Rentelcars Anmeldelser

1. Biludlejning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

See related links to what you are looking for.

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,6

Vi udfører kontroller af anmeldelser

STOP.

De tager dig maks bag i, du betaler hjemmefra og er fuld forsikret. Men når du kommer frem og skal bruge din låne bil, vil de ikke udlevere den før du betaler for en ny forsikring.
Ligesom alle andre skriver, hold dig langt væk.
Vi skulle betale mere end vi havde betalt hjemmefra, plus ekstra betaling for at kører over en grænse!..

15. august 2024

Advarsel Advarsel

Advarsel Advarsel

Hvis du ikke vil tages ved rø… af disse 3 firmaer, skal du bare stoppe her !!!!

Ved billeje via BOOKNING.COM app, som omstiller dig til RENTALCARS.COM bookede jeg en bil i 5 dage til kr. 400 og kr. 250 til en fuld forsikring ved FIREFLYCARRENTAL.COM og betalte på forhånd og ved ankomst i Malaga lufthavn klokken 1 om natten med 2 mindre børn, ville firmaet FIREFLY ikke udlevere bilen uden forsikring, som der blev sagt ikke var bestilt ( ingen forsikring ingen bil ) som jeg kunne vise på min mobiltlf. og måtte betale 150 euro i forsikring extra, som skulle være ok hjemmefra.

Efter flere henvendelser til de 3 firmaer er, der ingen der vil tage et ansvar, kan det kun være bevist svindel og humbug…..

PS. 4 unge mennesker før mig i køen, fik samme oplevelse med extra betaling

3. december 2023

Havde lejet og betalt for en SUV til…

Havde lejet og betalt for en SUV til afhentning i Bristol airport gennem rentelcars. Europe car udleverer en compact bil og ikke en SUV. Da vi påpeger det hos Europe car, viser De os, at rentelcars har bestilt en compact bil hos dem. Europe car bede os selv kontakte rentelcars, da det er dem der har fået penge for en SUV men kun reserverer en compact bil hos Europe car til os. Den henvendelse har vi så ikke fået noget ud af. Så vær opmærksom på at det man betaler for hjemmefra, ikke er det man får udleveret. UNDGÅ RENTELCARS

11. juli 2023

Hold jer LANGT væk fra Rentelcars og Greenmotion

Har haft den dårligste oplevelse nogensinde omkring biludlejning på Rhodos gennem Rentelcars og deres samarbejdspartner Greenmotion på Rhodos.
Blev hentet i Rhodos lufthavn og kørt 7 km ud til en tankstation kl. 22:00 om aftenen. De ville ikke udlevere bilen uden ekstrabetaling på 275 Euro, på trods af at billeje var betalt hjemmefra og der var tilkøbt fuld forsikring (Zurich). Da vi ikke ville betale 275 Euro ekstra for yderligere forsikring ville de ikke køre os tilbage til lufthavnen igen og vi var efterladt kl. 23:30 på en øde tankstation med 3 børn. Det er et svindelfirma som kun prøver at få flere penge ud af dig og de har ingen intentioner om at finde løsninger eller være hjælpesomme.
HOLD JER LANGT VÆK

16. juli 2023

Hold jer væk !!

Hold jer væk !!
Virkelig det værste FUSK !!
Havde booket en bil og de trak 2339 kr og sendte bekræftelse med beskrivelse og vi skulle hentes af bus da flyet ankom.
Flynummer oplyst !
Det var kl 00.30
Bussen kom aldrig og dagen efter da vi tog en taxi i lufthavnen for at hente bilen havde de udlejet den til anden side og vores penge var tabte, var beskeden 😡😡😡

16. oktober 2022

Havde lejet en bil og betalt der var…

Havde lejet en bil og betalt der var ingen bil da jeg ankom snakkede med en fra rentelcars han kunne se der var lavet en fejl lave en nu leje til dagen efter men stadig ingen bil måtte leje en bil der selv og betale så ville de overføre penge retur men det er ikke sket har ringet 5 dage i træk og der sker ingen ting

10. september 2022

Skrev straks en mail til rentel cars om problemet og ny ankomsttid kl 23.30
med et nyt fly
Fik svar At kontoret på Mallorca lukker
kl 23. Og vi skulle ha afbestilt 48 timer før afhentningstidspunkt
I samme øjeblik som deres mail kom blev hele beløbet trukket på vores konto og vores booking nummer forsvandt også
Så ikke engang hvis vi skulle nå frem inden kl 23 ville vi kunne få vores bestilte bil og vores penge er væk
SVINDLERFIRMA
Da vi kom til Mallorca sent om aften kl 23.15
gik vi hen ved biludlejnings skrankerne og her hade Goldcar og Herts åben
Her stod andre danskere som ligeledes hade skrevet en mail og derfor valgte Herts og Goldcar at holde 30 min længer åben som god servicede
Vi fik en anden bil og super service hos Gold Car
Brug aldrig Rentel Car

23. august 2022

Undgå RentelCars.com Booker en bil på nettet med fuld…

Booker en bil på nettet med fuld forsikring til afhentning i Nice. Da jeg afhenter bilen afviser udlejer at der er fuld dækning i prisen selvom jeg har dokumentation for at det er indeholdt i prisen☹️ Så jeg må betale 2 gange for forsikringen.
Jeg havde booket bilen gennem Rentalcars.com. Udlejer sagde at det er helt normalt at de ikke kan levere bilen til aftalt pris. Han kunne ikke svare på hvorfor de så samarbejder med Rentalcars.

2. juli 2022

ADVARSEL,ADVARSEL

ADVARSEL,ADVARSEL. Er du ikke rejst endnu, så ring til Rentelcars for at høre om din booking stadig er gældende. Jeg ringede 5 dage før vi skulle rejse. Det viste sig at booking 771002277 var lejet ud til en anden, hvis jeg betalte lidt mere end det dobbelte, kunne de godt skaffe en bil magen til. Har booket hos en anden udbyder. Jeg er glad for at jeg ikke stod i Reykjavik og skulle betale det dobbelte for at få bilen udleveret.

8. april 2022

LEJ ALDRIG EN BIL HER DET ER MEGET DYRT…

LEJ ALDRIG EN BIL HER DET ER MEGET DYRT .
Havde lejet en cabirolet , det skulle være en sol ferie . Bilen var betalt hjemme fra ,da vi kom til Milano fik vi os en overraskelse vi kunne ikke få bilen udleveret , den var fuld forsikret hjemme fra , vi havde ikke det rigtige kredit kort . Fik at vide af scily by car at vi ikke kunne bruge det forud betalte beløb til noget , det skulle vi have tilbage fra Rentelcars Ok. Så lejede vi en anden bil en Opel Mokka , den lejede vi på et debet kort og gav 500 £ i depositum og 467 £ i leje ( mange penge men vi skulle på ferie og vi fik jo det betalte beløb tilbage nå vi kom hjem ). Depositumet har vi på 500£ har vi fået tilbage . Men lejen af cabiroleten har vi ikke set noget til , rentelcars siger at den har de brugt til lejen af Opel Mokkan men den betalte vi jo selv ved skranken i Milano . Vi har nok skrevet 20 mails og forklaret at Oplen har vi selv lejet , og vi gerne vil have vores penge tilbage ,pludselig ved 8 mail får vi at vide at vi få 7 dages leje tilbage ud af de 10 dage vi havde betalt for , dejligt troede vi ,men vi blev snyt , ham der skrev det svare ikke mere , nu er det Oplen vi har betalt for ved Rentelcars og det vi betalte ved skranken i Milano er forsikring . LEJ ALDRIG EN BIL HER DET ER MEGET DYRT .

1. november 2018

Haft den dårligste og mest…

Haft den dårligste og mest uprofessionelle oplevelse med Rentalcars.com og FireFly; Booker hjemmefra via Rentelcars.com en bil til afhentning i Malaga - booker den med fuldforskring og betaler lige under 500 kr for lejen incl fuld forsikring.
Ankommer glad i Malaga lufthavn med 2 små børn og så går det galt.
FireFly vil ha 300 euro for leje/depositum for bilen - udover de små 500 kr jeg allerede har betalt - de nægter at udleverer nøglerne før jeg har givet dem mit visakort.
De trækker så 300 euro på mit kort, og jeg får kun 164 euro igen.
Så jeg ender med at betale dbl billeje - altså først hos Rentalcars.com og senere hos FireFly.
Kan absolut ikke anbefale hverken billeje hos Rentalcars.com eller FireFly!
Snyd og bedrageri - øv en dårlig oplevelse!

11. juni 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (24 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto