Se, hvad kunderne siger

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rentumo.pl to bez wątpienia najlepsza platforma wynajmu z jakiej kiedykolwiek korzystałem. Funkcja automatycznego wyszukiwania i natychmiastowe powiadomienia są genialne – w ciągu kilku dni znalazłem... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wyszukiwarka bardzo intuicyjna, przeszukuje cały internet, różne portale, serwisy internetowe z ogłoszeniami wynajmu/kupna mieszkania/domu. Dzięki różnym filtrom jesteś w stanie dopasować swoje wyszu... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Moje doświadczenie z Rentumo.pl było po prostu fantastyczne. Platforma jest niezwykle łatwa w użyciu, a zespół wsparcia jest zawsze gotowy do pomocy. Dzięki zweryfikowanym ogłoszeniom i natychmiastow... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Ejendomsadministration
  2. Online markedsplads
  3. Ejendomsmægler

Om Rentumo.pl

Skrevet af virksomheden

Rentumo.pl to najlepsze narzędzie do znalezienia wynajmu w Polsce. Dzięki ponad 600 zweryfikowanym stronom masz dostęp do automatycznych wyszukiwań oraz natychmiastowych powiadomień o nowych ofertach.

Od kawalerek po domy rodzinne – z Rentumo.pl wyszukiwanie i kontakt z wynajmującymi stają się proste i wygodne: wszystko w jednym miejscu.
Gotowy, aby znaleźć swój nowy dom? 👇

Sprawdź wszystkie oferty

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Zaufana firma

Chociaż nie udało mi się skorzystać z usługi w firmie ponieważ znalazłam mieszkanie szybciej. Chciałabym wystawić pozytywną ocenę ponieważ udało mi się dogadać z firmą w sprawie problemów z kontem i zwrotem. Mój mail trafił do spamu i po czasie myślałam, że nie uda mi się rozwiązać nieporozumienia, ale szybko dostałam odpowiedź. Ciężko mi ocenić firmę pod względem oferowanych usług, ale kontakt z firmą na najwyższym poziomie. A na początek to wystarczy, jeśli szuka się zaufanej firmy, która pomaga w znalezieniu mieszkania do wynajęcia. (Moje doświadczenie jest z końcówki grudnia, ale dzisiaj mogę firmę jak najbardziej polecić).

10. marts 2026

Duży wybór wynajmów mieszkań

Duży wybór wynajmów mieszkań

24. februar 2026

Dziękujemy za opinię 😊
Cieszymy się, że docenia Pani szeroki wybór ofert dostępnych na naszej platformie.
Naszym celem jest ułatwienie wyszukiwania mieszkań poprzez zebranie ogłoszeń w jednym miejscu, aby każdy mógł szybciej znaleźć coś dla siebie.

Świetna obsługa klienta!

Świetna obsługa klienta!

19. februar 2026

Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! 😊
Cieszymy się, że nasza obsługa klienta spełniła Pani a oczekiwania.
Zawsze staramy się pomagać szybko, jasno i z pełnym zaangażowaniem. Jeśli będziemy mogli jeszcze w czymkolwiek pomóc — jesteśmy do dyspozycji.

Aplikacja jest okej

16. februar 2026

Dziękujemy za opinię 😊
Cieszymy się, że aplikacja spełnia Pani/Pana oczekiwania.
Stale pracujemy nad jej ulepszaniem, aby wyszukiwanie mieszkań było jeszcze prostsze i wygodniejsze. Jeśli pojawią się jakiekolwiek sugestie — chętnie je poznamy.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Złodzieje próbowali pobrać opłatę bez…

Złodzieje próbowali pobrać opłatę bez mojej wiedzy i zgody. Uważajcie. Na szczęście bank zareagował i wykrył oszustwo . Pozdrawiam

12. februar 2026

Dzień dobry,
Rozumiemy, że sytuacja mogła wzbudzić niepokój, jednak chcielibyśmy wyjaśnić, że nasza platforma nie dokonuje żadnych płatności bez wiedzy i zgody użytkownika.
Rejestracja w serwisie oraz rozpoczęcie okresu próbnego wiąże się z akceptacją regulaminu, w którym jasno określone są warunki dotyczące subskrypcji i ewentualnych opłat po zakończeniu okresu testowego. Wszystkie informacje są widoczne przed finalizacją rejestracji.
Nie mamy wglądu w decyzje podejmowane przez banki, natomiast zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszym działem obsługi klienta — chętnie sprawdzimy sprawę indywidualnie i wyjaśnimy wszelkie wątpliwości.
Zależy nam na transparentności i uczciwej współpracy z użytkownikami.
Pozdrawiamy,

Bardzo dziękuję za pomoc

Bardzo dziękuję za pomoc! Bardzo pomocna strona!

3. februar 2026

Besvarelse fra Rentumo.pl

Dziękuję serdecznie za tak miłe słowa! 🩵
Cieszę się, że mogłam pomóc i że strona okazała się dla Pani pomocna.

serdecznie polecam

Używałam tej aplikacji w poszukiwaniu mieszkania na wynajem. Ogłoszenia które mi się wyświetlały były bardzo trafione, a po okresie próbnym kiedy zapomniałam anulować subskrypcji, zostałam potraktowana bardzo dobrze i otrzymałam dobre rozwiązane sytuacji. Serdecznie polecam ponieważ wyszukiwania są dostosowywane bardzo dobrze.

30. januar 2026

Besvarelse fra Rentumo.pl

Dziękujemy z całego serca za tak ciepłą opinię! 🩵
Bardzo się cieszymy, że nasze dopasowane wyszukiwania okazały się pomocne w znalezieniu mieszkania — to dokładnie po to tworzymy Rentumo.
Równie mocno cieszy nas to, że sposób rozwiązania sytuacji z subskrypcją został przez Panią dobrze odebrany. Staramy się zawsze podchodzić do takich spraw fair i indywidualnie.
Jeśli w przyszłości będzie Pani ponownie szukać mieszkania lub potrzebować wsparcia — jesteśmy tutaj!
Dziękujemy za polecenie i zaufanie

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bez problemu dostałem zwrot moich…

Bez problemu dostałem zwrot moich środków gdy tylko poinformowałem że przez przypadek nie zakończyłem subskrypcji dobry kontakt z suportem

2. januar 2026

Besvarelse fra Rentumo.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię!
Cieszymy się, że udało się szybko rozwiązać sprawę i że kontakt z naszym zespołem był dla Pana satysfakcjonujący.
Zawsze staramy się pomagać jak najszybciej i jak najuczciwiej.
Gdyby kiedykolwiek potrzebował Pan dodatkowego wsparcia — jesteśmy do dyspozycji.

Super strona 🥰

30. december 2025

Besvarelse fra Rentumo.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię!
Zawsze staramy się pomagać jak najszybciej i jak najuczciwiej.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Again it worked the magic I needed…

Used the website before and it works perfectly. It offers what you need and what you are looking for. Quick results and great process! Will be happily using it again in the future!

9. oktober 2025

Thank you so much for your wonderful review!
We’re really happy to hear that Rentumo helped you quickly find exactly what you were looking for — and that the whole process felt smooth and efficient.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Have used the site times before and…

Have used the site times before and really like the way it gets you the results you are looking for. Great quality propositions, quick and safe handling.

9. september 2025

Super serwis

Super serwis! Dziękuję za pomoc 👍

24. december 2025

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fajny kontakt z firmą, nowe ogłoszenia wpadają od razu na maila, polecam :)

24. november 2025

Besvarelse fra Rentumo.pl

Serdecznie dziękujemy za taką opinię!
Cieszy nas, że wszystko przebiegło pomyślnie. Jeśli pojawią się jakieś sugestie lub potrzeby, prosimy śmiało pisać.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.