Hurtig levering og godt produkt. Købte power flex svampe der skulle være effektive mod bl.a. kalk. De virker rigtig godt, dog skal man være forsigtig og prøve et ikke synligt sted om de ridser. Visse... Se mere
Rentognemt
Hurtig levering og fint med en seddel der fortalte hvad de forskellige ting kunne bruges til. Spurgte efterfølgende ind til om produkterne kunne bruges på en Corian bordplade/vask, men svaret var at... Se mere
Har prøvet masser af forskellige løsninger for at rengøre keramiske kogeplade, men Powerflex er jo helt vanvittigt suveræne. Vand på svampen og så polér. Det tog max. 5 minutter, så var kogepladen... Se mere
Hurtig levering af produkter, der virker
Var skeptisk, men bestilte rengøringssvampe til at fjerne kalk på fliser i brusenichen. Har prøvet en del forskellige kemikalier, som er skrappe og ville gerne finde en anden løsning. Disse svampe virker super godt! Og så kom de få dage efter bestilling 😀
Svampene virker upåklageligt
Svampene virker upåklageligt - troede aldrig jeg skulle få min brusedør ren efter at ha overtaget den voldsomt tilkalket - men den er næsten helt fin og glasklar igen👌🏻🤩
Svampene holder ikke det, de lover.
Hurtig levering.
God fugebørste.
Svampen til fliserne virker ikke særlig godt, selvom jeg skrubber løs sidder langt det meste af kalken stadig fast.
De svarede med det samme på Facebook
De svarede med det samme på Facebook, og levering var meget hurtig. Jeg har ikke prøvet alle produkter endnu
Det vildeste…
Så annonce på FB, hvor en havde kommenteret produkterne. Vores bad er helt skidt, og trængte så meget til en kærlig hånd. Så jeg tænkte, at disse produkter kunne bestemt ikke gøre det værre end det var - DET GJORDE DE IKKE. Vores bad er såååå lækkert, rent og fri for kalk og andet skidt.
Nu slås folk om at høre brusekabinen ren… der skal snart købes mere.
Pakke ikke modtaget
Det er underligt at blive bedt om en anmeldelse når man ikke har modtaget pakken endnu, mere underligt bliver det når man i tracking kan konstatere at pakken end ikke er registret hos DAO. Så indtil nu er oplevelsen ikke så god.

Besvarelse fra Rentognemt
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Og super svampe som altid. Køber der igen helt sikkert
Det er 4 eller 5 gang jeg bestiller
Det er 4 eller 5 gang jeg bestiller. Er yderst tilfreds fordi de virker perfekt og giver osse til venner og familie fordi jeg kan stå inde for det de kan.tak for det. Pss godt på den gode kvalitet og pris
Hurtig levering, gode produkter, kendte produkterne i forvejen, men priserne her var gode.
Super gode produkter
Min ordre kom hurtigt og er tilfreds med produkterne, som jeg fil til en virkelig god pris!
At få de gode svampe