer snel antwoord. Wij hebben de ventilator zelf gebracht en opgehaald. Bij het ophalen kregen we nog een mondelinge toelichting op de verrichte werkzaamheden. Hij ziet er weer als nieuw uit. Na het inbouwen in de luchtverwarmingsunit kon de steker weer in de contactdoos en draaide de ventilator weer zoals het hoort, zonder ongewenste geluiden.

Bovendien is het een mooie gedachte dat het milieu, op deze bescheiden wijze, iets ontzien wordt en het is prijstechnisch zeker gunstiger dan een compleet nieuwe ventilator aanschaffen. Ook een ideale oplossing als een ventilator van een bepaald type niet langer verkrijgbaar is.

24. marts 2025

Super blij

Super blij: goede, duidelijke afspraken, goed eindresultaat, maar ook goede nazorg. Er gingen na de ombouw andere lagertjes stuk. Maar daarin werd prima geadviseerd. Aanrader!

10. marts 2025

Revisie WTW oude motoren

Vandaag de gereviseerde motoren retour ontvangen en meteen geplaatst. Ik moest ff checken of ze wel draaien…. Je hoort helemaal niets meer. Onze WTW weer helemaal inorde. Top geregeld, dankjewel !👌🏻

28. januar 2025

Prima en snel geholpen

Prima en snel geholpen. Weet van wanten en rekent gewoon een goede prijs. Komt deskundig en betrouwbaar over en rekent een goede reële prijs.

23. januar 2025

Top bedrijf.

Super snel en goed geholpen staat je goed te woord 2 ventilators nieuwe lagers in geplaatst het ventilatie systeem kan er weer jaren tegen.
Peter Ermers

3. januar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijk overleg en zeer goede en snelle service

De ventilatoren van mijn Brink renovent maakte wat geluid. Ik heb even overlegd met Barry en ze opgestuurd. Binnen enkele dagen had ik ze weer terug, keurig schoongemaakt en gereviseerd. Het draait nu weer muisstil. Buitengewone goede en snelle service en prettige communicatie. Dat kom je niet veel meer tegen.

24. december 2024